Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherrycherr

ZWIĄZEK ZE SŁAWNĄ / PUBLICZNĄ OSOBĄ-MOŻLIWE?

Polecane posty

Gość cherrycherr

hej... mam takie pytanie, czy mozna stworzyć związek dwóch osob- sławnej,bogatej ze zwykłą osobą? chodzi mi dokładnie o to, że mężczyzna jest osobą popularną ,rozpoznawalną...może mieć wiele atrakcyjnych dziewczyn...czy jest możliwe, że stworzy coś trwałego i zaangażuje się w związek z kobietą ładną (ale nie śliczna, nie efektowną jak laski z teledysków) ...? nie pomyślcie, że mam 16 lat i jestem po uczy zakochana w chłopczyku pokroju Justina Bibera, i marze sobie czy związek z nim byłby możliwy:D

Gość CRAZY-0987
jasne, ze mozliwe!

Gość dorota0000000
Wiesz,też zadaję sobie to pytanie :)

ja mialam romans z taka osoba, fajny ale krotki bo presja jednak byla zbyt duza, nie dla mnie to ;)

Gość aloocccia
też się nad tym zastanawiam :(

Gość aloocccia
tzn pewnie możliwe ale czy nha dłuższą metę coś z tego by było??? no bo jednak on bogaty a ja biedna, nie ma co ukrywać że finanse mogą być przeszkodą(niekoniecznie dla tego bogatszego) no i jednak kasa to kasa, prestiż i w ogóle.... :(

Gość aloocccia
z przyjaciół to jennifer aniston

Gość frelm
a widziliscie laske tomka kamela?

Gość aloocccia
haha, ale to kasa kamel i jego laska

Gość pewnie że możliwe
obecnie jestem związana ze znaną osobą, ale to ja nie chcę niczego więcej oprócz romansu i przyjaźni. On chce. A ja wiem, jakby to było dalej - zaczęłoby się grzebanie w mojej przeszłości i różne takie.... mogłabym mu zaszkodzić w karierze. W ogóle to jest polityk. Trochę mi smutno z tego powodu, czasem myślę, żeby się jednak nie przejmować, ale w sumie takie życie z nim też mi nie pasuje. Wolę spokój, intymność, prywatność.....

Gość uppuo
;-)

Gość 88888888999
Z miliarderem możliwe bo sprawdzałam. I związek a nie romans.

Gość taka prawda.......
teoretycznie możliwe ale to tak jak z totolotkiem;) tam też wygrana jest możliwa:)

Gość trzeba jezdzic
PKP :D

. musisz być osobą pewną siebie, nie zazdrosną ! mogę wypowiedzieć się jak to jest z muzykiem;) nie bardzo popularnym- nie ma go na pudelku,kozaczku, ale jest osobą publiczną...ma fanki... musisz zaakceptować to, że jego praca to nie wyjście do biura i powrót po 8 godzinach... musisz zaakceptować to, że dziewczyny będą chciały robić sobie z nim zdjęcia, autografy- i nie możesz być zła o to, bo to ELEMENT JEGO PRACY... myślę, że na pewno na taką osobę czeka więcej pokus, niż na kogoś 'na etacie'... po występnie- vip room, śliczne fanki ... a nie możesz być przy nim non stop...

Oczywiście, ze można z kimś takim, tzn. znanym, stworzyć związek, udany nawet. Można urodzić mu dzieci. I żyć jak każdy. Przecież związek tworzą ludzie i od nich tak naprawdę zależy, jaki on będzie i czy przetrwa. Osoby popularne to nadal zwykli ludzie, tylko czasem im się wydaje, że więcej im wolno:o

myślę, że sportowcy i muzycy- to trudne... bo są w rozjazdach, trasy koncertowe, zgrupowania... ale polityk- wydaje mi sie, że nie ma problemu aktor- różnież, plan zdjęciowy...

chance-- - no i ta wieczna poniewierka... tygodnie bez niego. Człowiek musi się nauczyć samodzielności emocjonalnej. No i nie ukrywam - profity materialne są pewnym plusem. I powitania po kilku tygodniach rozłąki:p

. wydaje mi się, że związek z taka osobą to cudowna przygoda;) myśle, że mają większą fantazję, wyobraźnię niż osoba, któa ma taki zwykły grafik-od poniedziałku do piątku pracuję od 8 do 16... randka w paryżu, szybki wypad nad morze...wiadomo-nie trzeba brać urlopu, itd;) ale związek tak na stałe...może być trudno...

oblubienica- wiesz, jeżeli chodzi o samotność to jest wiele zawodów, które wiążą się z nieobecnością w domu- pilot, żołnierz, nawet kierowca TIRa... jeżeli chodzi o tą nieobecność-to dla mnie nie byłby problem, różwnież jestem samodzielna, potrafie "zająć się sobą" :) - chociaż oczywiście z dziećmi trudniej- bo wtedy one również tęsknią... myślę, że moim problemem jest zazdrość...

