Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halina73829

Buciki dla początkującej chodzenie.

Polecane posty

Gość halina73829

Mamy mam pytanie. Moja córka ma rok. Od miesiąca już dobrze chodzi. Wiadomo ze w wiosne czy lato bedzie już śmigac po parku czy placu zabaw. A moje pytanie brzmi tak : w jakie buty inwestowalyscie na sam poczatek chodzenia u swoich maluszkow. Czy byly one z lepszych firm? Czy np adidaski z adidasa czy nike są dobre w tej sytuacji. Model ktory mi wpadl w oko ma np profilowaną wkladkę. Jak to jest z tymi bucikami?

Gość idri
ja od początku kupuję buciki w bartku, na pierwsze buty chyba nie zaryzykowałabym adidasów... a mała chodzi już całkiem dobrze czy jeszcze średnio na jeża? bo jeśli to ciągle początki to moze zwykłe szmaciane befado wystarczą ?

Gość halina73829
Mala chodzi juz dobrze. Teraz jej z wozka nie wypuszczamy chyba ze czasem sobie w sklepie troche podrepta. Ale ogolnie chodzilo mi o okres wiosenny. Znajoma przywiozla troche bucikow z anglii i dlatego pytam bo chcialam kupic jedna pare. Ale jeszcze sie wstrzymam.

Gość behemotowa
Oddychający materiał, szerokie w palcach, z usztywnioną pietą, profilowana wkładka, miękka podeszwa, żeby dzieciak swobodnie chodził a nie człapał, jak w butach narciarskich. Adidasy czy Nike nie są dobrym obuwiem do stawiania pierwszych kroków. No chyba, że zależy Ci na lansowaniu a nie wygodzie i bezpieczeństwie dla nóg Twojego dziecka.

Gość mammasarenki
ja przetestowałak mkilka i tez stwiam na befado

Gość moze to lepsze rozwiazanie
Ja mialam na poczatkichodzenia Nike spawdzily sie genialnie !!!!! Po domu takie same pkapcie jak wyzej link a teraz zimama mamy guffo i na wiosne znow zainwestuje w orginane bo super sie sprawdzaja i noga sie nie poci jak w innych ze wyciagam z buta a skarpetka mokra .. :/

Gość halina73829
Nie chodzi mi o lansowanie ;) Tylko o zdrowe stópki. A to moje pierwsze dziecko i nie wiem jakie buciki najlepsze ;)