Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wy jak wynajmujecie

Czy Wy jak wynajmowaliście mieszkanie dostaliście żelazko,odkurzacz itp?

Polecane posty

dziekuje za wypowiedzi :P po prostu wynajmuję coś pierwszy raz i nie wiedziałam co i jak ;)

tak kubeł był miotły 2 szt środki czystości na dobry start i te płaskie mopy z 3 wymiennymi wkładami--wolałam zostawić licząc na to że będzie używane-strzał w dyche ludze widać ze dbają a ja niekiedy podrzucam tam impregnat do paneli---bo to moja inwestycja a taki impregnat to koszt 30zł wiec też poczuwam sie że ja to powinnam kupić a ani niech po prostu przemyją. układ bardzo dobry mamy- raz na 3 miesące jesteśm umówieni ze sprawdzamy stan techniczny mieszkania rególy jasne bardzo ml ludzie co działa w obie strony----jak były balety i kinket sie zbił a nie mogli drugiego dostać takiego samego pozwoliłam i poweisć tam obraz który zostanie po wyprowadzce zrozumiałam fakt---, tak więc uważam że jeżel właściciel wymaga jakiejś klasy czystości to sam powinien kupować kosztowne środk do tego celu-po prostu n studentów nie stać na pewne płyny i inne-nie ublżając nikomu-wiem jak jest:) jeżel właśccel widzi że są drzw pośrupane---tak jak ja kupiłam farbę- zaniosłam a chłopaki pomalowały i jak po roku coś odprysło farba było oni już od ręki zadziałali. jak się sitko pod prysznicem popsuło-kupiłam ja po prostu trzeba rozuieć ludzi i dbać o swoje w madry sposób

Gość 2mama2
Wynajmuję komuś mieszkanie. Jest w pełni wyposażone (łącznie z odkurzaczem - wolałam zostawić niż żeby nie odkurzali :), sztucce i komplet talerzy też.). Myslę, że zalezy od wynajmującego, ale też myslę, że mogłabyś zapytać o to właściciela czy ma. Może nie pomyślał, a poprzedni wynajmujący woleli swoje. Zaden nie takt. Najwyżej powie że nie i wtedy kupisz. Ja zostawiłam nawet płyny do czyszczenia, i odkamieniacz do pralki :)

Gość u mnie w sumie
u mnie w sumie nic nie było , ale i tak od dawna mam swoje rzeczy typu pralka, odkurzacz, żelazko , pełny zestaw naczyń, ale ne jest źle, bo wszystkie naprawy pokrywa właściciel, nawet żarówki przychodzi zmienia , ;)

Gość Czujna Ja
Ile płacisz za kawalerkę?

do mnie to pytanie ? 1400