Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka30

Normalny ojciec wyrzeknie sie corki ktora ma nieslubne dziecko!

Polecane posty

Gość moniczka30

Bo bedzie mu wstyd przed kolegami ze ma corke ktora sie puscila, ze nie umial jej upilnowac, bedzie mu wstyd ze jego corka ma tak ciezki charakter ze facet kopnal ja w tylek i zostawil z bekartem.

Gość Hmm tak się zastanawiam...
... yyy ale że o co Ci wlasciwie chodzi? chwalisz sie, czy zalisz? chcesz porozmawiac na jakis temat to sformuluj prosze to konkretniej... a skoro masz takiego ojca to wspolczuje, znam miliony ojcow ktorzy sie ciesza ze swoich wnuczat, obojetne czy slubnych czy nie... nie zyjemy w 16 wieku, chyba ze mieszkasz na wsi...

Gość moniczka30
Moi rodzice oboje sa, beda i byli bardzo konserwatywni. Maja zla opienie o pannach z dziecmi, a jeszcze gorsza o jej rodzicach ktorzy to zaakceptowali, szczegolnie o ojcach dla ktorych corka z nieslubnym dzieckiem to cos naturalnego.

Gość ....D....
Mam koleżankę która urodziła dziecko mając 15-16 lat około.... Rodzice oszaleli na punkcie wnuka!!Dziadek wnuczka zabiera wszędzie!!! I pochodzą ze wsi!!

Gość napisz do sprzedawcy
a to ciekawe rozumowanie ... bo ja w swoim otoczeniu zaobserwowalam takie zjawisko, ze dziadkowie maja wrecz swira na punkcie nieslubnego dziecka swojej corki :D

Gość moniczka30
I To wlasnie jest blad bo dali corce przyzwolenie na puszczalstwo, zamiast wskazac gowniarze gdzie jej miejsce a potem sami stali sie rodzicami dla wnuczka. Ciekawe ile Ci rodzice mieli wogole lat jak urodzila sie ich corka?

Gość DupaduPaniePaździoch
Chyba żyjesz dziewczyno gdzieś na wsi zabitej dechami

Gość moniczka30
No jak ma 30 lat i urodzi sobie nieslubne dziecko to dawno powinna isc na swoje a jesli nadal mieszka u rodzicow to powinna zostac potraktowana tak samo jak nastolatka ktora zaszla w ciaze, zostac sama ze swoim problemem.

"powinna zostac potraktowana tak samo jak nastolatka ktora zaszla w ciaze, zostac sama ze swoim problemem."- Czego serdecznie Ci zyczymy autorko :) Jesli wogule jestes kobieta w co smiem watpic...

Normalni rodzice nie wyrzekna sie dziecka, pomoga, beda wspierac a nie wytykac palcem i mowic, ze sie puscila. Rozne sa sytuacje w zyciu. Nie zawsze ciaza oznacza, ze sie ktos puscil z byle kim:O

Gość moniczka jakby twoi starzy
byli normalni to by cię szprychą od roweru wyskrobali przed urodzeniem. profilaktycznie, żeby takiego głąba na świat nie sprowadzać

Gość prowokejszynossss
2/10

Gość prowokejszynossss
Chyba ci sie epokoi literackie pomylily, teraz jest wspolczesnosc, ludzie sa bardziej otwarci 🖐️

Gość heheheh.....27
Ale masakra, kobieto żyjemy w 21 wieku......hellllo !!!!!! To nie średniowiecze. Wydaje mi się że żal Ci dupę ściska bo pewnie jesteś bezpłodna i nie możesz mieć dzieci więc krytykujesz kobiety, które mają dzieci nieślubne........I co z tego że nieślubne???? Każdy żyje jak chce......Ja się mogę śmiać z tych kobiet, dla których sex jest tylko wtedy jak chcą mieć dzieci....Ale tego nie robię bo różni są ludzie....Masz 30 lat a poglądy 80 letniej babci w mocherowym berecie....

Gość normalny ojciec będzie kochał
i wspierał córkę :)

Gość trzeba wiedzieć komu dac
według ciebie ojciec wspierający kurewstwo córki to normalny ojciec, nie bądź śmieszna. O nie, takiej corki