Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja córcia ma czerwoną psitke

Córcia dziś się zaczęła skarżyć że psitka ją boli - ma dwa lata

Polecane posty

W środku jest bardzo czerwona i ma takie malutkie krosteczki... do lekarza doopiero w poniedziałek, dziś po każdym siusianiu myłam ją pod prysznicem, przemywałam rumiankiem i smarowałam sudocremem. Dodam że od poniedziałku bierze aantybiotyk do poniedziałku rano. Poradzicie mi co robić z tym problemem do poniedziałku i co to może być??

Gość że co?????
PSITKA???????????? :-D żałosna jestes mamusiu :-O

Gość mysle zemhhg
to po antybiotyku, bardzo szybko sie rozwijaja wtedy rózne grzyby, pewnie ma grzybice psitki jak to fajnie nazywasz lub jakies zapalenie. Może smaruj sudokremem lub zapytaj w aptece coś Ci doradza Panie. koniecnie probiotyki

Gość mysle zemhhg
mozesz też kupic sok z aptece zielarskiej bakteriobójczy na drogi moczowe.

Witam. też tak myslę, że to jakaś reakcja uboczna antybiotyku. może idź z małą do lekarza.

Gość iksug
kup w aptece masc clotrimazol! jest bez recepty!

Gość narzady plciowe
maja swoje nazwy ale jak sie nie chodzilo do podstawowki to sie potem pisze psitka

wiesz co według mnie to jakiś stan grzybiczny, po antybiotyku. A może w innym proszku wyprałaś małej bieliznę? Jak pisała moja przedmówczyni-konieczny probiotyk.No i wizyta u lekarza;)

wiesz co według mnie to jakiś stan grzybiczny, po antybiotyku. A może w innym proszku wyprałaś małej bieliznę? Jak pisała moja przedmówczyni-konieczny probiotyk.No i wizyta u lekarza;)

a co mam napisać że moja córka ma zaczerwienioną pochwe? niech będzie że cipke... lekarz oczywiście w poniedziałek, proszku nie zmieniałam, też myślę że to może być po antybiotyku... ale że po tylu dniach? wczoraj wieczorem po kąieli jak zakłądałam jej pieluszke do spania to nic nie było...

Gość iksug
wyskocz do apteki po te masc! zastosowanie jej da ulge dziecku, nie bezie swedzic! a w poniedzialek do lekarza!

Gość mysle zemhhg
kochana nie zwracaj uwagi na tych debilów! kazda kobieta co ma dziecko wie że mówimy do dzieci, psitka....siusiak...kaczuszka....hehe:) poco się tłumaczysz przed tymi frajerami/frajerkami:) A córci mósisz pomoc .

iksug - nie mam możliwości teraz wyskoczyć, jestem sama z małą. Napisałam mężowi żeby kupił jak będzie wracał do domu, teraz i tak śpi więc rano jej posmaruje. Dzięki :)

Gość mysle zemhhg
reakcja po antybiotykach ujawnia sie czasem po 7 dniach, lub wczesniej. Jest to napewno spowodowane antybiotykiem

Gość dasz rade
clotrimazolum - pomoze mojej pomogło.

Gość iksug
i staraj sie zmianiac jej czesto pieluszke! mocz poteguje uczucie swiadu!

w dzień nie używa pieluszek, tylko na noc

Gość iksug
tym lepiej! daj znac jutro czy masc choc troche pomogla! dobrej nocy i zdrowka dla corci!

dzięki wielkie :) odezwe się jutro wieczorkiem

Gość Jak z nią pójdziesz do lekarza
To też mu powiesz że córkę psitka boli? Żenada.

Bierze acidolac baby, ale jak widać nie uchroniło ją to. Smarowałam dziś 2 razy tą maścią i jest lepiej, jutro i tak pójde do lekarki - niech zobaczy.

prawdę mówiąc, jak napisałaś że psitka, to ja myślałam, że chodzi raczej o cewkę moczową, a nie o pochwę - że od sikania to słowotwórstwo ale do rzeczy - to, co ktoś napisał o clotrimazolu, to prawda - nie używa się go na wszystko, bo potem przestaje działać. pomaga nasiadówka z rumianku, a w ogóle dla dziecka to bywa atrakcja, takie moczenie tyłka w misce z ciepłą wodą :) mojej kuzynce pomagało w każdym razie, jak była malutka.

Gość Paula 24
"a co mam napisać że córka ma czerwoną pochwę?" no a czemu nie? Co ona pochwy nie ma czy co? Jest obojnakiem? Ma to co ty tylko mniejsze więc nie rozumiem zdziwienia. Boisz sie normalnego słowa jakbyś była jakaś zahukana.

Gość kup hkkkioknbb
psitka?????????????????no buahahahahahahaa o malo nie umarlam ze smiechu jak dlugo zyje psitki nie iwdzialam co to jest????psitka ?? kup w patece clatrimazolum jak najszybciej i smaruj albo kefir to po antybiotyku i dawaj dziecku probiotyk rano i na noc moze jej tez dac cozsnku na chlebku raz dziennie, ma grzybice z antybiotyku. przemywaj szlawia i macierzanka i do tego clatrimazolu kupisz w kazdej aptece bez recepty!

To sie chyba fachowo SROM nazwywa, czyż nie? ;))))))))))))))))))) Autorko jest infantylna. Niech powie lekarzowi psitka ;) to człowiek umrze ze śmiechu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość zidiocenie polskiego narodu
siegnelo zenitu :O PSITKA :O. Masakra!

ale żeście się uczepili tej psitki... matko boska!! nie macie większych problemów? smarowałam tym clotrimazolem, jest o niebo lepiej, nasiadówke z rumianku też robiłam, do lekarza na popołudnie dopiero nas zapisali. Zamykam temat. Dzięuje za rady i dowidzenia.

powiedziała mi że to od ruchania

Gość iksug
ciesze sie zemasc pomogla Twojej corci! nie przejmuj sie idiotycznymi komentarzami, to swiadczy tylko o tym jak mamy beznadziejne spoleczenstwo! jeszcze raz wszytskiego naj dla caleh Twojej rodzinki! pozdrawiam!