Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szakal000000000000

jaki polecacie? prosze o porade.

Polecane posty

Gość szakal000000000000

jaki polecacie wózek 3w1 , zeby był w dobrej cenie , fajnie wyglądał i był lekki ?

Gość qqqqqwertyuiokj
haha nie za dużo wymagasz????? i może ma się sam prowadzić?

ja mam 3w1 Graco quattro tour deluxe, lekki to nie jest..jeszcze go nie używałam na dobre, ale coś mi się zdaje że będę wyboru żałować..

Gość alaaa ma kotaaaa
lekki to chicco ale nie na każde drogi... ja mam x-landera xa póki co uzywamy fotelika i gondoli w domu -jestem zadowolona z zakupu.

Gość espiro atlantic
jest niedrogi - od 900 do 1000 zl bez fotelika, a pasyjacy fotelik espiro nie jest drogi

ja miałam wyhamet breaker activ baby. Był cięzki- jakieś 17kg ale był niezastąpiony!!! Bardzo go miło wspominam. Nie mieliśmy wtedy samochodu a na przystanek było daleko i pod górę. W zimie nie było problemów nawet w śnieżycę!!! Po mnie używał go mój siostrzeniec dla swojej córeczki. Również bardzo sobie chwalą ten wózek Kosztował mnie na allegro ( nowy) jakieś 680zł tyle, że to było 5 lat temu :D

Gość Naranja.
:) Ten Espiro najladniejszy. Sama taki mam ...do tego w identycznym kolorze. :P

Gość dla mnie ten jest numer jeden
kola sa pompowane. wiem ze wygladaja na piankowe ale napewno sa pompowane

Gość a ja się szarpłam
Szarpłam się na Navi, na ramie Caravel jeżdze gondolą i fotelikiem, a jak pprzyjdzie pora na zmiane to dokupie do tego spacerowke. Dobry jest bo można bujac dziecko, a jak Ci sie znudza nie skretne kola, to dokupisz lekka rame i bedziesz miała jak znalzł.

Gość cadecik navi
Ja mam cadeta z navingtona , bo nie chciałam klasycznej ramy tylko bardziej sportowa, i w sklepie polecili mi wlasnie cadeta. Jak na wózek 3w1 w tym standrdzie to cena jest przystepna, ale mozna tez kupowac po kolei, ale to chyba tak jak w przypadku klasycznych wozkow?! Mysmy kupili wszystko razem, teraz wlasnie zamieniem gondolke na spacerowke! U nas ten wózek bardzo sie sprawdzil, szczegolnie w tym zimniejszym okresie, bo gondola jest duza i mozna bylo dziecko wozic spokojnie w kombinezonie. Jezeli chodzi o jazde to testowalam na wszystkich rodzajach drog ;-) ale bez szkody dla wózka.

Gość co wy z ...
....tymi wózkami?! Powariowałyście? Wózek jak wózek. Aby jeździł.