Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczona cala sytuacja

facet wypomina mi ciagle, ze za duzo wydaje. Wczoraj znowu sie poklocilismy...

Polecane posty

a wyobraz sobie jeszcze taka sytuacje,ze stajesz sie chwilowo zalezna od niego finansowo bo np stracilas prace...i co? on ci odmowi kasy na lekarza, na nowe buty na jakis kosmetyk w razie potrzeby:O tak chcesz zyc?

Gość to jak to ale jesli on
straci prace? puszki kaze zbierać ,kapiel raz na tydzień i jeszcze będzie wypominał ,że tak drogo.A żarcie to chyba makaron za 1 zł i karma kocia na tydzień

Gość myle ze tu jest tylko jedna ma
dra odpowiedz!jakie damy jedna z drugą moze facet jest oszczędny bo chce do czegos dojsc i jak widzi dziunię,która sra kasą i nie zastanawiając sie ,że można inaczej,taniej to go szlag trafia.100000% prawdy!!!

goska masz racje ja wiem o tym. Dlatego tak dzis siedze w domu, analizuje i dochodze do wniosku, ze chyba czas zakonczyc ten zwiazek. Moglabym mu dac sznase na zmiane, ale wiem, ze to bez sensu. Wczoraj ewidentnie przesadzil i to mi dalo duzo do myslenia

Gość naomi_eu
No juz przeczytalas do czego chce dojsc? do kasy tej dziecwyzny a nie swojej !

przestan krzyczec, ze mozna taniej, bo sytuacja dotyczy wczorajszego incydentu i klotni. Taniej na zdrowiu? To juz przegiecie jak pisalam

Gość naomi_eu
Co jak co ale na zdrowiu sie nie oszczedza bo ma sie je tylko jedno!

do "myle ze tu jest tylko jedna ma" litosci kobieto:O jedyne do czego dazy ten gosc to do upodlenia siebie i swojej dziewczyny na maksa:O jak mozna zalowac kasy na lekarza? na badania?rozumiem,ze nie trzeba miec torebki za 1000 ale w kwestii zdrowia chocby autorka wydala 5 tys to jej prawo! zarabia i ja stac!

u mnie obecnie z kasa jest znakomicie,maz zarabia jak na polskie warunki olbrzymie pieniądze:) ale kiedys jak sie dorabialismy wszystkiego to bylo ciezko,czasmi jedlismy marakon z ketchupem na obiad zeby taniej ale potrafilismy wyskoczyc np do kina czy powoli uzbierac na wakacje:) wszsytko sie da, tylko nie mozna wszystkiego przeliczac i odmawiac sobie kazdej przyjemnosci...to najprostsza droga do chorej frustracji

Gość naomi_eu
A ja wyjezdzam za miesiac :)

Gość to jak to ale jesli on
zmęczona uciekaj ,byłam z takim.Myślałam ,ze tylko jego rodzina jest taka ,ale poźniej wyszło ,że ogólnie ja miałam wszystko sponsorować.To nie rokuje dobrze , tym bardziej że on usiłuje dysponowac twoimi pieniędzmi.A po slubie jak juz będą wspólne? a jak zacznie na dziecku oszczędzać? naprawdę byłam z takim patologiem i jak zachorowałam to 3 ! miesiące nie kupił leków ,powodów było mnóstwo , pogoniłam dziada.

porozmawiam dzis jak wroci i powiem, ze przemyslalam to wszystko i nie wyobrazam sobie z nim dalszego zycia

Gość naomi_eu
tak jest gonic dziadow :)

Gość naomi_eu
No to juz powiem Ci co bedzie - zacznie sie placz i prosby zebys nie odchodzila ze sie zmieni ble ble

nie sadze by chcial mowic, ze sie zmieni, predzej powie, ze ja jestem lekkomyslna, glupia i niszcze nasz zwiazek a mu zmarnowalam 2 lata zycia:D Po czym zadzwoni do mnie jego mama z pretensjami i narzekaniami. Juz za dobrze go znam. Ale chyba pora przejrzec na oczy.