. wiesz, mam słabą psychikę... a będąc ze sławną osobą ona ciągle jest wystawiana na próbę... komentarze- "on może mieć ładniejszą"... dziewczyny , które MARZĄ by on na nie spojrzał...

Może masz rację, ale, nie chce teraz się na piedestale umieszczać, ja nie jestem zazdrosna i nigdy nie byłam. Nie wiem, co on robi w hotelach daleko ode mnie. Tzn. inaczej - wiem, że jest w porządku, bo go kocham ponad 13 lat i ufam mu. Poza tym, on wie, że jeśli zaciągnąłby do wyra jakąś małolatę, ja odwdzięczyłabym się mu z nawiązką:) Dla mnie gorsze jest to, że wszystko muszę załatwiać sama. Kiedy urodziłam bliźnięta, on akurat był w trasie. Rodziła ze mną moja przyjaciółka. Później te noce... Ale przywykłam, nie narzekam, opowiadam, bo takie są fakty.

oblubienica- jesteś szczęściarą ... zazdroszczę Ci tego związku;) 13 lat w dzisiejszych czasach to bardzo dużo:)- a w show biznesie to całe wieki:) musisz być cudowną kobietą, skoro udało Ci się coś tak trwałego stworzyć...zwłaszcza w tak trudnych okolicznościach... teraz musze poszpiegować, kto sławny ma bliźniaki:D:D:D oczywiście żartuje;)

Gość kwadratowy becik
bloizniaki ma Pitt, to Angelina pisała;)

ja spotkałam osobę, która mówiła, że marzy o tym by mieć dom, do którego będzie mogła wracać... by mieć normalne życie... i na pewno to jest fajnie tylko, że jak można wymagac od kogoś "kochanie czekaj na mnie", a samemu zaliczać po kilka lasek na raz? nadużywać alkoholu? narkotyków? ciężko to znieść- chyba uwierzyłam, że to jest wpisane w "zawód":( ciągłe imprezy po występach...

Nie Gawliński:D Dziękuję za miłe słowa:) Nie jestem cudowna, wręcz przeciwnie. Jestem despotka, ale mojemu to odpowiada, bo unika odpowiedzialności za wszystko. Ja podejmuje decyzje - wiesz, jemu jest tak łatwiej. A twój związek trwa? Długo? Powiem ci jeszcze jedno - jeśli będzie chciał zdradzić, to i tak zdradzi, czy to księgowy, czy muzyk. Więc zazdrością niczego tu nie zdziałasz, wręcz przeciwnie, natomiast postawą "a co mi tam" spowodujesz, że 10 razy się zastanowi, zanim coś zrobi:)

Aha - ja w ogóle nie uczestniczę w tym życiu. Żadnych bankietów, przyjęć, dupereli. Mój jest zamknięty w sobie, więc wielu ludzi uważa, że w ogóle nie ma żony.

Gość kwadratowy becik
Gawliński jest fajny muzyk:) I fajne teksty pisze:) i ma blizniaki:D

Wiem, bardzo go lubię i żałuję, że nie znam. No ale jego bliźnięta to już właściwie dorośli ludzie, a moje mają kilkanaście miesięcy. Zresztą nieważne.

oblubienico chyba się skonczył... to osoba, która nie miała wzorców...rodziny... tak tłumaczę...bankiety,przyjęcia-może dwa razy... ale cięzko było mi się poczuć najpiękniejsza,jedyną kobietą przy nim... pomyślałam, że może lepiej to zakończyć nim się zaczeło, i zostawić tylko cudowne wspomnienia...potraktować jak przygodę... ale od tego czasu każdy facet wydaje mi się TAAAAAKI nudny;) wiesz, jestem osobą mocno stąpającą po ziemi, potrafię załatwić sprawę w administracji,urzędzie, ugotować obiad, itd;) i chyba pociągają mnie artystyczne dusze;) a czytając twoje posty,myślę, że może jednak...:)