Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakie zalozyc?

jakie mam zalozyc rajstopy do takiej sukienki? pomozcie bo nie wiem :(

Polecane posty

Gość jakie zalozyc?

uszylam sobie taka sukienke http://allegro.pl/asos-czarna-koronkowa-rozmiar-36-i1430937085.html mam do niej czarne buty, srebrne dodatki i nie wiem jakie zalozyc rajstopy? cienkie bezowe, czy jakies kryjace i w jakim kolorze? poradzcie bo porzymierz przymierzam i nie moge sie zdecydowac :( mysle ze sukienka sama w sobie ejst dosyc wyzywajaca wiec nie chce dodatkowo miec jakiegos wyzywajacego koloru rajstop...

Gość matylda tylda
czarne kryjące lub gołe nogi, jeśli są ładne i bez żylaków

Gość Januszek..........
Delikatne .cienkie,czarne rajstopy.

Gość klesia123
uszyjesz i mi ?:D beżowe.

śliczna jest ta sukienka;-) zależy na jaką okazję...bo jesli na impreze do klubu to możesz zaszaleć, nawet rajstopy w panterkę;) ale wydaje mi sie, że ona jest tak piękna, że powinnaś założyć cieliste rajstopy, w czarnych kryjących ona "zginie":)

Gość lulcia piękna
Sukienka extra. Rajstopy najlepiej załóż cieniutkie , kolor cielisty. czarne nie bardzo.

Gość klesia123
popieram chance.

Gość jakie zalozyc?
pewnie, ze moge uszyc :) babcia nauczyla mnie kiedys szyc na masyznie, robic na drutach i na szydelku i dzieki temu moge robic ciekawe ozdoby, sweterki, szaiki, uszyc czasem cos, jezeli wyjdzie taniej niz kupienie gotowej rzeczy w sklepie :) golych nog nie chce miec dlatego, ze jestem blondynka z jasna karnacja i nogi mam biale hehe dlatego tez nie chce czarnych rajstop no przynajmniej nie takich kryjacych bo nie chce wygladac jak jakies zombie...

Gość jakie zalozyc?
ahaa ide na zabawe walentynkowa...

Gość Red Bullllllll aka Jola
Ona ma koronkowe kwiatki więc panterka nie pasuje :) zależy jaka okazja jeżeli 18 albo wesele to rajstopy cieliste czyli pod kolor skóry aby były naturalne. Panterka nie pasuje bo będziesz bardzo pstrokata wiem co mówię bo jestem projektantką mody :)

Gość Yattleya
cuuuudna sukienka 😍 jak dla mnie za droga niestety :( a rajstopy wybralabym cieliste-zeby ladnie koronke bylo widac albo czarne ze szwem-wtedy bedziesz mega seksownie wygladac!

Gość Red Bullllllll aka Jola
cieliste rajstopy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! będziesz pięknie w nich wyglądać bo czarne nie pasują gdyż sukienka straci urok :( CIELISTE RAJTY !!

Gość jakie zalozyc?
to eleganka zabawa walentynkowa wiec zadne takie bardziej awangardowe kolory i wzory typu panterka nie wchodza w gre... Yattleya - dla mnie ta sukienka tez jest o wiele za droga dlatego sobie ja uszylam :) ogolnie w tej sukience przy moim jasnym koloerze wlosow i butach na wysokim obcasie ( butki stare sprzed 2 lat hehe, ale jeszcze ladne ) wygladam lekko odwaznie i wyzywajaco, dlatego nie bede miala ani wyzywajacego mocnego makijazu a ni wymyslnej fryzurki tylko wyprostowane wlosy i lekki makijaz no ale te rajstopy spedzaja mi sen z powiem...przymierzalam czarne tkaie grubsze - i wydaje mi sie ze nie...bezowe cienkie - i ladnie wygladalam i kryjace takie lekko jasnografitowe tez fajnie wygladalam...

Gość jakie zalozyc?
no wlansie sie zastanawialam czy taka uszyc bo kilka razy tutaj na forum ktos tam pytal o opinie na temat takiej sukienki tylko ze byla ona pkazana na tej modelce z allegro...nie wiem chyba tej rosjance takiej mocno wytapoetowanej, pelno solarium itp i w sumie wiekszosc -90%- opinii bylo negatywnych. Jednak postanowilam zaryzykowac i ogolnie koronke polecam, bo naprawde sexownie wyglada :)

Gość oj oj oj oj
dużo lepiej będzie kiedy założysz zamiast rajstop pończoszki.........mają zupełnie inny splot i inaczej leżą....

na pewno jak najmniejsze den, najlepiej cieliste, opalone, ewentualnie czarne

do takiej krótkiej sukienki pończoszki? będzie wyglądać... hm. Sukienka na to za krótka. Zapomniałam dodać, odpuść sobie kryjące, i jakiekolwiek wzorzyste, najlepsze będą jak najcieńsze klasyczne. Jeśli masz np. blizny na nogach czy coś to czarne lub grafitowe, jak masz ładne nogi to opalony naturalny beż :)