Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość anataszka

czy to jeszcze jest przyjaźń?

Polecane posty

Gość anataszka

Kochani, Mam taki problem ze swoją przyjaciolką z ktorą znam się od dziecinstwa. Mam wrazenie, że moja przyjaciółka za bardzo mnie wykorzystuje , a nawet mna manipuluje. Dzwoni do mnie z kazydm malym problemem, ale jak ja chce pogodac to nie ma dla mnie czasu. Ostatnio dotarlo do mnie ze czesto na mnie krzyczy i robi wyrzuty jak cos sie nie uklada (np. w pracy, bo pracujemy razem). Dla niej wszytko dokoła sa źli tylko ona jest świeta. Największy problem mam z tym, że traktuje mnie jak swoja taksowkę. Potrafi zadzwonic w ciagu dnia z rozpacza , że uciekl jej autobus i zebym przyjechala ja zawieść do domu lub przynajmniej pomogla dogonić autobus ktory jej uciekl. Wykorzystuje mnie zawsze do odwozenia z pracy - bo przeciez mam po drodze (wcale nie , bo musze dla niej nadrabiac pare km). I moze wszytsko bylo by ok, ale NIDGY nie dolozyla sie ani zlotowki do paliwa. Nawet jak wybieramy sie razem z mezami do kina i jedziemy n=moim samochodem to tez nie pomysla o tym aby zaproponowac zrzutke, a mi nie wypada. Ostatnio zrobila sie wobec mnie wyjatkowo chamska. Tydzien temu mielismy mala impreze w domu. Przyjechala i zachowaywala sie jak gwiazda. Nic jej sie nie podobalo ani nie smakowalo. Poźniej zalowalam, ze ja zaprosilam. Ale gdybym tego nie zrobila to moglaby sie na mnie ovrazic , gdyby dowiedziala sie ze byla impreza a ona nie zostala zaproszona. Niestety, nie wiem jak sobie poradzic z ta moją chyba juz nie do konca przyjaciolką. Szkoda mi naszej wieloletniej przyjazni. Poza tym pracujemy razem i nie tak latwo zerwac kontakty. Moze ktos doradzi co mam zrobić...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować