Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mru mru mru m r u

minela 3. rocznica rozstania

Polecane posty

Gość mru mru mru m r u

a tak tesknie za jego usmiechem gdy widzial mnie wysiadajaca z pociagu, za usciskiem jego dloni, za zapachem jego wlosow, za jego glosem gdy spiewal dla mnie "bylas serca biciem", za tym jak calowal mnie w czolo gdy czekalismy razem na autobus, jak mowil "podrap mnie, niunia..." nie jestem juz ta sama osoba, nigdy juz sie nie zakocham... sorry za te wypociny

Gość Rafineria-reniferia
To straszne że przez 3 lata można pamiętać. To straszne, naprawdę. Mówiłam już że to straszne? Musisz znaleźć sposób żeby zapomnieć:-)

ja pinkole!! to jest zalosne!!! Ponad 1000 dni to rozpamietujesz :?? ?

Gość mru mru mru m r u
nie rozpamietuje tego, nie mam w domu zadnego oltarzyka... po prostu... chcialabym zapomniec...

to o y nie mysl, albo mysl-jako o zamkietym rozdziale!!! podobno norma jest dolowac sie po rozstaniu 3miesiace, ale 3 lata?!?!

Gość bungo bungo
a ja 5 lat, masakra

Oj tam ja już w pierwszym msc odżyłam ale jeśli akurat mija "rocznica" jeśli można to w ogóle tak określić to może tak ją naszło. Sposobem może być nowe zakochanie - tylko musisz chcieć!

Gość mru mru mru m r u
ja wyrabiam norme innych kobiet, ktore doluja sie krotko ale dolowanie sie to tez zle slowo, nie jestem meczennica ja tylko tesknie za dobrymi czasami, to takie dziwne?

Gość Rafineria-reniferia
ale głupota ja sie po 3 latach pykałam już z czwartym facetem :(

Gość mru mru mru m r u
chcialam, chcialam, spotykalam sie z kilkoma facetami, ale mam teraz serce z kamienia - tak czuje

Jasne że nie dziwne :) Baaa ja czasem wspominam czasy z jakimiś tam innymi byłymi jako czasy do których trochę tęsknie ;) Ale złe że się zamykasz "nie jestem juz ta sama osoba, nigdy juz sie nie zakocham..." Jasne że tą samą nie jesteś i nie będziesz, każde doświadczenie nas czegoś uczy, po każdym upadku trzeba wstać otrzepać kolana i iść dalej :) Nie zamykaj się na innych - nie ten to na pewno będzie następny tylko musisz chcieć

Gość mru mru mru m r u
a pykac to ja sie tez pykalam :) ale najlepiej bylo pieprzyc sie z milosci...

No to szukaj dalej :) Szukaj fajniejszego uśmiechu, fajniejszego zapachu ;) Kiedyś znajdziesz :) A na doła wpierdol tabliczkę czekolady :classic_cool:

Gość mru mru mru m r u
dzieki za dobre slowa czekolada juz dzis byla, chlapnelabym sobie setke wodki :D

Posłodź i wpierdol cytryny :D Ja właśnie zjadłam opakowanie czekoladek adwentowych bo mi leżało jeszcze :D

Gość mru mru mru m r u
ja mam ochcote na wóde i waniliowego papierosa :) a pozniej bym wpierdzielila loda jogurtowego, albo jakiegos owocowego :)

Gość mru mru mru m r u
kurde nie ! zmyliliscie mnie wszyscy tymi slodyczami! ja mam ochote na frytki :)

Z tego co wymieniłaś ja tylko klnę ;) Ale i to potrafię ograniczyć za dnia do minimum, zachować się "w towarzystwie", na kafe mogę się wyluzować i nie dobierać słów tylko pisać jak leci ;) O frytasy też bym ZJADŁA albo jakiegoś BigMaca :D Mniam

Gość mru mru mru m r u
ojeju nie robimy tego na co dzien - przynajmniej ja nie robie nie badz juz taki ąę do Twojej listy mozna by jeszcze dodac d/ robicie kupe e/ pierdzicie f/ lubicie seks i inne takie bzdury...

Gość mru mru mru m r u
nie pierdza, nie robia kupy,nie bekaja, nie choruja, nie poca sie - wszak to wszystko jest niekobiece...

:> i jeszcze jecie tłusto na noc :O oj dziewuchy! :) nie wiem czy na co dzień i ile razy dziennie ale w tym krótkim topiku było już a b c a teraz jeszcze d :P

Gość mru mru mru m r u
nie zremy tlusto w noc - fantazjujemy o tym, ale tego nie robimy (przynajmniej ja nie robie, choc gdybym byla chuda to bym robila :D )

A ja bym zjadła tak na serio :) Czasami sobie bekon smażę i jem o tej godzinie :D Pójdzie w tzytzki ;) Puki jestem młoda, zgrabna i powabna to sobie pozwalam :D :D :D Aha wódki nie pijam ale przyznaje się do picia piwa.. ahh desperados, jutro sobie kupie 3paka ;)