Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemila_Nowinka

Czasami myślę, że lepiej gdybym nie wiedziala... TERAZ TO WIEM..

Polecane posty

Ja tez wiele razy podpuszczałam swoich facetów i jak na złość kazdy jeden dawał sie wrobic ...nie wiem co sie dzieje z tymi facetami..No ale przynajmniej wiedziałam na czym stoje :D alez było ich zdziwienie gdy im mówiłam , ze to ja :D

Kobiety to kłąmczuchy. Robiąc prowokację o ile to prawda o czym pisałaś, też kłamałaś.

Kurcze, widze ze to sprawdzanie to sie popularne zrobilo.

Gość Niemila_Nowina
broom może i klamczuchy, ale w sumie jak widać, życie pokazuje, że nie mamy dla kogo być uczciwe! Malutka_w_szpileczkach90 - heh czyli kolejny raz moje przeczucie się sprawdza, że każdy jeden jest tak beznadziejny...

Malutka_w_szpileczkach90 - idioci daja sie wrobic :D

No ja juz kilku facetów sprawdziłam i za kazdym razem dali się wrobić :P nie wiem , moze tylko ja mam takiego pecha do facetów :P nawet nie zlicze ile przez moje zycie sie ich przewinęło...50?! moze 60...nie wiem :P

Gość Niemila_Nowina
Malutka_w_szpileczkach90 - to widzę, że ja mimo wszystko bylam naiwna, bo nie przebieralam w facetach, bo wierzylam w wielką milość aż po grób:) I tak nie dawalam się dotknąć nawet żadnemu, aż poznalam tego.. I co z tego jak i tak oszukal! Kocham samotność:):)

Niemiła nowina - dla siebie powinnyśmy być uczciwe. :)

Niemiła - nawet siebie samą okłamujesz. Weszło Ci to w krew.

Gość blondynka22222
ja sprawdzalam tak swojego faceta ze 3 razy juz podczas trwania naszego zwiazku (jestem z nim 3,5 roku) i zawsze zbywal ta dziewczyne(tzn mnie:P)jesli nie chodzilo o sprawy pracy lub uczelni. nie dal sie podejsc. na bank nie wiedzial ze to ja i do dzis nie wie:) az sama sobie pozazdroscilam wtedy faceta heh.

Jesne ze jestem pewien :D Lubie takie wredne suki :P

Gość blondynka22222
heh ale przyznam, ze to wciaga, to sprawdzanie....sprawdze go jakos znow niedlugo, tylko musze wymyslec cos oryginalnego, zeby nie poznal. bede miec troche do kombinowania...bo glupi to on nie jest ;p ale warto;p ja uwazam ze dobrze tak kogos sprawdzic. owsze, trochr to dziecinne moze , ale przynajmniej mozna bardziej kogos poznac. np moj facet odnosi sie bardzo chlodno i obojetnie to innych lasek. a do mnie to taki cieply misiu. mam nadzieje ze nastepnym razem znow sie nie da wciagnac w zaden flirt hehe

He he, tu i teraz :D :P

Gość hfslf
A ja mojego też podobnie sprawdziłam i nie dał się oszukać:)

Ja pierdziele, wy wszystkie z tym sprawdzaniem facetow (nawet po kilka razy) to na powaznie??

Nie taki malenki jak sie zdejmie gacie :P :P

Gość blondynka22222
powaznie:) przynajmniej wiem, ze jest mi wierny. ukartowalam to baaardzo dokladnie, aby mial pewnosc ze w czasie gdy ta "laska" do niego pisze, ja jestem gdzies z jakas kolezanka ;p widzisz, autorka postu przetestowala swojego i co? chyba bylo warto nie? od razu poszedl na ustawke z inna panna...:/

Tylko nie tlucz mnie do nieprzytomnosci :P :P

Gość blondynka22222
albo czasami zagladam do niego na kompa. nawet jak gada z jakimis kolezankami to albo sprawy zawodowe albo uczelnia. i nigdy w zadne zdanie nie wkradlo sie z jego strony nic zbyt milego lub takiego co nie jest koniecznie. widocznie mam farta;p

Niezle hardkory odstawimy :P :P