Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Louboutinnka

Co myślicie o ludziach którzy kupują ciuchy za kilka tysięcy $ ?

Polecane posty

Gość gość
jak ich stać to niech sobie kupują... to człowiek wycenił wartość wszystkiego.. ile zaspiewa sprzedawca tyle zaplaci bogaty klient czujac sie lepiej... szczerze mowiac to mnie to wnerwia bo czlowiek sam sobie ustalil co ma byc drogie a co tanie.. pf.

Gość gość
wolałabym dać na schronisko niż zasilać wielkimi kwotami producenta od szmatek

Gość kiciii
a tak w ogóle jak jakaś kobita kupuję torebkę za 8 tys jest dla mnie idiotką i nic tego nie zmieni na tej samej zasadzie jakby ktoś kupił deskę na sedes wykładaną kamieniami szlachetnymi,nie wzbudza to u mnie szacunku i tyle,bo to tylko torebka i tylko deska

Gość gość 190
zgadzam się

Gość gość
Kilka tysiecy ZLOTYCH? Hahaha. Sa torebki za kilkadziesiat tysiecy dollarow! Na przyklad biala torebka Kelly bag z krokodylej skory kosztuje jakies 50 TYS. DOLAROW :) A taka zwykla z czarnej skory bodajze 8 tys. dolarow :) To sa ceny! I ludzie je placa.

Gość gość
Kupisze te buty i będą piękne całe długie lata... do tego wygodne i zawsze modne. Ja co roku kupuje takie za 100 zł i co? miałam już chyba z 5 par, wszystkie "znosiłam" i musiałam kupić nowe, do tego na początku musiałam je "rozchodzić" co nie było przyjemne. Ty kupisz je za 2000 zł to nie wiem czy to tak drogo jeżeli będziesz je miała na lata, będą super wygodne, skórzane, będziesz często w nich chodzić itp. Ja bym za 2000 nie kupiła raczej wybrała jakieś za ok 500 zł też można porządne i wygodne na lata kupić.

Gość gość
Torebka - nie, bo się zmienia moda, a zresztą czasem mam jazdę na mniejsze, a czasem lubię większe * Buty - tak, bo wygodne, skórzane buty na lata to dobra inwestycja * Spodnie - nie, bo szybko je znoszę, a zresztą trochę przytyję czy schudnę i już są nie dobre * Żakiet/płaszcz - raczej tak, też na lata i często się nosi i wiosną, jesienią i latem wieczorami... * PODSUMOWUJĄC: Kupiłabym takie droższe jeżeli byłby ponadczasowe, świetnie by leżały i były super gatunkowo oraz rozmiar niemiałby większego znaczenia (bo np. stopa już nie rośnie)

Gość 112424235345
nic, jak ktos ma kase, to czemu nnie?? sama tez czasem zaszaleję:D

Gość gość
akcesoria wg powinny byc porzadne i raczej klasyczne, a reszta to juz kwestia gustu, co sezon jest inna moda i owszem mysle, ze jesli ludzi mieli by tyle kasy to by kupowali drozsze rzeczy, a tak nie samymi ubraniami czlowiek zyje :)