Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona lenia

co juz dziś zrobiłyście ???

Polecane posty

Gość Żona lenia

bo ja ... - zrobiłam pranie, -umyłam okna -wywietrzyłam pokoj -zmienilam pościel - ugotowałam fasolke po bretońsku - odkurzyłam - posprzątałam całą kuchnie, a teraz pije kawke :D a wy dziewuchy co tam zrobilyscie, przyznac sie..

Gość spokojnie kochana
ja jestem na etapie ogarniania chałupy po małym remonciku w kuchni. Chłop pojechał na zakupy to troche odpoczne

Odpowiedziałam na kilka postów na kafe i wypiłam szklankę coli :classic_cool: potańczyłam też trochę w rytm tytułowej piosenki z Muminków :classic_cool:

umyłam zęby otworzyłam okna w chacie niech się wietrzy zrobiłam i wypiłam kawę teraz piję herbatę spaliłam 4 fajki w domu burdel ,ale mam nadzieję,że ruszę w końcu dupę :O

posprzątałam pokój z deka ogarnelam siebie zjadłam sniadanie wywietrzylam pokoj i siedze i pierdole jak potłuczona

Gość Żona lenia
dziewczyny , to coś marniutko, kiepściutko z wami :) ciekawe czy moj chlop jak wróci z pracy to coś zauważy.. w planach mam jeszcze kąpiel i peeling kawowy,ale to za godzinke :)

Gość Żona lenia
o 9.17 ale od razu wzięlam sie do roboty :)

Gość kkkiiikkkaaa
A ja nie zrobiłam jeszcze nic:( Oprócz kawy i śniadania dla siebie i dziecka. Synek bawi się w kojcu, a ja od rana siedzę przed kompem i się opieprzam. Wiem, żałosne to, ale mam takiego lenia dzisiaj, że nie dam rady:P Liczę po cichu, że mąż jak wróci z pracy to wspomoże swoją leniwą żonę i chociaż obiad zrobi i chatę ogarnie:) Wedle zasady "co masz zrobić dzisiaj, zrób jutro, bo być może ktoś zrobi to za ciebie":D

Gość Żona lenia
dziewczyny wstyd,ale wy leniwe jesteście... szok !!! Zabierać dupy do roboty a nie opieprzać sie i to już.. WYNOCHA ... !! A SIO..

Gość kkkiiikkkaaa
Ani mi się śni:) Ja dzisiaj odpoczywam, a co:P

Gość to że Ty zapieprzasz
to nie znaczy, że inni muszą, ja nie zrobiłam dziś nic i nie mam zamiaru w domu mam czysto bo sprzątam w tygodniu po pracy, a weekend jest do odpoczynku. Nie lubię robić z siebie kury domowej i mój facet to wie, a obiadki w weekendy jemy u rodziców :D

Gość Żona lenia
aa no to sorry :) u mnie jest tak ,że sobota to dzień w którym porządnie sie sprząta i robi prawdziwy obiad , bo w tygodniu wiadomo nie zawsze jest na to czas :) Odpoczywam natomiast w niedziele :) ale tez robie smaczny obiad obowiązkowo !!

Gość leniwa karolyna
he he he :D ja tez dzis mam lenia :/ mialam takie plany ambitne na dzis ale znow tylko na planach sie chyba skonczy :D poki co, to ogarnelam troche kuchnie, wlaczylam pralke i zmuszam sie zeby odejsc od kompa :D chce zrobic generalny porzadek w jednym pokoju, powywalac co niepotrzebne a w drugim pokoju chce meble poprzestawiac troche bo juz mi sie opatrzylo :D jeszcze musze lazienke do ladu doprowadzic, poodkurzac, podlogi umyc i takie tam... dobrze chociaz,ze chlop wyjechal, to przynajmniej robienie obiadu odpada :D:D:D

Gość ninnnaa
umylam sie zjadlam sniadanie posprztaalam pokoje kuchnie przedpokoj zmylam podloge umylam okno wkuchni wyszlam z psami na spacer teraz bede goowala obiad rybe ziemniaki i surowka

Gość Ja to bym sobie kupila
Siedze sobie w pizamie przed komputerem, a co mi tam. ;-)

Gość a ja za to ....
-wstalam -zjadlam sniadanie -ogarnelam sie -wyszlam z spem -uczylam sie -uprawialamm seks -robilam loda -siedze na kompie

Do listy rzeczy dziś zrobionych mogę dopisać że nażarłam się placków ziemniaczanych i uspałam dziecko.. no to teraz wypadałoby coś posprzątać ale kiepsko to widzę ;)

A ja siedze w swoim barze i parze kawke miłym panom ;) I mam NADZIEJĘ, że w domu, moj mężczyzna, tak jak to obiecał rano, posprząta łazienke i poodrkurza... Póżniej po zakupy trzeba jechać. A wieczorem przyjda znajomi na drinka, to im chyba pizze zrobie :) Miłego weekendu dziewczynki :)

Gość co te Angory mają w sobie
że z nimi ludzie do kibla chodzą. Pamiętam jak byłam dzieckiem to mój stary też Angorę na klopie czytywał aż zaczęła mi się kojarzyć z papierem toaletowym