Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno_mii_Bardzooo

Drodzy kierowcy obejrzyjcie ten filmik, i pomyślcie ......

Polecane posty

Gość smutno_mii_Bardzooo

http://www.funiaste.net/3868,75624,filmik.html Tak sie właśnie konczy, jak komus brakuje wyobraźni... :((((

Tak sie kończy jak cymbały nie mające o tym pojęcia pchają sie za kółko.... i dedykuj to raczej nadzianym rodzicom rozwydrzonych bachorów którzy kupują "syniowi" lub o zgrozo "córci" super brykę żeby było czym zabłysnąć przed kolegami. Mówię ci to jako kierowca zawodowy-co się naoglądałam na drodze-włosy dęba stają.... Ale siadając za kółko trzeba liczyć sie z jednym-Nie zawsze jest tyle powrotów ile wyjazdów...

Gość wklej jeszcze raz tego linka
bo nie wchodzi!!!

Gość smutno_mii_Bardzooo
skopiuj do paska cały ten link to ci wejdzie

"i dedykuj to raczej nadzianym rodzicom rozwydrzonych bachorów którzy kupują "syniowi" lub o zgrozo "córci" super brykę żeby było czym zabłysnąć przed kolegami" Czemu o zgrozo córci? Akurat w tym przypadku pustostanu, dziewczyny pomimo faktycznie częstych stłuczek powodują bardzo mało na prawdę niebezpiecznych wypadków. Mało która dziewczyna ma tą głupią "odwagę" by szaleć po drodze tak jak chłopaki - a wypadki z głupoty to już taka sama domena płci męskiej jak i żeńskiej.. baaa ja sama może raz w życiu korzystałam z telefonu kierując autem za to znajomi "synkowie" ciągle

A co to? Duzym fiatem to już nie mozna zrobic tragedii? Tak zwalacie na te grogie i szybkie bryki jak by to miało znaczenie

Straszne, aż nie moglam oglądac. Szczególnie ten kawałek gdzie matka trzyma malutką dziewczynkę i wypada ona przez szybę. Coś strasznego

Oczywiście. Pomijając fakt o ile mniejszych predyspozycji kobiet do prowadzenia auta. U mnie w Lublinie niestety debilstwa wśród panienek nie brakuje. Prowadzenie w szpilkach i malowanie się podczas jazdy to tylko lżejsze grzeszki jakich byłam świadkiem... i nie sądzę żeby było to mniej niebezpieczne od prędkości...Chociażby ktoś jadący z tyłu takiej debilki próbujący poruszać się płynie i w miarę szybko i wyprzedzający badziewiarstwo.... Notabene, jeszcze nie widziałam żeby ktoś fiatem spowodował aż taka tragedie, za to byłam świadkiem jak przez szybę hondy wylatuje chłopak...

Hmm to u mnie raczej odwrotnie... jasne na zlotach różne fajne akcję się dzieją i nawet dziewczyną potrafią ale na ulicach spotkałam raczej puste dziewczyny czasem jak takie świrujące. A pustych chłopaków tyle samo co dziewczyn plus do tego tych świrujących ;) A jeszcze co do wieku.. o ja pierdole nienawidzę jechać za dziadkiem co jedzie - hamuje- jedzie, chuj wie co robi na drodze, km przed skrętem ma już włączony kierunkowskaz, a oczywiście nic nie patrzą się na boki ani na innych bo "tyle lat ma prawko że świetny kierowca" :O

Witam , podlacze sie i wkleje tutaj link z filmikiem w ktorym zginelo 5 osob 3 z beemki i dwoch niewinnych osob z samochodu w ktory uderzyla beemka , sam jezdze takim samochodem , lecz nie wszyscy sa tak nierozwazni jak oni , niestety cena jaka zaplacili za glupote byla najwyzsza... http://www.youtube.com/watch?v=PhIsgxMs4iQ

Gość 12121212
tylko dzwona nie wypierdol :D