Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niemila_Nowinka

Czasami myślę, że lepiej gdybym nie wiedziala... TERAZ TO WIEM..

Polecane posty

Gość pogięło cię
Jest takie powiedzenie: "nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka" A drugie: " Nie wywołuj wilka z lasu" Co by nie mówić obie "panie " wykazały się GŁUPOTĄ. Nie igra się z uczuciem. Miały facetów ? Miały !!! Co teraz mają ? GÓWNO !!! I niech nikt nie zwala winy na facetów.. Pindy głupie same prowokowały i się doigrały.A faceci nareszcie może znajdą rozsądne i mądre kobitki. Bo na takie szmaty co nie wierzą tylko sprawdzają to szkoda czasu. Bo to głupie cipy bez mózgu. Zwykłe pustaki z odzysku.

Sluchajcie kobitki, nie przesadzajcie bo mozecie przekombinowac.

A z kim ten trojkacik? :D

Spoko :D Bo juz sie przestraszylem ze jakiegos innego faceta chcesz dokoptowac :P

ale facetom stresa dziewczyny zafundowały :D i to w dodatku nie swoim, a tym z kafe :D :D :D a biedne naiwne faceciki myślały do tej pory, że ślepe kobietki nigdy patrzą na facetów krytycznie i nigdy nie maja wątpliwości... Żenada. "Nie igra się z uczuciem. Miały facetów ? Miały !!! Co teraz mają ? GÓWNO !!!" Nie igrały z uczuciem, a z oszustami, nie miały facetów, a niestety gówno. Mój mnie nigdy nie zdradził, a ja nigdy go nie sprawdzałam, ale popieram dziewczyny. Jeśli miały wątpliwości to na pewno uzasadnione.

Byle by mnie w dupsko nikt nie zapinal :P :P :P

Wiedzialem ze sie dogadamy :P No i zeby kolezanki pelnoletnie byly :D

U mnie na chacie na kuchennym blacie :D

Skoro wstawiłyście atrakcyjne fotki, to pewnie chłopcy myśleli, że p. Boga za nogi złapali hehe. Moje akcje: 1. Wiadomość do dziewczyny z fotki, której X napisał miły komentarz. Przesłała mi całą rozmowę z GG - ona odmawiała spotkania, bo miała faceta, a X ją zachęcał podając m.in. swoje konkretne dane osobowe. Nara. 2. Włam na NK Y. Pisał z laską z okienka z poczty. Kilka tygodni ją namawiał, żeby poszli na rowery razem haha, a ona go zlewała. Nara. Uczucie patrzenia na kolesia, który kłamie w żywe oczy i nie ma pojęcia, że o wszystkim wiem jest bezcenne, ale to były akcje sprzed 5lat. Teraz nawet gdy facet pyta czy chcę mieć jego hasło do facebooka, to odmawiam.

Nasunęła mi się taka myśl... że faceci są jak cukiereczki - niby taka fajna czekoladka jest w tym papierku, ale cóż - gówno do czekoladki trochę podobne z daleka i chyba lepiej najpierw sprawdzić co mamy, niż zjeść od razu w całości. No i dziewczyny sprawdziły - no i to nie była czekoladka.

Spoko spoko, makaron lubisz? :P

Nie ma mowy, sam makaron to by porazka byla :D Bedzie makaron z niespodzianka :P

Nie no, cos Ty :D Moim sekretem jest ciasto :P

Kulinarne wariacje :P

He he, spoko, zreszta tak na pelny zoladek to moze lepiej nie probowac :P

Sympatyczna z Ciebie dziewczyna a ja lubie pozytywnych ludzi, proponuje przesiadke na GG, co Ty na to? :)