Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marząca o przyjacioółce

Dlaczego dziewczyny mnie nie lubią? Normalnie nie mam jednej przyjaciółki! :((

Polecane posty

mam kilka koleżanek, ale one mająmnie gdzieś bo teraz tylko ich faceci się liczą, dodam że nie mamy po 30 lat ale nieco ponad 20!!! a one tylko facet i facet... ja jestem teraz sama , jest mi dobrze ... ale niemam jednej koleżanki!! mam dwóch kolegów...z nimi spędzam czas rozmawiam...wszyscy inni mają mnie gdzieś...w ogole z dziewczynami nie umiem sie dogadać...często coś mówią a ja tylko kiwam głową a z facetami rozmowy wygladają inaczej inne żarty... ale marzę o tym żeby mieć przyjaciołke bo głupio mi isc do sklepu po podpaski z kumplem :(((

Gość znam to moja droga
ah skad ja to znam...ja mam tylko jedną taka przyjaciółke ale ona ma meża i dla mnie też mało czasu, faceta brak i wieje nuda w zyciu...

a ile ma ona lat?? rany czemu one tylko z facetami spędzają cały dzień?? jakieś chore to.!! faceci spotykają sie z kumplami chodzą do baru mna mecz na piwo a ich kobiety?? siedzą w domu piora gotują pracują wracają do domu uprawiają seks...a jak facet je zostawi to płaczą przyjaciolce : o:O

Gość znam to moja droga
starsza odemnie o rok, onanie jest z tych co siedzi tylko z mezem, wychodzimy razem, ale wiadomo, to nie jest to samo co kiedys:) widocznie kobiety juz tak mają:) a Ty skad jestes?

Gość ja tez marze o przyjaciolce
ale sie nie udaje :(

Gość znam to moja droga
dobrze ze mozna chociaz z kims w wirtualu pogadac ale wiadomo, to nie to samo...

z Warszawy...dobrze że jestem na studiach mam troche wolnych kolezanek

Gość kkkkk43
skad jestescie???????????

ale to tylko koleżanki...mam jedną bliską internetową ale ona nie chciałaby sie ze mną spotkać :( woląła poznawać facetów z neta niżmnie :( każda laska marzy tylko o facetach!! czy to o zwiazku nawet przyjazn wolą z facetem :( a ja bym chciała kolezanke bliską:( może coś ze mną nie tak? moze jestem bi/albo les i one to wyczuwają a ja tego jeszcze nie wiem?

Gość życie to nie je bajka
ja ze śląska

" ale marzę o tym żeby mieć przyjaciołke bo głupio mi isc do sklepu po podpaski z kumplem " A po podpaski do sklepu trzeba chodzić z obstawą?

no ja sie na przykład wstydze kupować podpaski i tampony bo zawsze sprzdawcy na mnie dziwnie patrzą więc wole isć z kolezanka...do kibla też kobiety chodzą "z obstawą" co w tym dziwnego?

Padłam :D A dezodorantu nie wstydzisz się kupować? Bo wiesz... to znaczy, że się pocisz... A to obciach straszny :D

Gość jaa850
hehehehehhehehe dobre z tymi podpaskami hehehehheheheheheheh ale jaja hahahhaha

Gość ja też szukam przyjaciółki
mam 28 lat :/ i jestem ze sląska...

Gość ja też szukam przyjaciółki
możemy razem chodzic po tampony i co zechcesz

Gość mISTERYJNA PROWOKATKA
z checia dolacze do tego..sami mezczyzni w okol,albo panny ktore sa tak tepe i nic nie reprezentuja Soba..Mam jedna przyjaciolke ale ona tylko do faceta lata..i jak z nim nie jest nagle sobie o mnie przypomina..:(

i tez jestem z wawy

Gość życie to nie je bajka
ja też szukam przyjaciuoółki a z jakiego miasta??? chetnie wybiorę sie z toba po pudełko tamponów:):)

Misteryjna a ile masz lat ?? oj te tampony to był tylko przykład :P ogólnie z kolegą nie można pogadać o okresie, o tym jak boli brzuch itp. o połowie rzeczy nie mozna pogadać bo oni po prostu tego nie rozumieją :( chciałabym miec przyjaciolke do pogadania nie o facetach miłości i seksie tylko o życiu o filmach muzyce ksiązkach...

mam 21

Gość werbla
nie lubią bo albo jesteś za ładna konkurencyjna przez to albo mało komunikatywna zadufana w sobie więcej skromności mniej próżności a znajdziesz koleżankę lub przyjaciółkę myślę że na przyjaciółkę masz jeszcze czas

Gość Summer Skyler
A ja znowu nie mam kolegow, tylko same kolezanki

Gość no też to znam niestety :(
mam 22 lata i zero bliższych koleżanek moje całe towarzystwo stanowią faceci miałam w sumie dwie przyjaciółki ale teraz to widzę się z nimi raz na rok chyba bo one tylko zajmują się swoimi facetami jednej z nich facet jest z nią tylko jeden weekend w miesiącu i tylko wtedy ona wychodzi na miasto (z nim) a przez pozostałe dni tylko do pracy chodzi MASAKRA DOSŁOWNIE!

panie a moze warto sie zapoznac?

Gliwice?:) babski wieczór z maseczką na twarzy? i obgadywanie facetów:D

no własnie obgadywanie facetów :o :O :O - a pozniej moi kumple mówią słuchając lasek "czy wy tylko o facetach gadacie" ??? :O :O ja bym chciała przyjaciółkę ale mam wymagania ... nie chce ple ple ple...chce sie pośmiac powygłupiac. mam 21 lat też ale czujęsie młoda duchem , nie chce kumpeli która powie "tam nie pojde bo to glupie bo sobie szpileczki połamię albo tipsiki " chce fajna laskę z którą bede mogła włóczyc sie po miescie... gadac o dawnych czasach...o podrózach i nieznanych zakątkach stolicy o murach i historiii moze faktycznie jestem zbyt zadufana w sobie ...

lesbijka? :o niby czemu? miałam chłopaka...faceci mnie kręcą

do góry