Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashtrax

Nieśmiałość dla faceta to wyrok śmierci.

Polecane posty

Gość a sraczka mego dziadka jest
tak gorzej od szreka wyglądam :) ale dziwni jestescie

nie widzieliscie mnie a juz sobie tlumaczycie ze brzydki jestem, jasnowidze kurna

zdradziliscie wszystkie wasze wady na tym forum

gdzie?

zresztą nie bede cie ocenial, ja kilka kobiet w zyciu mialem i podobalem sie im :) pod kątem charakteru tez

dobranoc :)

Gość buahahahahahhhhaa
cream ma prawie 29 lat i nadal marzy o dziewicy ? buahaha ale mam z was polew :D 🖐️

Gość buahahahahahhhhaa
faith - z ciebie to już wogóle beka na całego :D 🖐️

Gość n bvnvncvncncncncn
haha faith hope glory grunt to pozytywne myslenie:D jak pojdziesz na dziwki albo trafisz na totalna desperatke to MOŻE zamoczysz:D:D

Gość super prawiczek
hahah ,ale sie usmialem czytając was. szczególnie smieszy mnie podejscie ludzi ktorzy twiedza jacy to sa przez zycie doswiadzeni i slepo wieża w miłość ...o jeez ta cała miłosc to trochę bardziej złożona matematyka, Ba potam nawet uproszczone wzorki ;] Atrakcyjnośc faceta =uroda*kasa*styl bycia*status społeczny Oczywiście w wieku szkolnym liczy sie bardziej uroda i styl bycia potem współczynnik sie zmienia bardziej na kasae i status społeczny Atrakcyjność kobiety = uroda*inteligencja tu sie nic nie zmienia zawsze patrzymy na twarz dupe i cycki liczy sie rowniez to zeby taka miała co do powiedzienia To tyle w temacie ja nie wiem czego ludzie tu sie doszukują na siłe matematyki sie nie oszuka 1+1=2 i chuj tak samo tutaj.

Gość super prawiczek
tak tak narobiłem dużo błedów ortograficznych mozecie mnie zjechac zebym sie nauczył ortografii bo to najważniejsze w zyciu ,a ja mam umysł ścisły i mnie wali czy napisze wieżyć czy wierzyć bo chyba wiadomo o co chodzi...pozatym to powinni wyjebać te "ż" "rz" "ch" i inne gówna po co to komu ? tylko utrudnia ba nawet taka ustawa miała wejśc ,ale co by wtedy mieli poloniści do roboty ...dobrze ze nasz kochany język to nie jakieś szyfry jak w enigmie 42432nc4u23h4cn234iu2h34cn234u24hc

Gość super prawiczek
no i sie zaczerniłem zeby jakis patałach sie za mnie nie podszywał

"księzniczek nie ma smutne ale prawdziwe" I nie ma o kogo walczyć. Teraz dziewczyny szukają sponsorów swoich marzeń.

"Ciekawe na czym ma polegać ta praca nad sobą. Pewnie na wyjściu do ludzi. " Otóż praca nad sobą polega na robieniu tego czego druga strona (zarzucająca brak pracy nad sobą) nie musi. Nie musi bo: A) Nie zależy jej. B) Dostała to w pakiecie wychowawczym.

Gość Byłem nieśmiały
Poczytałem Waszą dyskusję, ponieważ problem nieśmiałości też mnie kiedyś dotyczy. Jeszcze w połowie studiów bałem się nawet iść zapytać o coś do dziekanatu czy pożyczyć notatki od koleżanki, bałem się też otworzyć buzię na zajęciach. Nieśmiałość strasznie komplikowała mi życie, wszyscy uważali mnie za dziwaka i odludka Dlatego postanowiłem coś z tym zrobić i powoli, małymi kroczkami pokonywałem swoje lęki. Trwało ok. 2 lat, zanim wyszedłem na prostą i przestałem się bać, ponieważ zrozumiałem, że ludzie mają wiele innych rzeczy do roboty niż ocenianie tego, co powiem i jak wypadnę. Poza tym nauczyłem się śmiać ze swoich błędów i pomyłem, nabrałem dystansu do swojej osoby. Wcale nie było łatwo, każdego dnia musiałem pokonywać siebie i swoje lęki, ale wiedziałem, że tylko tak mogę zrobić jakiś krok do przodu. Po prostu postanowiłem, że musi się udać i że się nie poddam. Także nie piszcie bzdur, że się nie da. Wam się po prostu nie chce. Znam jeszcze kilka przypadków osób takich jak ja, które wygrały z chorobliwą nieśmiałością, poznaliśmy się przez net i nawet kiedyś spotkaliśmy - wszystkie one przeszły taką samą walkę jak ja. Bez psychologa, bez pomocy innych, ale z wizją zmiany własnego życia na lepsze. Moją pierwszą dziewczynę, a obecną żonę poznałem pod koniec studiów - uważałem za swój wielki sukces, że odważyłem się do niej zagadać. Podobała mi się już wcześniej, ona też była dość nieśmiała i małomówna. Na naszej pierwszej randce poszliśmy do kina, żeby nie musieć zbyt dużo gadać :P Życzę Wam dużo silnej woli i powodzenia :)

"Wam się po prostu nie chce." Spadaj pajacu.

Byłem nieśmiały - wziął sobie pierwszą lepszą bo już tak był wyposzczony, że co takiemu szkodzi.

Ja zaraz idę znowu na spacer.Wlasnie wracam z Biedronki. Trochę odpoczęła i możemy dalej chodzić po lesie. Szkoda Kubicy (Koniec kariery)

Byłem nieśmiały piszesz jakieś farmazony bo z tego wynika że ja nie jestem nieśmiały Zasada jest prosta albo ktoś się podoba albo nie