Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilanda

facetów jest dla niektórych dziewczyn skazaniem na samotność

Polecane posty

Zachowujesz się jak księżniczka, fotografia pozwoli ocenić, czy wyglądasz jak księżniczka.

"pewnie czekasz na bogatego faceta, zawsze lepiej iść na łatwiznę" gdybym tak robiła, to bym nie pisała, ze wolę biedniejszego itp. i właziłą szefom czy prezesom na kolanka/albo im masażyk strzelała co wy rozumu nie macie? myślicie, ze taki bogaty to by mi nie wygadywał po latach, że bez niego jestem nikim? zresztą nie jestem na tyle wrachowana; zostałam inaczej wychowana

Gość Mobasher
dilanda mam ochote cie puknąć

A co ty ciągle z tym wychowaniem? Wychowanie nie zawsze jest właściwie. Na przykład, mnie wciskali katolicyzm, a zostałem ateistą.

BSA dilanda-Z tego co piszesz,to chcesz w życiu żyć na wysokim poziomie,a racze z biednym ci się to nie uda.Ten kto w wieku 27 lat mało zarabia to raczej za 10 lat bogatszy nie będzie,chyba że wygra w totka,ale raczej mało prawdopodobne bo żeby wygrać to trzeba grać. no ciekawe kiedy ja coś podobnego napisałam; owszem, nie chcę sie meczyć w życiu i klepac biede, ale to nie oznacza, żebym leżała do góry dupą i czekałą az facet na mnie zarobi; po to się zyje, żeby sięczegoś dorobić w życiu i mieć trochę przyjemnosci, ale sama nigdy nie miaąłm wysokiego pozimu i nie jestem do takiego życia przyzwyczajona

Gość bardzo chciałabym sie
zakochać zauroczyć jeszcze przed walentynkami .... z wzajemnością chemia i td może byc zajęty zonaty nie wazne bo slubu z nim nie chce brac :)

a po cholerę wam moja fota? żeby sięprzy niej onanizować? macie mi wiele do zarzucenia, twierdzicie, że jestem łatwa, pusta i materialistka; pewnie nie chcecie mieć ze mną nic do czynienia; to po co chcecie wiedzieć jak wygladam?

:/ ale bym musiała założyć nowe konto a mnie się nie kce :(:(:(

BSA dilanda-Jak nowe konto?Po co ci nowe konto?Przecież masz wysłac na maila a nie publicznie.Przecież nie opublikujemy twojej fotki,między innymi dlatego że jest to nie zgodne z prawem i karalne. przecież nie wyślę wam z mojego konta pocztowego, tyko bym złąożyła nowe; ja sienie znam na prawie; a to nie jest czasem ta, że jeśli wysylam fotę to automatycznie wyrażam zgodę na to byście robili z nią co chcecie? tak jest ponoć z facebookiem; zresztą skąd mam pewnosć ze nie zrobicie mi żadnego świństwa?

no a niektórzy nie mają powodu by mnie tu bluzgać, a jednak to robią; cholera wie co komu we łbie siedzi - taka prawda

Gość Matrix...
dilanda - załóż konto na Sympatii i podaj linka ze strony Sympatii nie da sie skopiować zdjęcia

kurczę ilu chętnych na moje foto? co was tak zaintrygowało że chcecie?

jakoś mnie nie przekonujecie a poza tym, jak bedziecie wiedziec jak wyglądam, to już nie będzie tak fajnie :( ja napisałam ze brzydka nie jestem, ale każdy ma swoje wyobrażenia; i co jeśli sie rozczarujecie? bez sensu

Najlepiej taką, na której jesteś nago, żeby móc uzyskać twój całościowy obraz.

Gość autorko nie daj się
tym idiotą Wpierw pierdolą jacy to niesmiali a potem podają email i wyslij mi, wyslij mi, wyslij mi. Czy to nie wygląda na kant? Takie biedaczki niesmiałe a teraz co? Robią Ciebie w konia

offerma ja już Cię podczytywałam kilka lat temu i pamiętam, że zawsze mądzre pisałeś. Wartościowy z Ciebie człowiek.

Gość o ile, mozna zgodzic sie
jesli dla ciebie naga kobieto wartosciowy rowna sie bluzgacz to masz racje :D

Gość o ile, mozna zgodzic sie
jest znany z tego ze lubi wyzywac kobiety od debilek i popierdolonych idiotek

Faktycznie, to musi być już naprawdę sfrustrowany, byłam tu ostatnio jakieś 3 lata temu to był całkiem fajny wporządku facet. No to cofam moje poprzednie zdanie o offermie.

Gość i co dilanda mowisz ze nie
jestes latwa a wystarczylo zeby cie pobajerowali a juz im zdjecie wyslalas. ale i tak zaden z nich sie z toba nie ozeni

Gość pasożyt ona
dilanda jest akurat najdurniejsza na tym forum oczywiscie wydaje jej się ze jest i inteligenna i niełatwa. W rzeczywistosciu pusta jak but, wulgarna cichodajka.

i co dilanda mowisz ze nie jestes latwa a wystarczylo zeby cie pobajerowali a juz im zdjecie wyslalas. ale i tak zaden z nich sie z toba nie ozeni taak, wysłałam im zdjecie? dobrze wiedzieć

pasożyt ona dilanda jest akurat najdurniejsza na tym forum oczywiscie wydaje jej się ze jest i inteligenna i niełatwa. W rzeczywistosciu pusta jak but, wulgarna cichodajka. to znowu ty, co mi zarzucasz głupotę, której sam(a) nie jesteś w stanie mi udowodnić cichodajka? tak tobie pierwszemu juz dałam

Gość pasożyt ona
ty masz cos z tym pustym łbem idiotko :D

pasożyt ona ty masz cos z tym pustym łbem idiotko jestes chory/a radziłabym badania psychiatryczne - nie zaszkodzą