VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: A skąd się wzięło to cerowanie skarpetek? Sam pisałeś prawdopodobnie tak jak o spinaczach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: W każdym. Długo ciebie nie było moja matka nie żyje itd Zmarła podobno jeszcze jak tu byłem. Chyba że z nią tak jak z dziadkiem takiego jednego studenta, co chłop trzy razy umarł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, VenusHorizon napisał: Ta smieszy cie 185cm 17,2cm 90kg facet wykształcony it z mieszkaniem bez kredytu ciekawe czy w realu wgl na takiego masz szansę. Pewnie na samych cpunow i pijakow. 180 cm 11,2 cm 99 kg, również po studiach, wynajem bez kredytu, koneser alkoholu i nie tylko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Zmarła podobno jeszcze jak tu byłem. Chyba że z nią tak jak z dziadkiem takiego jednego studenta, co chłop trzy razy umarł No i jaki masz problem z tym opisem? Wykształceniem it sygnowalem się nawet przed sądem pod rygorem 8 lat pozbawienia wolności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ten opis wydrukuj i można zrobić ulotki Brakuje jeszcze dobrej fury do kompletu Asiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: 180 cm 11,2 cm 99 kg, również po studiach, wynajem bez kredytu, koneser alkoholu i nie tylko. Też sobie to wydrukuj i rozdawaj na ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Zmarła podobno jeszcze jak tu byłem. Chyba że z nią tak jak z dziadkiem takiego jednego studenta, co chłop trzy razy umarł Może coś o sobie w końcu? Co zona robi jak córki czy kochanka z wami pojechała a nie tylko życie leżakiem. Co to ma byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon napisał: Sam pisałeś prawdopodobnie tak jak o spinaczach Jak coś o kimś zmyślasz to nie pisz , że sam prawdopodobnie pisałeś tylko napisz prawdę że wymyślasz, bo zazdrościsz ludziom którzy żyją normalnie a nie mopsie daj żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Też sobie to wydrukuj i rozdawaj na ulicy Nie lubię się chwalić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Brakuje jeszcze dobrej fury do kompletu Asiu. no przecież zadzwoni i taksówka przyjedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Castor Fiber napisał: Wzrost nie jest najważniejszy, a poza tym miewałam i wyższych. Lecz 90 kg przy tym wzroście to już zakrawa o nadwagę, preferuję szczuplejszych. Resztę przemilczę, bo z tobą nawet w polemikę nie mam zamiaru wchodzić. Nie wiem co ciebie smieszy więc zostałas wyjaśniona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: No i jaki masz problem z tym opisem? Wykształceniem it sygnowalem się nawet przed sądem pod rygorem 8 lat pozbawienia wolności Przestań zmyślać leżak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 790 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: Nie lubię się chwalić Dobre. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, poza kontrolą napisał: Nie lubię się chwalić Ale właśnie to zrobiłeś i wiele już leci na ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Jak coś o kimś zmyślasz to nie pisz , że sam prawdopodobnie pisałeś tylko napisz prawdę że wymyślasz, bo zazdrościsz ludziom którzy żyją normalnie a nie mopsie daj żyć Nie kłam chociaż bo sam się utrzymuje teraz ziemię sprzedalem. Mops mi nawet złotowki nie daje i nie dawał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Przestań zmyślać leżak. Dobra wýpíerdalaj jak masz być upośledzony jak przemek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Też sobie to wydrukuj i rozdawaj na ulicy Sto kilo przy takim wzroście, to już locha i rękawami oddycha jak wchodzi po schodach więc nie będzie chętnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Castor Fiber 16 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Chichot losu zaczyna się na niej odgrywać. Uwaga, bo ero zbok grasuje w tym wątku. ️ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Wiadomo. Jak nie ma co robić to zayebmy lezaka maczetami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 232 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, VenusHorizon napisał: Nie kłam chociaż bo sam się utrzymuje teraz ziemię sprzedalem. Mops mi nawet złotowki nie daje i nie dawał. Nawet gienia ci nie wierzy, a ona lyka jak leci. Za bardzo koloryzujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 3 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, VenusHorizon napisał: O sobie to oczywiste upośledzony chemiku kradnacy domestosy i spinacze Buahahahhah :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: no przecież zadzwoni i taksówka przyjedzie Można ale baby wolą zmotoryzowanych , bo to tak jakby lokaja miały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JăjaWywalone 2 Napisano 1 godzinę temu Już śmietnik przyszli i robią. A za chwilę larum i placzki wzburzone ze stalkujo dobrych ludzi ojojojo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale właśnie to zrobiłeś i wiele już leci na ciebie. Tak se lekko przejrzałem wstępnie narożniki allegro na coś dużego 3tys a to musi być duże żeby zrobiło pomieszczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 140 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Castor Fiber napisał: Uwaga, bo ero zbok grasuje w tym wątku. ️ Mam widły w razie czego takie fajne do kopania ogródka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1213 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, VenusHorizon napisał: Dobra wýpíerdalaj jak masz być upośledzony jak przemek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 509 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, JăjaWywalone napisał: Może coś o sobie w końcu? Co zona robi jak córki czy kochanka z wami pojechała a nie tylko życie leżakiem. Co to ma byc Co żona ma robić? Zajmuje się dziećmi. Córy są na tyle małe, że innej opcji nie ma. Co wy z tą kochanką? Utrzymywaliśmy kontakty intymne, ale to nie było aż tak silne uczucie, żeby ona rzuciła wszystko w PL, przemodelowała całe swoje życie i poleciała za nami na antypody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1761 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Można ale baby wolą zmotoryzowanych , bo to tak jakby lokaja miały. Lokaj też spoko jak będzie sprzątał, gotował i kosił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alan777 3 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, VenusHorizon napisał: Dobra wýpíerdalaj jak masz być upośledzony jak przemek. Co ty dziś taki narwany? Ciotka nie przyszła z mortadelom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon 44 Napisano 1 godzinę temu Chce coś ogromnego ale nie za bardzo żeby w razie czego jeszcze weszła mi komoda slodyczy czy lezanka taki dwustronny L za 5tys to już przytloczy ten pokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach