Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcieabiturientce

HEJ! POMOZCIE MI, CO SIE ZE MNA DZIEJE:(

Polecane posty

zdaje: -polski podst -matme podst -angielski podst -wos rozszerzony Uczę się dobrze, mam średnią 4,6. Te przedmioty tez lubie. Z próbnej miałam polski-82%, matma-70%,angielski-68%, wos rozszrz- 50% Nie wiem co się ze mną dzieje. non stop spałabym. Chcę sie uczyc, a mija 5 min- ja zasypiam nad ksiazka i budze sie po 4, 5 godzinach. Poza tym - myslenie mam jakies wolniejsze niz kiedys, problemy ze zrokiem:-O Rok temu miałam badania na prawo jazdy i mój wzrok był okay, a teraz zlewaja sie litery, wyrazy przekrecam, czesciej boli mnie głowa. Boje się,że juz za póxno,że nie zdaze powtorzyc materiału i nie zdam:-O

Gość dobrarada hej
Ja myśle że to poprostu zmęczenie.No bo też tak mam,a to wskutek dużej dawki nauki którą musisz zapamiętać...A teraz jak się czujesz?

cały czas chce mi sie spac:-O i głowa mnie boli w czole:-O a codziennie mnie kłuje w srdku piersi, bo starsznie sie przejmuje matura, boje sie czy bede miec kiedys prace, czy po moim kierunku nie bede bezrobotna, cały czas o tym mysle:(

:(

Gość dobrarada hej
Hej! Głowa do góry,nie myśl o tym...Staraj się myślec że wszystko ci Wyjdzie albo wogóle o tym nie myśl... Wiem coś o nauce,ja miałam zaś przypadek gdy bałam się iść do szkoły w obawie że coś mi nie wyjdzie czy podpadnę któremuś z nauczycieli...Poszłam do lekarza i mi g****o pomógł...przepisał tabletki na uspokojenie ale nadal o tym myślałam...Dopiero potem uświadomiłam sobie,że to moja wina ...że to ja ciągle myśle o tych wszystkich sprawach i postanowiłam :koniec,nie myśle o tym...Jak mi coś nie wyjdzie to wstanę otrzepę się i pojde dalej i że już więcej np nie popełnie tego samego błeduu... Uwierz mi tak bedzie lepiej :**** Trzymaj się,pozdrawiam

Renkifo- nie zaoczne, bo akurat tam gdzie chce, powinnam sie dostac.

Gość dobrarada hej
ok?Posłuchasz mnie?

dobrarada hej-- ja mam nawet koszmary juz:(

Gość ooooo ho ho hej
do maja w chuj czasu i ciut ciut. zrób sobie tydzien przerwy i wyspij sie :D

Gość podszyw podszywacza
Autorko, z tego co się orientuje, to na większość kierunków trzeba zdawać minimum dwa przedmioty rozszerzone... Co zamierzasz studiować? Czyżby politologię? Przecież nawet tam żądają dwóch przedmiotów, np. do wosu dodatkowo geografię, historię. Jeden przedmiot poza obowiązkowymi to stanowczo za mało. Pomyśl, że przy rekrutacji będziesz miała za mało punktów. Chyba, że planujesz zaocznie, prywatnie, nie wiem. Mimo wszystko życzę powodzenia. :)

posłucham, dobrarada dziekuje:)

podszywpodszywacza- na panstwowej na ktora chce isc biora jeden sposrod tych przedmiotow-geografia, matma, wos.

Gość podszyw podszywacza
Spoko. :)

podszywpodszywacza - naprawde, dlatego zdaje rozszerzony wos

Biorą jeden , ale nie zapominaj o progu punktów... konkurencja wyżre cię jak małego robaczka z tymi przedmiotami... ja z rozszerzoną historią i rozszerzonym wosem nie dostałam się na dzienne... chyba ,że to jakaś pseudo państwówka w zabitej dechami norze...to nie ma o czym mówić :)

moja kolezanka zdawała wszystko podstawowe i dostała sie tam.

bieu- nie mów tak, ja nie ide na prawo ani administarcje. I nie do wielkiego miasta. U mnie nie biora wszytkich pod uwage tylko 1 wybrany przedmiot- wiec jesli zdam dobrze wos to powinnam sie dostac.