Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashtrax

Nieśmiałość dla faceta to wyrok śmierci.

Polecane posty

Gość a sraczka mego dziadka jest
żadka

kompleksy to mało wazna rzecz tak naprawde o ile nie odbiegasz od normy

teraz mniejsze niż kiedyś :P teraz tylko włosy i stan skóry ale pracuje nad tym :D

Normalną i niezauważalną. Zakumplował się i rozmawialiśmy. Gadaliśmy na różne tematy a ja zaczęłam zauważać, że on pamięta co mówiłam kilka dni temu na jakiś mało istotny temat, że pyta interesuje się. Jak mnie pierwszy raz zaprosił to odmówiłam bo pomyślałam, że ja go po kumpelsku traktuję a on na randkę się umawiać chce. Nie zrezygnował. I dobrze bo żaden wieczór nie minął mi tak fajnie jak tamten z nim. Ale zakochanie poczułam znacznie później

ten sposób przerabiałem Boratka jak Twój facet. Szczerze nic to nie daje no może po za tym że zyskuje się koleżankę.

lub trafić na desperatkę której praktycznie każdy podpasuje.

Ale jemu dało. Widocznie nie trafiłeś na właściwą kobietę. Bo najlepsze jest to, że ja później myślałam, że to ja go wyrwałam jak mi się zaczął podobać a było odwrotnie

jestem ciekaw jaką ewentualnie ja bede miał tą " własciwą kobiete " rozwódke z dzieckiem , byłą galerianke , uliczną dziwke czy moze imprezowiczke z dzieckiem :O

cream mam kolegę i też tak było laski go olewały. Na końcu związał się z dziewczyną co miała dziecko obecnie są już po ślubie.

cream zależy na jaką trafisz nie wszystkie samotne matki to samo zło. Sporo jest normalnych zazwyczaj one wiedzą że nie mają co przebierać.

samotną matke to ja mam w dupie nigdy bym nie wychowywał cudzego dziecka

Gość Madmłazell
Darker kochanie dalej mi nie odpowiedziałeś co sądzisz o prawie 40latku któr się wstydzi jak reaguje na niego smarkula taka jak studentka :)

skoro Cię nie chcą panny,dziewice to lepsze taka niż być samemu jak palec.

Gość Madmłazell
czemiu się peszy? słodkie to ...

Gość Madmłazell
krem a ile ty masz lat???

Tak ale to jest tak ze inni mogą mieć dziewczyny a my takie co inni juz zużyli. Wiem że niektórzy się z tym nie godzą. Ja w sumie sam nie wiem co bym zrobił. Zobaczymy co mnie czeka za 1,5 roku

cream a czemu są bezwartościowe? Faith piszesz jak gdyby kobieta była przedmiotem.

"Darker kochanie dalej mi nie odpowiedziałeś co sądzisz o prawie 40latku któr się wstydzi jak reaguje na niego smarkula taka jak studentka " Eeeee... że jest nieśmiały?

nigdy nie bede miał panny z dzieckiem bo too mnie brzydzi i tyle nie bede wychowywał dziecka innego faceta , nie bede wspierał nie bede dawał kasy nic niech takie panny z dzieckiem mnie omijają z daleka

Ruchała się wpadła rzucil ją i szuka teraz kogoś kto by się chciał zająć nią i dzieckiem bo chce rodzinę ale nikt ją już nie chce i obniza wymagania i wtedy my mamy swoją szansę

"jestem ciekaw jaką ewentualnie ja bede miał tą " własciwą kobiete " rozwódke z dzieckiem , byłą galerianke , uliczną dziwke czy moze imprezowiczke z dzieckiem" Takie czasy, że bedzie 4w1 :D

Także już się przyzwyczaiłem do bycia samemu. Nie chce mi się tego zmieniać bo nie wiadomo co i jak.

BSA-> jakbym Tobie zaproponowała korepetycje jak tamta wyżej Darkerowi to byś nie skorzystał? Jakbym nie była zajęta oczywiście:)

Gość a sraczka mego dziadka jest
cream, masz bardzo wiele ograniczeń w sobie, nie obraż się, ile masz lat?