Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

"darker, Nastoletnia nie chciala ci połykać i znowu wylewasz jad w kierunku kobiet" Nastoletnia potrzebuje misia przytulanki.

Darker "Darker, a skąd wiesz może i tak będzie.W życiu tylko śmierć jest pewna." Taka wybredna jesteś, że zgadnij co pierwsze Byc może nie doczekam i pierwsza będzie śmierć.

Gość pozostaje internet
tylko nie szukaj ksiecia z bajki :) ani swojego ideału :) nie znajdziesz faceta, który ma wszystkie wymienone przez ciebie cechy naraz, szczególnie, ze ty tez idealna nie jestes :) nie czepiaj sie szczegółów , bo faktycznie śmierc znajdzie sie szybciej :) powodzenia

Gość jhfgjfgkm3
bo chcialeś Darkerze 15-letnią dziewczynę od razu do łóżka zaciągnąć

Gość pozostaje internet
z góry przepraszam za niedyskretne pytanie jesteś dziewicą? :)

Gość a masz tatuaże
wartościowi to są ale tylko wirtualnie :D:O

pozostaje internet tylko nie szukaj ksiecia z bajki ani swojego ideału nie znajdziesz faceta, który ma wszystkie wymienone przez ciebie cechy naraz, szczególnie, ze ty tez idealna nie jestes nie czepiaj sie szczegółów , bo faktycznie śmierc znajdzie sie szybciej Nigdy nie szukałam księcia z bajki, bo takich nie ma.Ideałów tez nie ma.Wymagam od innych tylko tego czego wymagam od siebie, nic więcej.Dziękuję.

"tylko nie szukaj ksiecia z bajki ani swojego ideału nie znajdziesz faceta, który ma wszystkie wymienone przez ciebie cechy naraz, szczególnie, ze ty tez idealna nie jestes" to trzeba jej było 15 lat temu powiedzieć. "Nie jestem wybredna tylko wiem czego chce od życia" Właśnie widać... "bo chcialeś Darkerze 15-letnią dziewczynę od razu do łóżka zaciągnąć" Pewnie! Naćpać, zgwałcić i zamordować. Lub w odwrotnej kolejności. Mniej telewizji zalecam.

Gość pozostaje internet
ej , wez sobie wymysl swój nik i zadawaj autorce pytania

Gość pozostaje internet
bo to bardzo ważna kwestia dla wszystkich mężczyzn:)

Gość Kotek 72
Niezauwazylabys wartościowego mena nawet jak by ci siedział na plecach. Wartosciowi to są przeważnie tak jak ja , czyli samotni

Gość pozostaje internet
ja jestem kobieta i kwestia dziewictwa mnie nie interesuje :)

Kotek 72 Niezauwazylabys wartościowego mena nawet jak by ci siedział na plecach. Wartosciowi to są przeważnie tak jak ja , czyli samotni Sa samotni i pewnie siedza w domach, więc jak mam ich poznać?

"bo to bardzo ważna kwestia dla wszystkich mężczyzn" Zwłaszcza pojebów.

"Sa samotni i pewnie siedza w domach, więc jak mam ich poznać?" Tak, przez 15 lat z domu się nie ruszali. Jaka Ty biedna, że zawsze Ci wiatr w oczy :D

Gość pozostaje internet
ale jesteś wulgarny

"ale jesteś wulgarny " Dla buractwa zawsze.

Darker "Sa samotni i pewnie siedza w domach, więc jak mam ich poznać?" Tak, przez 15 lat z domu się nie ruszali. Jaka Ty biedna, że zawsze Ci wiatr w oczy Skad mam wiedziec ,że są samotni? Maja to wypisane na koszulce? Mam sie uśmiechac do każdego mężczyzny, który mi się spodoba.?

Gość zwłaszcza dla dziewczyn
:o

Gość pozostaje internet
ok kończe wypowiedzi w tym temacie bo jakis kretyn jest leniwy i nie potrafi napisac kilku słów w polu pseudonim powodzenia dla autorki :)

Do autorki :) Twój sposób pisania, sposób rozmowy, wzbudza sympatię :) Problem w tym, że tych dwóch panów, to akurat nie najlepsi rozmówcy... I ich frustracja może wpłynąć źle na Twój nastrój. Nie traktuj poważnie, nie bierz do siebie tego, co wypisują ;)

"Mam sie uśmiechac do każdego mężczyzny, który mi się spodoba.?" Tak! Chociaż Ty pewnie wyglądałaś jakbyś miała gryźć "zwłaszcza dla dziewczyn" Nie jesteś dziewczyną tylko trollem forumowym.

Gość dede1
bardzociekawaświata36 a próbowałaś kiedyś sama podrywać kogoś kto ci się podoba ?

"Jak to łatwo jest oceniac i krytykowac innych, zwłaszcza tak wirtualnie.Nie znasz mnie i nie masz żadnych zahamowan w ocenianiu mojej sytuacji.To smutne." To po co tu przyłazisz? Po pochwałę, że przespałaś najlepsze lata swego życia? Myślisz, że mnie ktoś pociesza? Ja muszę się z tym pogodzić, że te które kochałem są z innymi i nic tego nie zmieni. Ty z kolei na każdego nosem kręciłaś a teraz masz pretensje nie wiadomo o co.

"którzy wyznaja wyższe wartości, takie jak: uczciwość, szacunek dla innych , wierność itp." No to rzeczywiście trudno na takiego trafić. Same dzikusy wokoło.

Gość czarna z mlekiem i cukrem
''Problem w tym, że tych dwóch panów, to akurat nie najlepsi rozmówcy...'' których 2 panów masz na myśli?