Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sebastian.n.p

jak oduczyc żone miłosci francuskiej

Polecane posty

Gość matacz ,,,.....
ha ha ha i sie zaczeło od kiedy to rozmiar jest gwarantem dobrego sexu ? ale z kim ja tu chce dyskutować ? same chwalipięty i zakompleksione dziadki :)

Gość Informatyk :)))))
wielko-pałkowiec jestes nikim. Ja wygralem zycie a ty przegrales nawet twoja duza pala ci nie pomoze. jestes zerem. przykro mi. ja wygralem

Gość DO INFORMATYKA
JA WIEM CO PISZE

Gość matacz ,,,.....
hmmmtak na marginesie , jak Ty mogles wygrac zycie i ci sie w nim moglo ułozyc skoro ton twoich wypowiedzi jest jaki jest >?

Gość matacz ,,,.....
a ty --- wiesz tyle ile zjesz ! wynika to z twoich postów - kazda kobieta ci to napisze . Zas ta wielką swa pałe jesli takowa masz mozesz sobie wsadzic krowie w dupsko - bo tam to sie zmiesci ! choc nie odpowiedziales na moje pytanie , podbije wiec - ile to jest duzo ? według ciebie ? bo zaraz sie okazac moze , choc nie koniecznie , ze masz normalnego , albo specjalnie zafantazjujesz wyolbrzymiajac - co zaskutkuje twoją kompromitacją

dlatego ze w necie moge sobie pozwolic na to i tamto bo w prawdziwym zyciu musze byc na poziomie. a tutaj jestem anonimowy. moge byc kazdym. wiem o czym pisze i wiem w jaki sposob. poprostu zaspokajam pewne potrzeby i tyle

Gość matacz ,,,.....
oj nie sadze ! bowiem tak jak po alkoholu , a tu na forum prawda wychodzi z czlowieka

swietnie to ujales matacz. gosc ma malego i musi tutaj udowodnic ze jednak jest inaczej i ze on jest the best z ta jego pała albo pałeczką hehe

Gość DO INFORMATYKA
JA NIE PISAŁEM,ZE MAM DUZĄ PALE

matacz gdybym nie chcial to bym tutaj nie pisal. ale chce bo sprawia mi to przyjemnosc. i nigdzie nie sklamalem piszac te swoje komentarze w roznych tematach. kazdy ma jakies potrzeby i kazdy ma inne prawda.

Gość matacz ,,,.....
do Informatyk :))))) Mam coś czego nigdy nie będziesz miał. Mam wielką pałę i mam cię w dupie. Możesz zarabiać miliony, ale i tak ci nie urośnie i będziesz do końca życia babrał się w gównie. HAhahaha! ------------------ aha - czyli to - to ktoś inny ....:)

Gość koleżanka janka
informatyk to zakompleksiona świnia

ulisses nie nie probuje sie tutaj dowartosciowac poniewaz ja znam swoja wartosci wiem kim jestem. matacz o czym ty piszesz bo nie jaze. wybaczcie ale jestem juztroche wstawiony bo dzis sobota i ciekzo mi sie mysli. totak na marginesie. nie komentujcie tego

kolezanko kompleksow to ja sie pozbylem juz bardzo dawno temu. wiec nei trafilas z tym komentarzem haha

Gość DO INFORMATYKA
TO BYŁ PODSZYWACZ

ja juz nie iwem kto tu jest podszywem a kto nie. znowu sie najebalem.

Gość wielko-pałkowiec
Sam jesteś podszywacz. Pierwszy pisałem do informatyka w innym temacie Specjalnie dla was postawiłem moją pałkę i zmierzyłem. Mam 20 cm i nawet trochę milimetrów ponad 20, prawidłowo mierzone od góry. Zawsze miałem się czym chwalić. Żaden kolega nie miał większego jak kiedyś porównywaliśmy. Napisałbym, że informatyk może pocałować mnie w dupę, ale wiem, że to lubi i nie sprawię mu tej przyjemności.

ja caluje w dupe tylko moja dziewcyzne a ty ze swoja palka mozesz wyruchac konia w oborze mojego dziadka. jak jzu pisalem jestes nikim i ja jestem lepszym kochankiem od ciebie.

Gość matacz ,,,.....
:) jak juz kiedys pisałem , a tu napisze raz jeszcze . 20 cm w dlugosci moze i jest sie czym chwalic , ale jako 47 letni niegrzeczny chłopiec :) wiem , ze w obwodzie tkwi sekret . I tak jak i znajda sie kobiety ktore zmieszcza takiego dlugiego , to ja takiej w swym zyciu nie spotkałem , a troche zyje i troche kobiet miałem . Zatem skoro moje 16 cm w dlugosci wepchniete do konca jak mojej zonie , tak innym kobietom powodowło ze dostawałem w pysk z racji sprawiania im bólu to co by sie działo gdybym miał az 20 cm , Ano nie wiele , bym był nieszczesliwy nie mogac go sobie wlozyc do konca , a juz o gwałtownych pchnieciach ktore lubie bym musial zapomniec , a tak moge sobie szalec , choc nie do konca i nie w kazdej pozycji . Wiec wielkie mi co jakis penis 20 cm . Byc moze znalesc partnerke ktora takiego zmiesci w całosci i szansa jest - nie przecze , ale ile ich jest i dlaczego mnie nie było dane takiej dostapić ? :) Miałem też taką kiedys za kawalera co to sie szalało co i owych moich 16 cm nie mogłem wlozyc całych , to była porażka !! i ogromny dyskomfort .

Gość kkkkkkkkkk2
"Miałem też taką kiedys za kawalera co to sie szalało co i owych moich 16 cm nie mogłem wlozyc całych , to była porażka !! i ogromny dyskomfort ." Była za mało podniecona. Pod wpływem podniecenia pochwa się rozciąga tak, że 16 na pewno wejdzie. Inaczej boli.