Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka polkka...hilo

mam tylk 2 miesiace zeby w ciaze zajc!!!!!!

Polecane posty

Gość matka polkka...hilo

poniewaz jestem na zwolnieniu corobowym juz 4 miechy za 2 miesiace moga mnie zwolnic juz.Mam umowe na czas nieokreslony, i postanowiłam w ciaze zajc, ma na to 2 miwsiace , znaczy ten miesiac i nastepny, mam 31l, mysle ze sie uda:) chodz kolezanka mi mowi ze to nierealne.

Gość wszystko
możliwe jest na tym świecie.

Gość matka polkka...hilo
nie mam własnie

Od 1 dnia cyklu do owulacji. W aptece można zakupić, ja zaszłam z pierwszym w wieku 30 lat w 2 cyklu :)Powodzenia. Moja siostra w pierwszym cyklu. Jadłyśmy wiesiołek po 2 kapsułki 2 razy dziennie :)

Gość matka polkka...hilo
kupiłam kwas fliowy, a co ten olej daje?/ tylko tak zastanawiam sie czy damy rade mam najnizsza na tej umowie, al edostane maciezynski i potem wychowawczy 3lata, takiej umowy juz nigdzie nie dostane.stary tez marnie zarabia do tego chate wynajmujemy, ale jak tak bede liczyc tonigdy nas stac nie bedzie na dziecko.

Gość dominka7.
a jakbym brala ten wiesiolek to mowisz do owolacji a jak ktos niewie kiedy ma owulacje to jak ma brac

Gość matka polkka...hilo
/www.byckobieta.pl/kalkulator-kalendarz-dni-plodnych.html tu oliczysz sobie dni płodne

Gość Hmm tak się zastanawiam...
ja zaszlam przy 2 stosunku bez zabezpieczenia, wiec czemu nierealne?

Gość matka polkka...hilo
zew tym wieku plodnosc mi spadla i ciezko bedzie, przecietnie pary sie staraja poł roku.

Gość 888888888888
nie prawda.ja ma 32 .w pierwsza ciaze zaszlam rok temu w trzecim cyklu. co prawda poronilam ale to nie mialo nic wspolnego z moim wiekiem.teraz staram sie po raz kolejny. duze znaczenie ma tu twoje nastawienie.jesli bedziesz obsesyjnie o tym myslala to pewnie nie uda sie tak od razu.podejdz do tego na luzie..w miare mozliwosci :)