Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kika468

facet ignorant

Polecane posty

niby chce byc ze mna ale jak sie spotkamy zachowuje sie jak cham. kolejny weekend zepsuty. juz mnie wiem co myslec i nie wiem co robic

Gość słodko/kwaśna
"jak cham" tzn. ? :D

jestesmy ze soba prawie dwa lata... i o co chodzi? sa dni kiedy jest cudownie a czasem siedze caly dzien sama

no np mowi zebym przyjechala. jak przyjade to slysze ze po co przyjechalam ze mnie nie prosil. i ciagle sobie wkreca srube ze go zdradzam niby a tego nie robie. nie wiem czy on ma kompleksy ze ta zdrade sobie wkreca na okraglo

nie rozumiem go. kolejny wieczor spedzam u niego sama. przed internetem. super nie

ja rozumiem ze ciezko pracuje. ale niech soie na mnie nie wyzywa. ja o niego dbam jak potrafie. jak on sie zle czuje czy cos go boli to go masuje itp ale jak ja tylko powiem ze po pracy jestem zmeczona to slysze ze ja niby ciagle marudze a to on ciagle steka. spotkaliscie sie kiedys z czyms takim? nie rozumiem jego psychiki

szkoda ze nikt nie ma zdania na ten temat ale z drugiej strony zazdroszcze ze mnikt tego nie przezyl. takiego zycia. jak sie kupi piwo to jest spokoj. ale czasem jest tak ze jak nie mam czasu kupic to mysle tylko o sobieale czasem nie mam jak

Gość gość
Przeżył. Mam nadzieję, że się rozstaliście i życzę Ci jak najlepiej. Nie warto się męczyć.