Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam ciebie

Gdzie są kobiety z klasą?

Polecane posty

Gość szukam ciebie

wszędzie jeansy, legginsy, jakieś tuniki, które wyglądają jak worki, nachalny makijaz, farba na głowie.A o zachowaniu nawet nie wspomnę..

Gość ???????????????
a ile masz lat?

Ja nie mam NK :P A legginsy wkładam, gdy biegam albo jestem na aerobiku. Dżinsy lubię, nic na to nie poradzę. Jedyne co, to nie noszę tunik i nie robię makijażu, ale dużo klnę niestety.

Gość Rambozo
takie czarne, gumowe legginsy nie sa złe fajnie opinaja im dupcie zreszta nie wiem z czego te legginsy sa?

Gość szukam ciebie
32

Gość ???????????????
a skąd jestes?

Gość ona32
jak rozgladasz sie tylko za malolatami to wlasnie tak jest ze widzidz tylko legnisy itp...

Gość szukam ciebie
czy dziewczyny w wieku 25-30 to małolaty? nie sądzę. Poza tym wiem, że ten topik to spore uproszczenie, ale niestety taka jest prawda. Kobiety na siłę chcą być męskie.

Gość ???????????????
no halo - farba na głowie i leginsy to męskie?????

Gość Niezły melanżż
Dla faceta: Kobieta z klasą to taka która nie nosi balerin i jeansów Dla kobiety : Facet z klasą to taki który płaci za nią wszędzie rozpiździaj straszny w definicjach

Gość ona32
no fakt to nie sa malolaty.

Gość szukam ciebie
hm, mam na myśli płaskie buty ( te nieszczesne baleriny ), wieczne spodnie, głosne zachowanie itp. A co do tej definicji zaleznej od punktu widzenia muszę się zgodzić, bardzo trafna.

Gość ona32
moja babcia zawsze powtarzala kobieta musi byc kobieta nosic spodnice ,buty na obcasie,dlugie wlosy.a przyznam ze moja babcia miala wielka klase.nawet w ostatnie dni sowejegp zycia kazala sobie zakladac walki na wlosy.twierdzac ze kobieta zawsze musi byv elegancka. to bylo piekne

Gość aha i achhh
Jestem :) Mam znowu klasę, już zresztą kolejną w mojej karierze. :)

Gość Czarna_polewka
Uwierz, że są jeszcze na świecie kobiety z klasą :-) Życzę powodzenia i wytrwałości w szukaniu!

Gość Gal Anonimus
Ciężko znaleźć prawdziwą kobietę z klasą. Ostatnio mi się wydawało, że ową poznałem. Postanowiłem się z niczym nie śpieszyć. Raz w życiu opanowałem mój temperament, nie prawiłem jej żadnych komplementów jak gówniarz. Raz zdarzyło mi się jej napisać coś miłego. Wiesz co odpowiedziała, jak się spotkaliśmy? "Jak startujesz do kobiet z wyższej półki to powinieneś być bardziej zdystansowany" .... ;D Na szczęście byłem wtedy trochę podpity i nic sobie z tego nie zrobiłem, ale normalnie by mi szczęka opadła jak można mieć takie mniemanie o sobie. Poza tym, że spotykałem się już z bardziej atrakcyjnymi kobietami od niej i w życiu czegoś takiego nie usłyszałem :P

Gość twoja babcia pewnie
zyła w czasach gdzie jedynym zajeciem kobiet było dobrze wygladac , siedziec w salonie i czekac na wielbicieli wtedy kobietom sluzba pomagala sie czesac , ubierac wszedzie były wożone, wprowadzane, zawsze siedziały podczas kiedy panoweie stali itd mamy rok 2011 i kobieta żyje i pracuje , zajmuje sie domem dziecmi i mnóstwem spraw i niestety mój drogi ale chodzenie cały dzień czy jazda samochodem w szpilkach jest niemozliwa i niezdrowa w domu nie ma dziewczyny, która za wikt i spanie zajmuje sie praniem, gotowaniem, prasowaniem i robieniem zakupów ..... wszystko to oprócz pracy zawodowej spada na kobiete nie dziw sie wiec, ze przy obecnym tempie życia i jego wymogach kobiety nie biegaja w szpileczkach i frywolnych toaletach , tylko nosza wygodne jeansy i wygodne buty a pro po ... dobrze by było zebys tez pomyslał jacy kiedys byli mezczyzni :) dobrze wychowani, szarmanccy, itd zmiany zaszły i u kobiet i u meżczyzn