Gość naomi_eu
No to tym bardziej kochana daj sobie z nim spokoj, wiem ze moze byc ciezko, ale kiedys zobaczysz ze to najlepsze co moglas zrobic :) a ile masz lat?

mam 26 lat, on 29. No nie wiem czy tak ciezko mi bedzie, bo dzis jak sobie pomyslalam ze sie wyprowadzi to poczulam taka ulge:D Bede mogla wreszcie robic co chce, a nie dostosowywac sie do jego regul i dzien w dzien rozmawiac o kasie. Juz mi to bokiem wychodzilo. Tylko zastanawia mnie kiedy on sie wyprowadzi, bo nie ma wlasnego mieszkania, a znalezc cos tem mu nie bedzie latwo

chyba nie czytalas tematu. Ta klotnia to bylo juz przegiecie wszystkiego co sie skladalo na ten problem. To nie tak, ze sie z nim poklocilam raz i chce sie rozstac. To we mnie wszystko narastalo, radzilam sobie z tym owszem, ale wczoraj przegial ewidentnie

Gość a ja mam male pytanie
a jak jest z płaceniem rachunków. kto płaci? jak jest z kupowaniem jedzenia, środków czystości?

wczoraj nazwal mnie pojebana wiec nie wiem czy tak mnie nie wyzywa:D Rachunki na pol placilismy, srodki czystosci to roznie, nie liczylismy sie nigdy co do zlotowki, ale on na pewno nie byl stratny

a z jedzeniem to juz powazniejsza sprawa, bo jak wspomnialam on cudow na kiju wymagal na obiad w kwocie 10zl:D wiec ustalilismy ze obiady w tygodniu ja jem w pracy on sobie robi. Kolacje wspolnie przewaznie, a na sniadania tez raz ja kupie bulki, wedline, raz on bulki i pasztet:D

Gość naomi_eu
Ludzie dajcie spokoj !! Co z tego ze byla z nim dwa lata ???? To wg was dlugo ? to jest nic! Ja sie bez problemu rozstalam po 3 z dnia na dzien stalismy sie sobie obcy! PO co ma sie rozczulac? Im szybciej to przerwie tym lepiej !!

dzieki za zrozumienie:D jak to teraz wszystko sobie przypominam to sama sie zastanawiam gdzie mialam rozum. Ale tak to jest jak caly czas sie pracuje i nie ma czasu na przemyslenia. A to dopiero pierwszy dzien wolnego a ja juz do takich wnioskow doszlam

Gość naomi_eu
A kiedy on wraca z pracy ?? :P

Gość Bo to wszystko jest do kitu
jedno slowo podkresla Twojego meza SCROOGE

o 16 powinien juz byc w domu jesli nigdzie po pracy nie zajedzie

normalnie wyglada:D a jak ma wygladac?

Gość naomi_eu
denerwujesz sie? ja bym sie stresowała jak cholera jak to bedzie :P

Gość regres to uczuciowy gej
oelj dusigrosza, zycie z takim czlwoiekem jest bardzo ciezkie a to dopiero poczatek, mialam taka kolezanke co mila takiego ojca, ciuchy zawsze mila po strszej siostrze a siostra albo z lumpeksu albo po innych dzieciach z rodziny, nigdy nie jezdzila na wycieczki, a oboje rodzicow pracowalo i zrabialo w miare ok. czase jej matka cos po kryjomu im kupila albo jakies piniadzena cos dala ale one nigdy niemogly sie przyznac ze to od mamy i ojcu mowily ze to od babci. raz jak ta moja koleznaka poszla po smietane do sklepu a padalo i poszla do najblizszego i kupila 10 gr drozsza to ojciec zrobil jej awanture. musze powiedziec ze ta kumpela teraz sama juz sie zrobila sknera, teraz ma 22 lata i wykorzystuje swojego chlopaka, rozlicza go z pienidzy, sobie kaze kupowac prezenty a gdy on cos sobie kupi za swoja wyplate bez jej wiedzy to robi mu awantury