Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dilanda

facetów jest dla niektórych dziewczyn skazaniem na samotność

Polecane posty

już widzimy jak zainteresujesz się otyłym, 165 cm, kolesiem zarabiającym minimalną krajową sama mam 169 cm więc dobrze żeby facet był ode mnie wyższy, ale chyba nie nazwiecie tego wygórowanymi wymaganiami? "na imprezach to jak dla mnie dzieją się rzeczy paranormalne. Przystojniaki stoją w kontach z piwem ,a jakieś okularniki ,brudasy,krzywe ryjki na parkiecie bawią się z pannami...masakra." mnie właśnie o tych stojących w kącie chodzi

Polskie kobiety nie inicjują znajomości z mężczyznami, bo one z reguły wyżej srają niż dupę mają.

Gość ashtrax
dilanda ---> prawdą jest też i nie oszukujmy się, że niesmiałość nie jest pożądaną cechą u facetów, szczgólnie tych starszych. Niestety to facet musi inicjować pierwszy kontakt, spotkania i wykazywać inicjatywę.

i wszystko jasne ty sobie nie wiadomo co wyobrażasz a facet chce sobie tylko popatrzeć i zupełnie go nie interesuje nic więcej byłeś i widzialeś co jak oni się patrzyli, co ja robiłam i czego oni ode mnie chcieli bądź nie chcieli? kolejny wróżbita

Gość dede1
co w y z tymi wymganiami wobec facetów ? chciałyście równouprawnienia , to je macie . nie może być tak , że jesteście równo traktowane tylko w tych dziedzinach , które wam odpowiadają . każdy woli , być podrywany , czy zaczepiany , bo mu to schlebia i podnosi samoocenę

Gość ale o co wam chodzi????
Bo nieśmiali sa nieśmiali dlatego, że nic sensownego sobą nie reprezentują i dobrze to wiedzą.

"jeśli dziewczyna jest nieśmiała albo brak jej pewności siebie nic ciekawego ją tu nie czeka" To samo u faceta. Mnie też nic już z wami nie czeka bo nie jestem przebojowy i komunikatywny jak większość. "tylko niech ci nieśmiali potem nie narzekają, ze są sami z winy kobiet" Skoro olejesz faceta bo był nieśmiały (bo pewnie tak sam sobie wybrał) to widać nie zasługujesz na nic dobrego. Życzę faceta co oleje Ciebie bo koleżanka lepiej wygląda.

ashtrax dilanda ---> prawdą jest też i nie oszukujmy się, że niesmiałość nie jest pożądaną cechą u facetów, szczgólnie tych starszych. Niestety to facet musi inicjować pierwszy kontakt, spotkania i wykazywać inicjatywę. i to już was przerasta? przecież jak laska okazuje chęć, to jest już z górki; chodzi mi o pierwszy kontakt, pierwsze słowo

Skoro olejesz faceta bo był nieśmiały (bo pewnie tak sam sobie wybrał) to widać nie zasługujesz na nic dobrego. Życzę faceta co oleje Ciebie bo koleżanka lepiej wygląda. a co to znaczy wg Ciebie, ze go oleję? jak on nawet nie podejdzie i neie zagada, to nawet nie ma specjalnej okazji by go olać

"mnie właśnie o tych stojących w kącie chodzi" Trzeba być masochistą aby na imprezy chodzić i tak je spedzać. Mi wystarczył jeden raz takiej... "zabawy" aby trzymać się z daleka od takich przybytków.

"jak on nawet nie podejdzie i neie zagada, to nawet nie ma specjalnej okazji by go olać" Jak ja podchodziłem i zagadywałem to do dzisiaj żałuje że w ogóle to robiłem. Kończyłem jako "przyjaciel". Na co mi wasza przyjaźń? Nic z niej nie mam.

Jelcyn Polskie kobiety nie inicjują znajomości z mężczyznami, bo one z reguły wyżej srają niż d**ę mają. PIERDOLENIE!!! ja zawsze myślę w ten sposób: gdyby był zainteresowany TO BY PODSZEDŁ, a skoro nie podchodzi, to widocznie mu się nie podobam; w ogóle mi do głowy nie przychodzi myśl, że chce tylko sie wstydzi; więc ja też niczego nie inicjuje, i tak się kręci błędne koło

Darker "jak on nawet nie podejdzie i neie zagada, to nawet nie ma specjalnej okazji by go olać" Jak ja podchodziłem i zagadywałem to do dzisiaj żałuje że w ogóle to robiłem. Kończyłem jako "przyjaciel". Na co mi wasza przyjaźń? Nic z niej nie mam. to że 10 lsek Cię olło, nie znaczy że 11 tez tak zrobi, nie wkładaj wszystkic do jednego wora

Poza tym nieśmiałość to coś więcej niż to, że komuś się nie chce zagadać. Kto twierdzi inaczej to po łbie cegłą powinien dostać.

Gość Matrix...
"na imprezach to jak dla mnie dzieją się rzeczy paranormalne. Przystojniaki stoją w kontach z piwem ,a jakieś okularniki ,brudasy,krzywe ryjki na parkiecie bawią się z pannami...masakra." mnie właśnie o tych stojących w kącie chodzi" ponieważ te dziewczyny są niewarte podejścia sam wiem , widzialem wczoraj,

Offerma tu nie chodzi o sam wygląd i samą niesmiałość tylko o to do czego ona doprowadza - siedzenie cały czas w domu, brak ochoty i umiejętności nawiązywania kontaktów, wstyd, pesymizm, strach że i tak nie wyjdzie to po co sie starać i w efekcie nawet nie poznajesz nowych osób, nic sie już człowiekowi nie chce

dilanda Ja też stoję w kącie ,albo gdzieś przysiądę bo nie lubię stać :D ,ale nie potrafię też sam zaczepiać dziewczyn po za tym na mnie zwracają uwagę zawsze jakieś "dziwne" laski ostatnio jakaś naćpana chyba (jedyna taka w klubie ) się pchała na mnie nieustannie gdziekolwiek nie byłem kręciła dupą ,wpadała na mnie niby przypadkiem. Te co mi się podobają bujają się z kolesiami którzy z wyglądu przypominają karykatury faceta. Ja nie wiem może wyglądam jak alfons ,albo jakiś zboczeniec.

Ja nie wiem może wyglądam jak alfons ,albo jakiś zboczeniec. dawaj foto :D

"gdyby był zainteresowany TO BY PODSZEDŁ, a skoro nie podchodzi, to widocznie mu się nie podobam" Może chce podejść własnie do Ciebie a nie do całego grona Twoich psiapsiółek. "w ogóle mi do głowy nie przychodzi myśl, że chce tylko sie wstydzi" A powinno bo empatia to dobra rzecz. "to że 10 lsek Cię olło, nie znaczy że 11 tez tak zrobi, nie wkładaj wszystkic do jednego wora" Tylko, że ja na studia do usranej śmierci chodzić nie będę aby jakąś koleżankę z grupy wychaczyć. Teraz to mi obce z ulicy pozostały.

Więc nasza księżniczka dilanda ma jakieś wymagania, które dotyczą wyglądu faceta. Wiemy już, że niski ma u niej mizerne szanse. Nie jestem tym zaskoczony. Ale zapewne na wzroście te wymagania się nie kończą. :)

Gość Matrix...
"jak on nawet nie podejdzie i neie zagada, to nawet nie ma specjalnej okazji by go olać" no tak, podejść do brzydkiej laski żeby miała jeszcze okazję mnie olać? wolę już stać w kącie i patrzeć na ten Halloween :) oczywiście jeżeli się trafi piękna to podejdę - wczoraj nie było żadnej

Jelcyn Więc nasza księżniczka dilanda ma jakieś wymagania, które dotyczą wyglądu faceta. Wiemy już, że niski ma u niej mizerne szanse. Nie jestem tym zaskoczony. Ale zapewne na wzroście te wymagania się nie kończą. a Ty Jelcynie chciałbyś być z laską wyzszą od Ciebie? litosci napisałam już że nie mam wysokich wymagań, nie znasz mnie, nie wiesz przez co przeszłam więc nie gadaj głupot; to nie są pobożneżyczenia wyssane z palca, znam życie od trochę gorszej strony i wiem o czym piszę

no tak, podejść do brzydkiej laski żeby miała jeszcze okazję mnie olać? sam zarzucasz laskom że mają wymagania, a Ty nie jesteś lepszy! nie wiem czy to był do mnie ale do twojej wiadomości nie jestem brzydka!

Gość Matrix...
dilanda nie mówiłem o tobie, tylko ogólnie

"do twojej wiadomości nie jestem brzydka" Faceci zadecydują.

chyba na mózg upadłaś że dam ci foto. Ja stoję w koncie bo nie wiem co powiedzieć w sensie takim że ok..potańczyć moze bym potańczył ,wziąć numer ok dam rade ,ale co potem .....O.O dalej nie wiem co robić kompletnie się gubię nawet nie mam wolnej chaty żeby korzystać z "chwili" i zabrać taką dziewczynę to raz. 2) nie potrafię jakoś nawiązywać dłuższych kontaktów z kobietami tak żeby sie spotykać gdzieś prócz kino spacer,nie potrafię rozmawiać z kobietami , flirt jest mi obcy ( jak się najebie to czasem gadam takie rzeczy że aż się dziwię ,ale na trzeźwo jestem sztywniak raczej) ...aluzje są mi obce , jestem mało domyślny raczej ,a wy lubicie te swoje gadki na domysły gdzie facet ma 5 sec na domyślenie. na trzeźwo jestem małomówny ,trudno mi się odnaleźć w sytuacjach nagłych, jestem nieasertywny więc w nagłych przypadkach np idę z poderwana dziewczyną gdzieś tam i spotykam kumpla gadułę i już chuj chyba że powiem mu "spierdalaj"

"a Ty Jelcynie chciałbyś być z laską wyzszą od Ciebie?" A gdzie napisałem, że interesuję się nieatrakcyjnymi dla mnie kobietami? Ty za to twierdzisz, że interesują cię nieurodziwi. Teraz wiemy, że trzeba wyłączyć z tego grona niskich.

robienie masazu żonatemu na przeciwko swojego chłopaka albo siadanie na kolanach kurde offerma w jakim towarzystwie Ty się obracasz? toż to same kurwy są!

Gość jedyne przez co dilanda
mogła przejść to siedzenie przy stoliku i cieszenie miski do facetów przy ścianach :classic_cool:

super prawiczku jeśłi się pozna kogoś wyjątkowego, w którym mozna sietotalnie zakochać, to nawet nie myślisz o czym gadać, bo rozmowa sama się toczy i nie można przestać. Czlowiek sięwtedy zmiienia i na pewno robi wszystko dla tej osoby (nawet spławia bez problemu gadatliwych kolegów) na mózg jeszcze nie upadłam ale foto kogokolwiek mile widziane :D