Gość ona32
nie moja babcia nie zyla w takich czasach.za moldu biegala z jednej pracy do drugiej .dom ,4 dzieci ,nie miala czasu siedziec i robic sie na bostwo.,sama o to dbala .nie to co teraz pojdzie sie do fryzjera,do kosmetyczki sauna itp /

Gość Czarna_polewka
O tak, "twoja babcia pewnie" ma dużo racji, jeśli weźmiesz pod uwagę dzisiejszy tryb życia i pójdziesz na pewne ustępstwa w swoich wymogach na pewno łatwiej będzie Ci spotkać tą wymarzoną :-) i warto też pomyśleć o tym, że prawdziwi, szarmanccy mężczyźni z klasą to (chyba) też gatunek na wymarciu, niestety...

Gość twoja babcia pewnie
to pewnie temat do rozwazan dla socjologa ... zreszta zobacz jakie młode kobiety maja wzorce ??? doda i inne pseudo gwiazdy, to sie teraz lansuje w mediach i nie tylko druga sprawa to taka, ze najwidoczniej pokolenie mężczyzn nie wymaga od kobiet klasy tylko solarki, dekoltów, mini i luzackiego zachowania ..... i one takie są ta która ma klase i nie pozwoli sie obmacywac na pierwszym spotkaniu jest zostawiana , bo mężczyzni wola łatwiejsze , które nie robia ceregieli oczywiście nie jest tak we wszystkich przypadkach myśle, ze jak bedziesz cierpliwy , znajdziesz swoja kobirte z klasą :)

Gość Moniamakonia
Kobieta z klasą to taka kob ieta , która obojętnie jak się ubierze , leginy czy worek po kartoflach zawsze wygląda dobrze , ma poczucie własnej wartości , nie przejmuje się opinią faceta że ma celulit czy duży nos . Ma świadomość że jest fajną babką , ale nie jest pyszna . Przeważnie ma gust , ale to niekonieczne , ważna jest pewność siebie i inteligencja . Kobieta z klasą nigdy nie żuje gumy ;)

Gość Moniamakonia
Kobieta z klasą jest niezależna , nie liczy na faceta , nie czeka gdy się spóźnia , nie wydzwania , nie narzuca sie . Jest poprostu sobą , nie szuka faceta bo Ci ją sami znajdują , ona jednak nie umawia się czesto na randki .Selekcjonuje adoratorów , jak taki ją zaintryguje to się spotykają , ona jednak nie myśli od razu o stałym zwiazku

Gość Moniamakonia
Drogi autorze , rozumiem dlaczego załóżyłeś tn topic , wiem bo widzę co teraz kobiety z siebie robią . Dla przykładu , dla godności gatunku spotkałabym się z Tobą i pokazałym ci kobietę z klasą ;)

Gość do towja babcia pewnie
autorko nie wiem czy zrozumialas do konca o tym co pisze.moja babcia sama dbala o to zeby byc kobieta z klasa ale tak na marginesie z tym trzeba sie urodzic.teraz jest latweij zadbac o siebie i nieprawda jest ze kobiety dzisijsze nie mama czasu.tak bylo kiedys.teraz trzeba miec tylko pieniadze a reszta sie znajdzie i czas.

A tak na marginesie... Kobieta z klasą ma także wymagania, co do mężczyzn. Trudno ją zdobyć i jest wyzwaniem dla wielu. Dlatego są tak bardzo adorowane i pożądane. Piękna, inteligentna, emanująca urokiem osobistym, kwintesencja szyku i stylu. W końcu każdy chciałby mieć przy sobie ideał