Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polakowski

Jakie są Włoszki?

Polecane posty

Gość Polakowski

Witam, mam pytanie do osób, które znają półwysep Apeniński. Jestem w nieoficjalnym związku z Włoszką. Przyznam się, że jest nam dobrze i nie widzę różnic kulturowych (może dlatego, że Polacy i Włosi to katolicy). Moja ukochana jest piękną kobietą: wysoka, ciemnooka brunetka. Jest kobietą niezależną, ma silny charakter i południowy temperament. Czy jest stereotypową Włoszką? Chyba tak, ma temperament, spędza dużo czasu u fryzjera i na zakupach, ale chyba kocha na zabój. Jednak sam za dobrze nie znam stosunków panujących we Włoszech. Jakie są ogólnie Włoszki, jakimi są kobietami? Czy są wierne, nie rozwodzą się co 3 lata, jaki mają stosunek do rodziny? Czy są pracowite czy leniwe? Napiszcie trochę ... ja raczej jestem outsaiderem jeszcze. Czy związek z kobietą z innego kraju ma przyszłość?

Gość Polakowski
A jakie są w porównaniu do Polek?

Gość sono come sono
przesadnie matkuja, gdy dzieci wyjezdzaja na wycieczke dzwonia do autokaru kilkanascie razy czy dojechali, potrafia sie wyklocic z nauczycielami, ktorzy zawiadamiaja, ze dziecko zle sie zachowuje, pozwalaja na utrzymywanie swojego syneczka do 35 roku zycia i dluzej potrafia byc zazdrosne do tego stopnia, ze wyrywaja wlosy swojej rywalce, usluguja swoim mezom czasem jak niewolnice, maja luzny stosunek do rozwodow i skokow na bok, bywaja wulgarne i bardzo agresywne to moze miec przyszlosc jesli oczywiscie trafiles na porzadna Wloszke, ale naprawde radzilabym Polke!

Gość a ja nieeeeeee
Fajne są , wybuchowy charakter :) mi się taki podobaja nigdy nie chcialbym flegmatycznej polki :O

Gość susannnnnnnnna
włoszki.. różnie.. raz są krótkie raz długie, kręcone, proste ... :D

Gość Polakowski
To to z tego co piszesz to dobry materiał na matkę i żonę. A skoki w bok mają częste, znaczy sie jak to się ma do tego jak w Polsce?

Gość sono come sono
Nie ma sensu pisac tak ogolnikowo, bo przeciez to zalezy od osoby, jej wartosci i priorytetow w zyciu. Masz Wloszke, kochasz ja ? wiec zyj tym szczesciem poki trwa ;) Nie ma nigdzie monopolu na udany i szczesliwy zwiazek na cale zycie.

Gość Polakowski
Mogę wiedzieć, czy mieszkałaś we Włoszech?

Gość sono come sono
tak, mieszkam we Wloszech

Gość Polakowski
A mogę zapytać jaki region/miasto?

Gość sono come sono
Toscania.

Gość xxxxxx ..
To to z tego co piszesz to dobry materiał na matkę i żonę. A skoki w bok mają częste, znaczy sie jak to się ma do tego jak w Polsce? znam duzo wloszek glosne, wesole, przebieraja w facetach wydaje mi sie ze wierne wartosci podobne do Polek

Gość Polakowski
To jesteśmy sąsiadami, chociaż jestem od strony południa. Zauważyłem, że włoskie kobiety są wesołe i strasznie rozmowne. Jednak nie wiem, mimo wszystko są między nami różnice. Jak tutaj jest ze zwiazkami? Są trwałe czy mniej więcej jak Wielkiej Brytanii? Moim zdaniem są trochę inne od Polek. 1. Dbanie o siebie. Może nie jeśli chodzi o poziom zadbania, ale czas spędzony u fryzjerów czy na porannej toalecie. 2. Są dużo bardziej rozmowne i otwarte (ale może dlatego, że są u siebie), wręcz potrafią zamęczyć rozmową. 3. Polki są dużo bardziej pracowite, Włoszki jeśli chodzi o prace domowe raczej nie dorównują naszym paniom.

wloska jak juz sie zadaje z polakiem ,to jest w swoim otoczeniu uwazana za puszczalska panienke ktorej juz nie chce zaden wlosch,teraz wiesz jaka juz masz, na co ci wloska kuurwa polskich ci brak, wloszka nie da sobie w kasze dmuchac przez polaka bedzie cie cale yzcie poniewierala jak cie nie zostawi za 3 lata, jak zobaczy ze nie da sie z ciebie kasy wycyckac, powodzenia

Gość Polakowski
"wloska jak juz sie zadaje z polakiem ,to jest w swoim otoczeniu uwazana za puszczalska panienke ktorej juz nie chce zaden wlosch," Dziwne, jakoś zawsze jest adorowana. "teraz wiesz jaka juz masz, na co ci wloska kuurwa polskich ci brak, wloszka nie da sobie w kasze dmuchac przez polaka bedzie cie cale yzcie poniewierala jak cie nie zostawi za 3 lata, jak zobaczy ze nie da sie z ciebie kasy wycyckac, powodzenia" Mogę zapytać o twoją płeć? Może co nieco wyjaśniłaby. I czy byłeś/aś kiedykolwiek we Włoszech?

Gość a czy to wazne co facet
no mi sie nie chce tak dabać o siebie nie depiluje sie systematycznie tylko jak mi sie zechce na szczęscie facetowi to nie przeszkadza napala sie i tak a ty jak lubisz takie odpicowane to jak ta twoja taka jest to chyba dobrze a ze włoszka to nie przeszkadza ci raczej

Gość a czy to wazne co facet
ja bym sie chciała zakochać zauroczyć jeszcze przed walentynkami .... z wzajemnością chemia i td może byc zajęty zonaty nie wazne bo slubu z nim nie chce brac :) może być nawet włoch

Gość Polakowski
Nie wymagam od niej tego, ale skoro chce to robić, niech to robi. W końcu to raczej plus niż minus. Martwią mnie tylko różnice kulturowe i czy nie jest to dłuższe zauroczenie.

Gość Zwloch
Polakowski ile masz lat a ile ona?

Gość Polakowski
Ja mam 24 lata, ona 23 lata.

Gość Zwloch
Po co pytasz na forum, rob pokis mlody, jaknie wyjdzie, to i tak masz kupe lat przed soba.

Gość Polakowski
Z różnych względów. Po prostu chciałbym po skończeniu studiów z nią zamieszkać. Ale jeśli mam tam zamieszkać i wrócić po krótkim czasie ... to dziękuję.

Gość włoszki są wybuchowe i łatwo
wpadają w gniew

Gość Polakowski
A jakie sytuacje doprowadzają je do szału? Proszę 3 przykłady.

Gość co tak sie glupio pytasz
To co kazda kobiete zdrada klamstwo i tym podobne

Gość Polakowski
Ponieważ byłem we Włoszech kilka razy (2 razy w pracy latem i kilka razy odwiedzałem moją sympatię) i do końca nie znam relacji tam panujących.

Gość ragazza polacca 24
sa cholernie zazdrosne o swoich facetow nawet jak je zdradzi to z nim sa ;/ potrafia walczyc o swojego faceta nawet jak maja rogi do sufitu ps wysoka wloszka to rzadkosc, przewaznie to kurduple :D

Gość hhrhfhfh
ale ty koles musisz byc glupi...ja pierd. :O