Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VenusHorizon napisał: Zadbalem o wykształcenie do 25 jak o mieszkanie do 35 nie będzie mi umniejszal jakiś janusz kradnacy spinacze Człowieku jakie ty masz wykształcenie, jak ty masz jakieś prywatne studium policealne, co ze studiami ma tyle wspólnego co koń z koniakiem, a i pożytku z tego żadnego, bo ludzie studiują żeby potem zarabiać na zdobytych kwalifikacjach, a jak jest w twoim przypadku? No właśnie… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: No to odpowiadam. Ja się zaczepiłem w firmie bio-tech jako chemik medyczny. Robotę miałem nagraną już jak tu jechaliśmy. Jesteśmy w Auckland, wynajmujemy mieszkanie - dwa pokoje na przedmieściach. Auta jeszcze nie mam i na razie się nie zanosi, także do roboty jeżdżę komunikacją miejską I hejtujesz typa z własnością w śródmieściu i wozacego się taryfami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: To jak anastazje i bez wykształcenia. Podobno som kombinezony jak w nasa. Bredzisz, znaczy zazdrość wjechała na pełnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: I hejtujesz typa z własnością w śródmieściu i wozacego się taryfami Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: I kobieta go nagrodzi zabierając do raju za to , że był grzeczny i nie sprawiał większych problemów motywując go też na przyszłość taką metodą. Czyli trzeba szukać lokaja będzie dom ogarnięty a potem jeszcze raj i to wszystko za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Człowieku jakie ty masz wykształcenie, jak ty masz jakieś prywatne studium policealne, co ze studiami ma tyle wspólnego co koń z koniakiem, a i pożytku z tego żadnego, bo ludzie studiują żeby potem zarabiać na zdobytych kwalifikacjach, a jak jest w twoim przypadku? No właśnie… To twoje urojenia i libedowsky 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Człowieku jakie ty masz wykształcenie, jak ty masz jakieś prywatne studium policealne, co ze studiami ma tyle wspólnego co koń z koniakiem, a i pożytku z tego żadnego, bo ludzie studiują żeby potem zarabiać na zdobytych kwalifikacjach, a jak jest w twoim przypadku? No właśnie… Uniwersytet wawa sródmieście mówi ci to coś? Przestań go hejtować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Bredzisz, znaczy zazdrość wjechała na pełnej Nie, dostała robotę w takich miejscach przyjmujom każdego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, JăjaWywalone napisał: Z miejsca do którego ty nigdy nie będziesz mieć odwiago zajrzeć kaleko Myślę, że odwagi mam nieco więcej niż ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Już można się śmiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Zreszta wypad bo mi się rzygac chce gdy widzę twój awatar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czyli trzeba szukać lokaja będzie dom ogarnięty a potem jeszcze raj i to wszystko za darmo Niestety nie ma nic za darmo Asiu i ktoś musi to finansować więc jak on będzie pracował, to ona ogarnie chatę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 3 Napisano 1 godzinę temu Leżak myśli ze chemicy chodza w kombinezonach NASA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Castor Fiber napisał: Myślę, że odwagi mam nieco więcej niż ty. Po dwóch maupkach na pewno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Get Оut napisał: Kiedyś w dresach chodziłem . Z bezpiecznego miejsca się bierze czyli z głowy Czasami głowa bywa niebezpieczna… tutaj mamy kilka takich przypadków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Uniwersytet wawa sródmieście mówi ci to coś? Przestań go hejtować. Mówi mi tyle, że on nawet w kiblu tam nie był Ilu znasz ludzi po studiach IT którzy kupują po taniości przeterminowane rzeczy w markecie, oszczędzają nie spuszczając wody w klopie i chwaląc się że mają kijek do przepychania i którym mops przychodzi do domu skontrolować czy ogarniają podstawowe codzienne czynności? Polecam myśleć - to nie boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Niestety nie ma nic za darmo Asiu i ktoś musi to finansować więc jak on będzie pracował, to ona ogarnie chatę . Moim celem docelowym jest żeby była sprzątaczka a moja w tym czasie sobie malowala paznokcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VenusHorizon napisał: Nie, dostała robotę w takich miejscach przyjmujom każdego. Gdzie przyjmują każdego? W firmie bio-tech? Pokaż mi taką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Mówi mi tyle, że on nawet w kiblu tam nie był Ilu znasz ludzi po studiach IT którzy kupują po taniości przeterminowane rzeczy w markecie, oszczędzają nie spuszczając wody w klopie i chwaląc się że mają kijek do przepychania i którym mops przychodzi do domu skontrolować czy ogarniają podstawowe codzienne czynności? Polecam myśleć - to nie boli Chcesz zajrzeć do zsypu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Mówi mi tyle, że on nawet w kiblu tam nie był Ilu znasz ludzi po studiach IT którzy kupują po taniości przeterminowane rzeczy w markecie, oszczędzają nie spuszczając wody w klopie i chwaląc się że mają kijek do przepychania i którym mops przychodzi do domu skontrolować czy ogarniają podstawowe codzienne czynności? Polecam myśleć - to nie boli A spróbuj się utrzymać bez pracy na takim poziomie jak ja. Zobaczysz ile potrzebujesz inteligencji. Koksy by cie z zonom wyniosly z tego wynajmu po kwartale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Chcesz zajrzeć do zsypu? Tam sto tysięcy towaru same kartony rzeczy do allegro 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Chcesz zajrzeć do zsypu? A ty co tak się rozszalałes? Zaraz wjadą gorzkie placze za iskrom i melodramaty miłosne jak popijesz fulla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Gdzie przyjmują każdego? W firmie bio-tech? Pokaż mi taką No ktoś musi te proszki pakowac myślisz że sami chemicy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: A spróbuj się utrzymać bez pracy na takim poziomie jak ja. Zobaczysz ile potrzebujesz inteligencji. Koksy by cie z zonom wyniosly z tego wynajmu po kwartale. Ale po co mam próbować żyć jak menel w brudzie i smrodzie na totalnym minimum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: No ktoś musi te proszki pakowac myślisz że sami chemicy? Wiesz co to jest firma bio-tech? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Niestety nie ma nic za darmo Asiu i ktoś musi to finansować więc jak on będzie pracował, to ona ogarnie chatę . Ona ogarnnie z tym lokajem a on będzie pracował na ich utrzymanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon napisał: Tam sto tysięcy towaru same kartony rzeczy do allegro Wiedziałem, że jest tam grubo, ale nie aż tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, VenusHorizon napisał: Moim celem docelowym jest żeby była sprzątaczka a moja w tym czasie sobie malowala paznokcie. Obawiam się , że kobiecie wtedy odbije palma z nudów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, VenusHorizon napisał: Moim celem docelowym jest żeby była sprzątaczka a moja w tym czasie sobie malowala paznokcie. A jak nie lubi malować paznokci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: A ty co tak się rozszalałes? Zaraz wjadą gorzkie placze za iskrom i melodramaty miłosne jak popijesz fulla Temat zakończony moja droga kruszynko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach