Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam ciebie

Gdzie są kobiety z klasą?

Polecane posty

Gość twoja babcia pewnie
klasa to nie tylko dbanie o siebie ... to cos znacznie wiecej sam piszesz, ze z tym trzeba sie urodzic , czyli jest to pewnego rodzaju dar , talent nie wymagaj zatem, zeby wszystkie kobiety z takim darem sie rodziły, bo jak wiadomo talent rzecz rzadka z dbaniem o siebie jesli chodzi o kobiety uwazam , ze jest calkiem dobrze w przeciwieństwie do panów

czyli w myśl teorii autora kobieta z klasą to ta która szpilki nosi? A to ciekawy tok rozumowania;) :O

Gość Amadeusz Rokicki
Mam 30 wiosen. Mieszkam w stolicy. Od lat nie widziałem naprawdę eleganckiej kobiety poniżej 45 roku życia. Nie interesują mnie dyskoteki, puby itp miejsca "niskich lotów". Poznałem setki (tak!) kobiet w wieku od 22 lat w górę, w większości dość zamożnych. Tym samym stać je było na dobre ubrania szyte na miarę. Nie interesują mnie małolaty i za nimi nie oglądam. Problem tkwi w kiepskich sklepach np. Reserved, Orsay, Versace itp. i małomiasteczkowym guście. Wstyd pokazywać mi się z jakąkolwiek kobietą na menadżerskich bankietach czy innych spotkaniach "biznesowo towarzyskich". Dlatego chodzę tam "solo". I coraz więcej jest takich samotników. Czasem aż wstyd gdy obok świetnie ubranego faceta idzie jakaś lafirynda w byle co odziana. Sam kupuje i to nie drogo, ubrania dopasowane. I szlag mnie trafia jak mam mieć np. koszule na wyrost z niedopasowanym kołnierzykiem. To wygląda fatalnie, zwłaszcza zapięte pod szyja i z krawatem. Czasem podobnie ubierze się kobieta a wtedy to woła o pomstę do nieba. Babskie bluzki koszulowe są fatalne. Kołnierzyki bez miary, za krótkie w długości, materiał widmo... Garderoba kobieca jest bogata w przeróżne stroje. Panie wybierają najgorsze np. jeansy albo "pokurczone" bluzki. Nawet poważniejsze wiekiem panie zauważają brak gustu u młodego pokolenia kobiet. Także mówienie komuś, że źle szuka to bzdura wymyślona przez niechlujne panienki!

Gość Ale wy....
po pierwsze kobieta z klasą się rodzi!!!tego nie da się nauczyć,kobieta z klasą nawet ŻUJE GUMĘ Z KLASĄ! po drugie jaką mamy modę tak teraz ubierają sie kobiety,które nie mają własnego stylu ,idą za trendami. Mój mąż jak zwraca uwagę na kobietę to właśnie czy ma klasę i jak idziemy na zakupy to też widzę ,że preferuje dla mnie ubrania,które fajnie się prezentują,a nie jakieś worki.Chociaż on mówi że ja bym i w worku wyglądała pięknie.Tak samo różnego rodzają przyjęcia,nie ma na czym oka zawiesić... ale co się dziwić jak niektórzy nawet nie wiedzą co to klasa:P a co do tego że obecne czasy wykluczają bycie eleganckim to właśnie tak pisze ta większa szara połowa polskiej rzeczywistości,która obecne czasy ma za świetną wymówkę:P

Gość dzika różaaaaa...
Kobiet z klasą jest dużo, jednak 32 letni facet (w środku tygodnia) siedzący na kafeterii nie jest dla niej zbyt dobry.

Gość buahahahaa.
dzika różaaaaa---> to wez sobie regresa:D:D,ten siedzi codziennie na kafe,to jest dopiero "facet" pierwsza klasa ;):D

Gość łaniaaaa:P
"Gdzie są kobiety z klasą?" w szkole na lekcjach siedza.

Gość dzika różaaaaa...
mmm regres:D ja tylko chciałam powiedzieć że co taki światowy człowiek żyjący już trochę, za dobry na cały ród kobiecy bo wszystkie noszą jeansy :O robi na kobiecym forum i wypisuje monologi o kołnierzykach ?;>

Gość Regresu nic nie pomoze
nie popisze z pare dni i wraca...i tak mijaja kolejne lata :O

Gość Co za bzdury wypisujecie
To, czy kobieta ma klasę, nie ma niczego współnego np. z tym, czyt nosi spodnie albo czy jest umalowana (nuie mówię tu o tak ostrym makijażu, gdzie wyraźnym koleorem są pomalowane i usta, i b.mocno oczy, co się może kojarzyć z kobietą lekkich obyczajów). Jak kobieta ma klasę, to może chodzić nawet w worku, a wciąz będzie tę klasę miała. To sposób zachowania i kultura, a nie wygląd zewnętrzny o tym świadczą.

Gość dzika różaaaaa...
ach przesadzacie :D może to jego hobby ? może wszystko co w życiu chciał to osiągnął :D

Gość Co za bzdury wypisujecie
Miało być: kolorem.

Gość dzika różaaaaa...
:| inteligentny podszyw :)

Gość Ale wy....
kogoś tez dokuczyła moja wypowiedź:Pprawda nędzny podszywie ;P

Gość Gdzie są kobiety z klasą?
Wyginęły jak faceci z klasą.

Gość sprawdzajcie facetów
chyba kazdy facet próbuje poderwać przez neta najlepiej napisz do niego jako inna dziewczyna niech sie faceci boją i nie mają pewności wtedy nie będą mogli spokojnie sobie filtrować :) faceci specjalnie piszą nawet na tym forum widziałam taki temat niby założony przez dziewczyne która żałuje ze sprawdzała faceta i on z nią zerwał chachacha :D dziewczyny sprawdzajcie facetów oni i tak będą was zdradzać ale przynajmniej nie bedą mieć takie komfortu i tego prawie waszego przyzwolenia

Gość dzika różaaaaa...
11:28 [zgłoś do usunięcia] dzika różaaaaa... Kobiet z klasą jest dużo, jednak 32 letni facet (w środku tygodnia) siedzący na kafeterii nie jest dla niej zbyt dobry. " Napisałam tylko ten post, reszta to podszywy. Żegnam przegrańców z kafe.

Gość nie ma indywidualnej
klasy nie tez czasy jest nasza klasa i tyle w temacie jak sie wpierdalasz w czyjeś życie to konsekwencje ty ponosisz a nie klasa kazda kobitka jest z klasą choć wiadomo ze jak facetowi nie staje to zwala na co sie da :D

Kobiety z klasą są teraz oczywiście na Facebooku.

Gość a co to za przyjemnośc
ze facet mi włozy swojego fiuta i bedzie ruchał :D to samo to znaczyo wiele lepiej zrobi mi azor ale mam wieksza pewnośc ze mnie nie zarazi jakimś syfem

Gość a co to za przyjemnośc
ewentualna przyjemnośc może być jesli ruchańko poprzedzone by było napływem wiekjszej kasy ale nie za friko :D

Gość xxxxxxxxxx434
wspolczesne kobiety wychowane na brawo i mtv nie wiedza co to maniery a ty szukasz kobiety z klasa. Tego sie nie da nauczyc w jeden dzien.

Gość nie ma indywidualnej
a co wysram to zjadam :O