Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego świata

Dlaczego w mężczyznach drzemie tyle okrucieństwa?

Polecane posty

Gość okrutnakobieta
ja czesto obciagam z połykiem :classic_cool: i dlatego jestem nabuzowana testosteronem którego dawki otrzymuje w nasieniu

Gość b fds
akiś JEDEN wsadził kobietę do ciemnej i zimnej celi to ten DRUGI zorganizował ATAK na celę aby kobietę wyzwolić i już była wojna, czasem siedmioletnia i kto jest winien rozpoczęcia wojny ? oczywiście że kobieta -------- Raczej mezczyzna bo ją zamknal w celi ;] psychopata

Gość chyba zartujesz
no a ja rozumiem, ze nie kazda kobieta jest kurwa, ale idac twoim tokiem rozumowania, moge ciebie pytac, czemu kobieta sie np kurwi :D

Gość okrutnakobieta
Przemoc jest rzeczą nienaturalną i wyuczoną, od dziecka chłopcy są tak wychowywani żeby ją stosować, żeby krzywdzić bo to świadczy w naszej kulturze o męskości. Tak naprawdę tkwią w pułapce i nigdy nie mogą pokazać jacy naprawdę są. Mają maskę przez całe życie. Boją się że będą uważani za cioty np.

Gość sympatyczny 87.
jakby tego się ludziom nie wpajało podczas dorastania to by się tak nie zachowywali

Idąc moim tokiem rozumowania możesz :) I ja Ci odpowiadam, że seks jest narzędziem władzy, jest popyt, jest i podaż. No i czasem kobiety traktują to jako niezłe źródło dochodów. Ok? To teraz Ty odpowiedz.

Gość b fds
I nie byłoby tyle ku**wstwa zarówno wśród facetów jak i kobiet ;]

Gość chyba zartujesz
to jest odpowiedz? to nawet nie dotyka istoty tematu... :D to ja odpowiem, bo zabic, wziac, ukrasc jest najprosciej i co, temat wyczerpany? :D

Okrutna kobieto - to prawda, co mówisz, w dużej części przypadków tak jest. Ale generalnie nie ma co przesadzać z optymizmem, jeśli chodzi o naturę ludzką.

Gość okrutnakobieta
ja znam więcej męskich kurew niż żeńskich, myślą że jak przelecą tabun lasek to są męscy. Znam takiego co miał 80 lasek w łóżku

No to proszę bardzo, dotknij istoty tematu :) Jako kobieta wyraziłam swoje przypuszczenia, co może kierować kobietą, która się kurwi. Może jako mężczyzna masz lepsze pojęcie na ten temat :)

Dobra, idę spać. Po prostu musiałam z siebie wyrzucić garść banalnych przemyśleń po obejrzeniu "Dziewiątej kompanii".

Gość kaczywąs
ale popatrzcie jeszcze inaczej, często w biurach gdzie pracuje wiele kobiet to szefem musi być facet, gdy kobieta jest szefową to dochodzi do tak wielu konfliktów kobiety się biją i poniżają , rzucają schabowymi i wylewają na siebie pomyje i moje pytanie, czy można kobiety zostawić same ?

Gość chyba zartujesz
"Znam takiego co miał 80 lasek w łóżku" jeden facet - osiemdziesiat lasek? albo ma z 80 lat albo dosc szybko szli do tego lozka srednio wychodzi ci udowadnianie, ze wiecej jest meskich kurwiszonow :D a co, ja wg ciebie nie wyczerpalem tez istoty tematu? no to ty wyraz swoje zdanie czemu meczyzni ( :D ) zabijaja i fascynuja sie bronia :D

Gość okrutnakobieta
skąd wiesz jaka byś była np., gdyby ci od dziecka nie wpajało społeczeństwo że jesteś słaba, niezdolna do przemocy, że masz być spokojna , że to jest nieodpowiednie dla kobiety. Wzorzec męskości w naszej kulturze to brutal bez emocji.Męskość jest ściśle związana z byciem twardym, z siłą fizyczną, stosowaniem przemocy. A jak nikt nie widzi to płaczą jak dzieci. Buuu buuuu

Gość okrutnakobieta
ma 40lat, wciągu 22lat wychodzi 2,75 laski na rok,myślę że się da ,nawet po 3 miesięcznych podrywach.

Gość chyba zartujesz
no ale to juz nie wazne, pytanie czemu pojscie do lozka w takim czasie dla kobiety nie jest wyznacznikiem kurestwa, ale dla mezczyzny juz tak :D

Gość okrutnakobieta
ale te kobiety myślały być może że facet jest poważny i ma czyste intencje, może wcale nie były doświadczone tak jak on.

Gość chyba zartujesz
🖐️ :D

Gość chyba zartujesz
a no tak :D 80 biednych naiwnych kobiet :D

Gość Nie w mężczyznach,ale w
ludziach generalnie drzemie okrucieństwo.

Tyle obecnie wojny się nie opłacają,z powodu wynalezienia i rozwoju broni jądrowej.

Gość okrutnakobieta
tak naprawdę za kurwy uważacie kobiety które łatwo zmanipulować, okłamać niż takie które uprawiają seks na potęgę ale robią to świadomie , bo taka kobieta sama wybiera faceta z którym chce kopulować

Gość chyba zartujesz
ja tam ich nie uwazam za kurwy :D chca niech sobie chodza :D to raczej dziwi mnie, ze facet zalicza 80 lasek, to w twoich oczach sie kurwi, a te laski wszystkie biedne, zmanipulowane, bo "byc moze" myslaly, ze on ma powazne zamiary :D to sie nazywa hipokryzja do kwadratu :D

Gość okrutnakobieta
biedne te kobiety, nie dość że naiwne, nie dość że szukają miłości w najprostszy sposób jaki im przyjdzie do głowy to jeszcze uchodzą za kurwy. A mężczyźni którzy zamiast bronić honoru jeszcze to wykorzystują.

Gość rada jest dobra
W mezczyznach nie drzemie okrucienstwo tylko testosteron!!!

Przemoc przez długie wieki,była jedną z podstawowych form konkurencji między ludzmi i utrzymania społecznego.Jestem ciekaw w jaki inny sposób przed rewolucją przemysłową można utrzymać istniejący porządek jak nie przemocą i religią.Niższe warstwy społeczne by go po prostu rozwaliły i stworzyły komunę z ówczesnym jakimś Leninem na czele.

Gość chyba zartujesz
oooj tak, biedne :D

Gość okrutnakobieta
Nie wiem co chciały, może chciały seksu, może miłości ale dlaczego kurwy jak gość do nich uderzał z kwiatami i wyznaniami miłosnymi?

Gość rada jest dobra
Sa to prawa teraz obecne na wolnym rynku.Konkurencja!!Kto silniejszy, bardziej przemyslny, podstepny, lepiej zorganizowany, wyszkolony, tym lepszy!!!