Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość glakina

wzdęcia i stwardniały brzuch

Polecane posty

Gość glakina

Witam! Chciałam Was się poradzić bo jestem na skraju załamania. 1 stycznia uprawiałam petting z chłopakiem na następny dzień zgodnie z terminem dostałam okres. Wraz z pierwszym dniem okresu zaczęłam zażywać pierwszy raz w życiu tabletki hormonalne ( miały one ustatkować moją sytuację hormonalną związaną z torbielami które mi wykrytą ) wraz z rozpoczęciem brania tabletek zaczęłam mieć dziwne objawy ( plamienie, bóle jajników,zwiększony apetyt,powiększone piersi,biegunka).Po 3 tyg od tego nieszczęsnego pettingu byłam u ginekologa na badaniu kontrolnym (związane z tymi torbielami) zrobił mi USG i wszystko dobrze ,torbiele znikły.Nic mu nie powiedziałam o moim podejrzeniu ciąży.wraz z skończeniem tabletek (po 28 dniach) na następny dzień zrobiłam sobie test ciążowy. wynik:negatywny. wszystkie dolegliwości ustąpiły. za 2 dni dostałam miesiączkę która przebiegała normalnie.A teraz zauważyłam,że brzuch na dole jest lekko powiększony i taki stwardniały jakby był jakiś płyn, mam wzdęcia i z 2 dni temu miałam znów biegunkę a wczoraj strasznie mnie bolał żołądek i lekko zachodziło w prawą stronę brzucha,ból był nie do wytrzymana ale jak się położyłam to mi przeszło. jak myślicie to jest ciąża? Proszę o pomoc! Zdesperowana.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować