Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashtrax

Nieśmiałość dla faceta to wyrok śmierci.

Polecane posty

nie napisalas w pierwszym - tu nie widać, że się rumienią :D

"Darker nie bądz smieszny jak mozna nie wiedziec gdzie zabrac laske na randke" Odezwał sie ten co zabierał i tylko kasę wydał. Jestes większa pierdoła niż ja bo wydaje Ci się, że im więcej kasy wybulisz w knajpie na rachunek czy kinie tym lepiej. Jeleń jesteś i tyle.

A kto się chwalił, że na randki chodził i kasę tylko wydawał? W łeb dostałeś i amnezja?

Gość Madmłazell
na prawde to było słodkie i ta niesmiałość mnie pociągała - był dojrzały pare dobrych lat starszy i nieśmiały

Gość Madmłazell
Darker a jak myslisz ja jemu też się spodobałam skoro był taki nieśmiały i słodki?

Gość ciotowatosc i pizdowatosc
hej jesli nie wiesz co robic z dziewczyna na randce to juz chyba nie jest niesmialosc........ bo niesmialy wie, tylko sie boi, wstydzi a ty ciota jestes i tyle

"na prawde to było słodkie i ta niesmiałość mnie pociągała - był dojrzały pare dobrych lat starszy i nieśmiały" Tylko, że on Ci się podoba! Co w tym trudnego? Będziesz pisać to samo 20 razy?

Dobra Darker. Ja nam randkę zaplanuję. Zobaczymy co z Ciebie za nieśmiały facet

Gość Madmłazell
o ranyyy spodobał mi się przez to że był nieśmiały najpierw nie zwracałam na niego uwagi - tylko ta jego nieś miałość mnie urzekła ")

jedna randka tylko taka była i tyle inne były juz mało kosztowne a nawet bezpłatne

"jesli nie wiesz co robic z dziewczyna na randce to juz chyba nie jest niesmialosc........ bo niesmialy wie, tylko sie boi, wstydzi" Ekspert... pffff "a ty ciota jestes i tyle" Już Ci lepiej? "Dobra Darker. Ja nam randkę zaplanuję. Zobaczymy co z Ciebie za nieśmiały facet" Uważaj bo przejadę do innego województwa na własny koszt i spowrotem aby kawy kubek wypić w Twoim towarzystwie. Kiepska oferta.

"o ranyyy spodobał mi się przez to że był nieśmiały najpierw nie zwracałam na niego uwagi - tylko ta jego nieś miałość mnie urzekła" Dziwne, że moja żadnej nie urzekła. A studiowałem na babskim kierunku. W mojej grupie na studiach było 20 dziewuch na 5 facetów. Kręcisz. Facet Ci się spodobał i tyle.

" o ranyyy spodobał mi się przez to że był nieśmiały najpierw nie zwracałam na niego uwagi - tylko ta jego nieś miałość mnie urzekła " laska sie wyseksiła , wybawiła z innymi a stabilizacjii poszukała w niesmiałym :O

Gdzie bym Ci kazała jechać. Sama przyjadę. A picie kawy to nie jest sposób na wspaniałe spędzanie czasu. Może przez pierwsze parę chwil żeby się trochę poznać

Obecnie nie mam ochoty na randki w ciemno. Nie mówiąc o moim stanie zdrowia bo wyglądam niczym mumia.

Gość ciotowatosc i pizdowatosc
darker, wez sie za sieboie, zamiast na babskim forum siedziec przez te wszystkie godziny zmarnowane na kafe to moglbys swoja wartosc jako faceta podniesc o 100% jakbys sie postyaral spadam do lozka bo chora jestem mimo wszystko zycze wszystkiego dobrego, paaaa

Poczekam aż ozdrowiejesz z dalszym molestowaniem

darker, wez sie za sieboie, zamiast na babskim forum siedziec" Naukę na dziś skończyłem więc mogę sobie posiedzieć na forum. "przez te wszystkie godziny zmarnowane na kafe to moglbys swoja wartosc jako faceta podniesc o 100% jakbys sie postyaral" Noooo... Na pewno :D

Nieśmiałość wiąże się ściśle z upodobaniem. Kobieta nie zauważy, mężczyzna zauważy acz odwagi mu braknie. To ludzkie. To jest nasze wspólne uczucie, z którego śmieją się jedynie nieudacznicy, co to mogą, a nic nie robią bez znajomych ;) Niesmiali myśmy wszyscy, ale czy do życia myśmy tacy sami?

Gdybyś tylko była o 5-7 lat młodsza... Skoro szukasz na forum to już desperacja się w Tobie odzywa. Zły adres. Próbuj z innymi.

Gość Madmłazell
cream - powiem ci głupi/a jesteś ! a gdy facet jest nieśmiały a ma prawie 40tkę to jest normalne??? chyba musiał się zauroczyć :D

"a gdy facet jest nieśmiały a ma prawie 40tkę to jest normalne???" Są starsi i bardziej nieśmiali. To nie mija z wiekiem ale z doświadczeniami. A jak doświadczeń brak...

No raczej potrenować Cię chciałam i sprawdzić czy dasz się wyprowadzić na prostą. Nie szukam nikogo i nigdzie a tym bardziej tutaj. Wiesz gdybyś był 7 lat starszy to byłbyś dla mnie za stary

Rocznikowo mam 27 lat. Co to znaczy: potrenować?