Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

Nie próbowałam przez żadne portale, bo niczego dobrego o nich nie słyszałam.Ale przeglądałam i z mojego miasta nie było nikogo w odpowiednim wieku.

korjonos A ile trzeba mieć, żeby być wartosciowym? Czy wszystko musi się sprowadzać do rzeczy materialnych? Są tez inne wartości.

mp-30 Zosia - jak masz ochotę to możesz poszukać na stronie portalu katolickiego adonai jest tam zakładka ''żródełko - poznajmy się'': Przeglądałam jakiś czas temu.

Pytanie było: Czy są NA TYM ŚWIECIE wartościowi panowie. Na tym świecie liczy się tylko jedna wartosć: pieniądze.

korjonos Pytanie było: Czy są NA TYM ŚWIECIE wartościowi panowie. Na tym świecie liczy się tylko jedna wartosć: pieniądze. Skoro tak uważasz.

O nie Korjonos, na tym świecie liczy się mądrość, intelekt, poczucie humoru, dobroć, opiekuńczość i wiele innych cech. Ja Zosiu wieczór mija?

O nie Korjonos, na tym świecie liczy się mądrość, intelekt, poczucie humoru, dobroć, opiekuńczość i wiele innych cech. Może, w dalszej kolejności. Na pierwszym miejscu zawsze są pieniądze.

Gość emalia2
Najbardziej sensownym i rozgarniętym prawikiem na tym forum jest gość o nicku "oferma". Ma swoją pasję , swoje zdanie, pisze zawsze z sensem. Bardzo Go cenię za Jego wypowiedzi, szkoda, że nie znalazł sobie partnerki do życia.

Gość enter22
offerma tak naprawdę wcale nie chce poznac żadnej dziewczyny, ucieka przed nimi i broni się przed zawieraniem znajomości a żeby usprawiedliwić swoje postępowanie to woli pisać że żadna go nie chce to on żadnej nie daje szans

Jesli oferma pisze, że żadna go nie chce, to widocznie tak własnie jest. Nie doszukuj sie w tym ukrytej głębi.

Gość enter22
problem w tym że niektóre dziewczyny chcialy ofermę ale on nie daje żadnej szansy woli krytykować kobiety bo to weszło mu w krew

Gość dajcie spokoj bo widocznie
oferma jest tak odrazajacy ze zadna go nie chciala:D:D:D:D:D

''nie chcę żadnej poznawać i zawierać znajomości właśnie dlatego ze żadna mnie nie chce'' A nie jest tak, że Ty boisz się, że nie daj boże jakaś zechciałaby i dopiero byłby problem :D Miałbyś dylemat co robić: uciekać gdzie pieprz rośnie czy brnąć w to ;) A jak brnąć to przecież '' ja nie wiem jak zachować się, nigdy z nikim nie byłem, ośmieszę się'''.

''oferma jest tak odrazajacy'' Te osoby, które widziały mówiły coś innego.

po co stary prawik ma sie brac za doswiadczone seksualnie kobiety skoro wczesniej nikt go nie chciał czy to ma senns?

**cream** po co stary prawik ma sie brac za doswiadczone seksualnie kobiety skoro wczesniej nikt go nie chciał czy to ma senns? A jest sens spać i jeść? ;)

Offerma to inteligentny facet. ja tam bym sie nim zainteresowała. A wcześniej chodziło mi o to że pieniądze wcale nie są głównym wyznacznikiem atrakcyjności faceta.

jest bo spanie=wypoczynek jedzenie= zycie a kobieta staremu prawikowi do czego jest potrzebna?