Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheh.....27

CZY CÓRKA ZAWSZE JEST PODOBNA DO OJCA???????????

Polecane posty

Gość heheheh.....27

Tak się zastanawiam, jeśli ojciec jest Włochem i ma czarne oczy i wlosy, a matka blondynka, niebieskie oczy to czy ich córka ma szansę być blondynką ?????????????

Gość qqqqqwertyuiokj
nie. poczytaj o genach.

Gość watpliwe bardzo
ze bedzie blondynka, raczej o czarnych wlosach no chyba ze sie uda i bedzie miala bardzo bardzo ciemny blond choc ja jestem corka i do taty podobna :P ojciec blondyn niebieskie oczy matka czarne wlosy brazowe oczy to ja czarne wlosy po niej mam a oczy po tacie :P

E tam g. prawda ;P Mój mąż ma czarne włosy, ciemną karnację, niebieskie oczy. W dodatku włosy ma kręcone i bardzo mocne. Prababka byla greczynką i wszyscy w jego rodzinie są czarni. nasza córa jest jasną blondyneczką i blada jak ściana. Wykapana ja jak byłam mała

Gość qqqqqwertyuiokj
co nie zmienia faktu, że włosy jej ściemnieją, sama zobaczysz...

Gość dorota0000000
Ja jestem bardzo podobna do ojca,ale moja młodsza siostra bardziej do mamy.

ściemnieją na bank ;) Ja jestem teraz ciemną blondynką a jak bylam mała to miałam włosy bialutkie :) Jaśniejsze od niej nawet. Ale urodę mam typowo blondynkowata ( wiem takiego słowa nie ma ;P) ona tak samo ;) Mój mąż z kolei kruczoczarny i kręcony... ja to nawet pewna byłam, ze dziecko czarne będzie a tu niespodziewanka! Moje geny wygrały JEAH!!!!