Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashtrax

Nieśmiałość dla faceta to wyrok śmierci.

Polecane posty

Gość a sraczka mego dziadka jest
cream jednak twoje poglady sa bardzo ograniczone, i mam wrazenie ze masz rozdwojenie jazni, bo na innych forach pisales ze nie mogl bys zaakceptowac panny z duzym przebiegiem, wiec jak to z toba jest? rozdwojenie jaźni, ćpasz coś , czy desperacja?

Matoł to Cię spłodził. Do własnego faceta z takimi tekstami.

nie chodzi o obuzenie tylko o ocene

oburzenie*

Gość Madmłazell
a co ocenia was jakaś samotna matka matołki małe? jeszcze dojżejecie nie martwcie się

cream, a co jest dla ciebie miejszym zlem, kobieta z dzieckiem, czy kobieta ktora miala tyle ch w du*ie co herbat w zyciu wypiles, bo piwa pewnie nie pijesz

przeczytałem pół watku i ja pierdole, ale darker zal mi ciebie. jestes głupi. tak ulżyło mi:)

to myslisz ze panny z dzieckiem są porządne i nie mają duzego przebiegu :O

bsa - ja potrafilem zaakceptowac dziecko swojej kobiety, i sprawa byla dla mnie jasna ze ona i dziecko to jest jednosc i zanim zaczelem sie z nia spotykac duzo myslalem o tym, ale nie w tym rzecz chodzi mi o to ze cream napisal ze kobieta z dzieckiem jest bez wartosciowa, jak mozna oceniac w sposob tak ogolny?

cream ile ty masz lat i jaki przebieg?

Gość Tumbleweed
a sraczka mego dziadka jest to że ty potrafiłeś zakochać się w kobiecie z dzieckiem nie oznacza, że inni też potrafią.

faith hope glory > dobre, niech w srod zakonnic sobie poszuka kobiety :0 tylko mysle ze tez nie bedzie zadowolony, o jezusa bedzie zazdrosny :(

"przeczytałem pół watku i ja pie**ole, ale darker zal mi ciebie. jestes głupi. tak ulżyło mi" Ulżyło Ci ... :D Odejdź pajacu.

tumblewdd ja nie o zakochaniu tylko o tym ze nie nam jest ocenianie kobiet z perspektywy tego czy maja dziecko czy nie, tak jak to zrobil cream

bsa - mam 36 lat i mialem moze cztery kobiety ktore szanowalem i kochalem ale tak sie ulozylo ze nie jestesmy razem i tyle bo zycie rozne scenariusze pisze, unikalem kobiet takich na jedna noc bo nie jestem zwierzeciem i mam szacunek do siebie, teraz zwiazalem sie z kobieta z dzieckiem i niczego jej nie brakuje

cream ja rozumie ze trudno tobie jest sie pogodzic z tym co cie otacza, ale kobiety na ogol w wieku 27 lat maja juz swoja pierwsza inicjacje seksualna za soba i musisz sie z tym pogodzic

bsa- masz kompleks malego czlonka czy co?

Gość We se le
Mam w klasie chłopaka bardzo malomownego. Od 4 lat wymieniłam z nim tylko parę zdań ciągnę go za język a on tylko się uśmiecha trochę mi go czasem szkoda bo nasmiewaja się z niego a on nie potrafi się bronić. Brzydki to on nie jest czarny wysoki db zbudowany db się ubiera naprawdę z wyglądu nie można się niczego przyczepić dziewczyny się za nim wręcz oglądają ale co z tego jak ciężko z niego słowo wydusic

akurat ja nie mam kompleksow na punkcie swojego wygladu, raczej kobietom sie podobam, co do kobiet z ktorymi bylem trafily mi sie dwie dziewice i nie zgrywam cwaniaka ze to ja je rozdziewiczylem tylko ciesze sie z tego ze na tyle mnie docenily jako mezczyzne i zaufaly mi i ze mna to zrobily, pozniej sie rozstalismy przykro mi bylo ale tak jak napisalem wczesniej zycie rozne scenariusze pisze.

cream ok ze dziecka nie zniesiesz to ok, ale nie wrzucaj do jednego wora wszystkich kobiet z dziecmi