Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polakowski

Jakie są Włoszki?

Polecane posty

Gość Polakowski
Słyszałem, że są strasznie zadziorne. Uważam, że byłbym głupi, gdybym nie analizował przyszłości swojego związku. Dlaczego jestem głupi?

Gość ragazza polacca 24
aha no i przede wszystkim leca na kase, kasa jest dla nich bardzo wazna sa materialistkami, w dodatku sa puste i nie ma o czym z nimi pogadac, glowie interesuja ich zakupy, fryzjer i kasa ps: to nie moja opinia, ale znajomych wlochow ;]

Gość to ty masz problem
chętnie przespałabym się z Włochem jakimś miłym :P zainspirowałeś mnie do seks podróży :D

Gość kasa zakupy fryzjer paznokcie
ragazza polacca 24 - nic dodac nic ujac, masz 100% racji

Gość ragazza polacca 24
jestem pojebana :D

Gość thaisse80
Ja mieszkam we wloszech i na podstawie obserwacji moich kolezanek Wloszek widze je tak: -sa uparte i musi byc jak chca one - lubia rzadzic -jak juz zostaja matkami przesdanie niancza dzieci (potem wyrastaja takie mamisynki) - sa perfekcjonistkami jesli chodzi o ubior: musi byc wszystko dobrze dopasowane i do tego wiele nawet glupich akcesoriow musi byc znanej marki -ciagle gdzies dzwonia, pisza sms ecc, nie rozstaja sie z telefonem - z urody sa ladne ale duzo dziewczyn za szybko odwiedza chirurgow plastycznych by sobie cos skorygowac

Gość Polakowski
Silnego charakteru się nie obawiam, ponieważ jestem spokojnym, łagodnym i opanowanym człowiekiem. Raczej to, że są troskiliwymi matkami to dobra cecha. Z ubiorem trochę gorzej, raczej nie stroję się i jest mi to obojętne, ale wtedy ona będzie moją stylistką. W sumie jestem przeciwnikiem poprawiania sobie urody. Zwłaszcza głupio to wygląda, jak robią to sobie atrakcyjne kobiety. Jeśli chodzi o zainteresowania, to mamy wspólne tematy i wcale nie o fryzjerach czy zakupach (fakt, że często chodziła do fryzjera jak byłem tam). A jeśli chodzi o pieniądze ... sam nie wiem. Niby będę miał dobry zawód, ale na początku nikt po studiach nie zarabia kroci. Moja znajomość włoskiego raczej nie kwalifikuje mnie do pracy w zawodzie ... Ale ona nie jest materialistką, przynajmniej tego nie okazywała.

Gość Polakowski
Są jeszcze jakieś osoby z Włoch?

Gość Kamecha wylogowany
spertalay gamoniu :O

Gość taka_jedna-poznanianka
Hmm.. Ja nie znam żadnej włoszki, ale moja znajoma ma męża włocha. Widziałam ich kilka razy , gdy przyjechali do Polski. Z tego co widać dobrze im się żyje , on jest bardzo otwarty, zawsze uśmiechnięty.. ale to chyba zależy też od charakteru...

Gość Polakowski
No ... Mimo wszystko bardziej mnie interesują Włoszki (a konkretnie jedna), jestem hetero.

Gość Łosiu!
Nie wiesz w co się pakujesz, Łosiu! Z tym kobietami normalny człowiek nie dogada!

Gość Osioł!
Nie bierz takowej kury!

Gość Polakowski
A mogę zapytać was o wasze relacje z Włoszkami, skoro sondujecie?

Gość do Polakowski
Paszoł ty w pizdu imbeclu:O

Gość Polakowski
A jakie są Włoszki w związkach? Jak wygląda życie po ślubie z nimi?

Gość kamecha dobrze gada
.

Gość nie badz idiotka
Polakowski - troche mnie smieszysz. powaznie. maz zwiazek z mloda Wloszka, bo ona ma 23 lata i myslisz tak powaznie o zalozeniu z nia rodziny i bog wie jeszcze czego. 23 lata we Wloszech to wiek poznawania, podrozy, wyszumienia sie. Tu ludzie wiaza sie ze soba ok. o dobrze po 30-ce. Najpierw musi byc praca, potem daza do kupna mieszkania, potem go mebluja, potem sie pobieraja i bardzo czesto po kilku miesiacach rozwodza. no ale tak nie musi byc przeciez. Jestes mlody i masz polska mentalnosc. Tu jest inaczej!!!!!!!!!!!!!!!! Zyj spokojnie i szczesliwie ten zwiazek bez przesadnego ukladania wszelakich planow. Moge ci napisac jakie sa Wloszki, ale ona moze byc inna. A propo's jej rodzcice Cie akceptuja???

Gość Polakowski
Tak, miałem ich przyjemność poznać. Chyba akceptują (włoskiego zbyt dobrze nie znam).

Gość nie badz idiotka
to zacznij sie go uczyc. to podstawa ;) nie czytalam calosci, ale dlugo jestescie juz razem i czy to zwiazek na odleglosc?

Gość Polakowski
Jestem za tępy i nie rozumiem co mam robić i jak zasadzić kutasa, bom prawik.

Gość Polakowski
Poznaliśmy się półtorej roku temu, dwa razy byłem tam w pracy po 2 miesiące. Do tego oczywiście byłem kilka razy (ferie czy Sylwester) jak znalazłem nieco wolnego. Obecnie kończę studia w Polsce.

Gość nie badz idiotka
To jednak zbyt malo, by tak powaznie ukladac sobie zycie. Pewnie jak skonczysz studia to zamieszkacie razem. To bedzie dla Was szkola zycia :) Wedlug mnie powinienes podejsc do tego wszystkiego bardziej na luzie. Kochacie sie? Super. Zamieszkacie razem? Super. Poznacie sie lepiej. Zaklimatyzujesz sie w tym kraju, poznasz mentalnosc mieszkancow. Zycze powodzenia i luzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ;)

Gość Polakowski
Trochę mnie martwi praca we Włoszech. Niby będę miał dobry zawód, ale nie znam język na tyle, żeby pracować w zawodzie. A podobno Włoszki są bardzo wymagające wobec swoich facetów.

Gość kto by chciał taką pipkę co py
ta na kafe:D:D

Gość Polakowski
Złośliwie napiszę, że kobieta z Włoch.

Gość nie badz idiotka
I dobrze ze ci matwi praca. Nie jest lekko i Wlosci po studiach bardzo czesto nie maja pracy, albo pracuja w jakimkolwiek innym zawodzie. Jesli sie nie przerazisz, ze poczatkowo to pewnie bedziesz wykonywal ciezka prace fizyczna i jeszcze sie modlil zeby tylko byla, to z czasem opanujesz jezyk, poznasz ludzi i bedzie Ci latwiej pracowac w Twoim zawodzie. Co do Wloszek, Polek, Rosjanek to zawsze jest tak samo: chca mezczyzny odpowiedzialnego, na ktorym mozna polegac.Praca to podstawa, by czuc sie przy takim mezczyznie bezpieczna. Owszem, ze sa kobiety wszelakich narodowosci lase na grube portfele, ale mam nadzieje ze Twoja Wloszka jest normalna dziewczyna.

Gość Polakowski
Niby tak, ale piszą, że Włoszki szczególnie ...

Gość Polakowski
Niby tak, ale podobno Włoszki szczególnie

Gość hhfhfhf
nie badz idiotka gowno wiesz i nic nie piszesz noewgo,to co kazdy idiota