Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justine90

Matura z matematyki,co robić????

Polecane posty

Chciałam tak się przygotować,żeby nie musieć na to pieniędzy wydawać,ale raczej się nie obędzie:( Ale trudno,czasem trzeba trochę w siebie zainwestować:) 15 zł to rzeczywiście niewiele,ale obawiam się,że miałybyśmy do siebie ciut za daleko,bo mi Poznań nie po drodze,jestem spod Łodzi:)

Gość michał9067
Jak chcesz mieć profesjonalne korepetycje i nie płacić ogromnych pieniędzy to wybierz interaktywny model nauki z e-uczniem. Wejdź sobie na stronę www.e-math.pl. Możesz uczyć się tylko działów, z którymi masz zaległości. Ja wykupiłem z kumplem i rozwiązujemy razem zadania. Wychodzi tanio i w fajnej atmosferze, przed kompem, gra muzyczka, większy luz ;)

Gość Poljak95
odkopałeś temat sprzed 3 lat,gratulacje :P.Autorka pewnie dawno zdała już maturę z matmy.

Gość gość
yntelyęcie to reklama dlatego odkopał :D

Gość MikołajZ
A ja wlasnie twierdze, ze bardzo dobrze, iz ta wskazowka została dodana - bo nowi maturzyści będą mieli dodatkową pomoc. A jakie znaczenie ma "wiek postu" do istotnosci przekazuje. W każdym badz razie ciekawe czy autorka zdała tą maturę ;P Nie wiem czy wiecie jak mało osób obecnei nie radzi sobie z matmą - procent zdawalnosci jest zatrważający. Do nauki!

Gość gość_mama
ja też sie ciesze, jestem mamą która szuka dla nastolatka czegoś co go zachęci do nauki. i czytam rozne takie fora.