Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem tego świata

Dlaczego w mężczyznach drzemie tyle okrucieństwa?

Polecane posty

Gość okrutnakobieta
kobiety też mają testosteron

Gość chyba zartujesz
to jak kobiety chcialy seksu to nie kurwy ale jak facet chcial seksu, to kurwa? :D

Gość okrutnakobieta
to się jeszcze okaże, ludzie już ni są tacy ciemni, nadejdzie czas że już się ich nie będzie dało wykorzystywać

Gość Nie w mężczyznach,ale w
Demokracje i inne hasła o prawach człowieka wprowadzono w bogatych krajach zachodu i jakoś one tpo zniosły.A co się działo przy próbie realizacji w biednej,zacofanej Rosji,Chinach rządzonych przez Mao Tsetunga,w krajach afrykańskich .Gdyby w czasach,kiedy poziom życia ludności był po prostu nędzny,zrezygnowano z przemocy jako jednego ze sposobów utrzymywania porządku społecznego,to cywilizacja by się załamała a ludzie wróciliby na drzewa.

Gość okrutnakobieta
chodziło mi o ilość, nie znam żadnej kobiety która miala więcej niż 10 facetów

Gość chyba zartujesz
to malo wiesz :D zastanawia mnie czemu chodzenie dla seksu do lozka dla faceta jest dyskwalifikujaca, a dla kobiety nie masz 80 kobiet, jesli zalozyc ze tylko 2 z nich poszly do lozka dla seksu a pozostale 78 bylo zmanipulowanych :D to i tak jest ich juz i tak 2x wiecej niz tych facetow z twojego przykladu :D pomijam juz fakt, ze facet to zawyza z reguly ilosc partnerek, a kobieta zaniza :D

Gość okrutnakobieta
Czyli każda kobieta która poszła choć raz do łóżka dla seksu to już dziwka? Zarówno facet jak i kobieta którzy nie panują nad popędem to dziwki,męskie czy żeńskie. Ale czasem się zdarza,kobiety też mają popęd,ma żyć jak zakonnica i czekać na tego jedynego?

Gość okrutnakobieta
ja miałam 8 i raz poszłam dla seksu ,jestem dziwką.

Gość chyba zartujesz
:D ale to nie ja caly czas twierdze, ze ktos taki to dziwka :D byla rozmowa o kurestwie i to ty wyjechalas z takim przykladem, do tego klasyfikujac faceta jako dziwkarza, a te wszystkie z ktorymi byl jako biedne naiwne zmanipulowane kobiety :D tylko po to zeby dowiesc ze facet to kurwiarz :D

Gość okrutnakobieta
Znam go osobiście,zarywa do każdej dziewczyny. I wiem że jego dziewczyny często go rzucały

Gość chyba zartujesz
grochem o sciane :D

Gość okrutnakobieta
maniak po prostu seksualny, a ja mam 32 lata i się już ustatkowałam