Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

azale

Żonaci mężczyzni są aseksualni!!!

Polecane posty

Tak panowie, musicie to przyjąć do wiadomości Na nic wasze umizgi, ślinotok... Ja nawet na was nie spoglądam, od razu nawet po wyglądzie widzę, jesteście jakby tacy...hm...jak takie kapciuchy No soory,ale tak jest!

Gość no i jak taaaammm
racja :)

Gość może dla ciebie-mów za siebie
bo mnie żonaci bardziej podniecają :P facet bosko przystojny jak jest żonaty a szuka kochanki bo zona nie może z rożnych powodów to nie jest tak wybredny jak jego odpowiednik w stanie wolnym zależy mu bardziej na tym żeby kochanka była chętna kobieca i przede wszystkim dyskretna a seks jest super nieziemski :)

Azale jest żoną, stąd kłopot. To kobieta prowadzi mężczyznę do rozpadu jakichkolwiek dobrych uczuć, a zaczyna od podniecenia. Jeżeli mężczyzna nie chce współżyć z żoną oznacza to, że ma jej serdecznie już dosyć. Nic do niej nie czuje. Odpycha ją fizycznie jak i [o wiele bardziej] psychicznie. PARADOKS Inne kobiety wydają się mu bardziej atrakcyjne z racji tego, że ich jeszcze nie poznał. [ale za to szybciej się obrzydza]

Gość efdefde
dla mnie zdradzające chuje z JAKICHKOLWIEK powodów to tylko głupie kutasy, niech rozwiążą problem w domu , zostawią żonę jak nie pasuje i tyle

mortifer...a co oglądałeś moje papiery, że do takich wniosków doszedłeś?:D do "może dla ciebie..."no kobieto, pgratulować, zobaczymy jak tobie mężulek pójdzie w dlugą, to inaczej zaśpiewasz:D:P

efdefde...właśnie! Ale oni są zbyt wygodni, z tego co się słyszy, to obiadki, czyste szmatki pasują w domku, a co tam! A naboczku poszturchają:D a co przecież są tak pokrzywdzeni, zaniedbani...:Dbiedulki!

Gość Kamecha wylogowany
:classic_cool:

Gość htgfreds
no i super, mój żonaty meżczyna (mój mąż) ma właśnie być aseksualny dla innych kobiet 🖐️!!! A seksowny ma być tylko dla mnie. I własnie o to chodzi.

Są aseksualni bardzo- większość jakaś taka zniewieściała się robi. Faktycznie wygodni- poprane, ugotowane itp w domku. Do tego na imprezach ciągle się tych żonek trzymają (a może to one ich pilnują tak zawzięcie). Jak jakiś podejdzie zagadać albo potańczyć to samica wkracza do akcji i znaczy swój teren. Ale mam ubaw wtedy! A koleś jaki zawstydzony :D Jak dziecko przyłapane przez mamusię na dobieranie się do ciastek przed obiadem ;)

Gość oferma pferma
:O

Gość Wychodziło by na to
że nie warto się żenić, powiem wam kobitki że może to i racja ;)

Gość głupie chujowiszcza
a na mnie obrączka działa jak magnes :)

Gość Wychodziło by na to
Nie podskakuj :D, na tym topiku jesteś w zdecydowanej mniejszości ;)

Gość głupie chujowiszcza
lubię testować wierność głupich penisów :O

Gość autorka ma pewnie rogi
:P :D

Gość Wychodziło by na to
'Fajne" powiązanie głupoty z wiernością :P, jak widzisz nie wszyscy potrzebują do tego testu, czasem wystarczy coś tam zasłyszeć ;)

Gość Wychodziło by na to
'z tego co się słyszy," Niekiedy całkiem poważnie należałoby zrobić ukłon w stronę laryngologa :D , ewentualnie porządnie przewietrzyć te dwie klapy do podtrzymywania czapy :P

Gość nie jarają mnie zaobrączkowani
ble

Gość Barr
Ale bzdury. Od razu widać po kimś czy jest w małżeństwie. Wygląda lepiej, stabilniej od innych, bardziej dba o siebie, widać że regularnie uprawia seks. Ma zdrowszą skórę.

Gość faceci po 30 wygladaja jak kup
a

Gość Barr to krowi placek
:D

Gość Autorka jest idiotka, ktora sw
oje spojrzenie na swiat uwaza za jedyne prawidlowe, swoje ograniczenia i generalizacje uwaza za jedyna prawde o facetach. Ja nie jestem zonaty, ale takie debilne wypowiedzi pokazuja, ze wielu debili chodzi po tym swiecie. Motloch powinien miec odcinany internet, rownosc to glupota.

Gość Wychodziło by na to
nie jarają mnie zaobrączkowani Zawsze możesz przypali głupa ;) tu dzież zajarać się przy jakimś singlu, niekoniecznie musi być to sprawa jednorazowa :P- wolna droga ;)

Kazda dyskusja na tym forum konczy sie strata argumentow debili, ktorzy nastepnie przechodza do pisania zalosnych prostackich tekstow, ktore uwazaja za smieszne albo podszywaja sie pod konta innych i koniecznie pokazuja swoj debilizm. Dobrej nocy wszystkim normalnym uzytkownikom kafe.

Gość Wychodziło by na to
jeśli to był wpis pod moim adresem, jedna uwaga- odróżniaj ironię od debilizmu ;)

Barr to krowi placek To byl adresat. ironia jest czyms wspanialym, chamstwo, przynajmniej moim zdaniem, nie. Dobranoc.

Gość Pawel89.
Wychodziło by na to vel Autorka jest idiotka, ktora sw--------------> chooj ci w dupe debilko pojebana ...stara jebnieta mezatko szmato

Gość Barr to ta sama sciera
,