Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rakija5362

Siostra czyści kota kuwetę w wannie!!!

Polecane posty

Gość rakija5362

Siostra ma kota od niedawna i wszystko byłoby ok, gdyby nie to, że ostatnio przyłapałam ją jak myje w wannie jego kuwetę!!!! Przecież to obleśne i ja się później w tej wannie kąpię, fuuuuuj. Siostra powiedziała, że nie da się inaczej wyczyścić, ale co mnie to obchodzi, ja mam prawo skorzystac z czystej wanny, a nie takiej po której plywaly kocie siki. Co robic????

Gość zrób se tobołek na kiju
i idź w świat, kretynko :P

Gość kameleonkaa
A ja kąpię całego psa w wannie.

Gość też tak robie
i nikt nie robi z tego problemu, ty też pewnie szczasz do wanny jak się kąpiesz i inni się po tobie myją :)

Gość kup sobie cif, cilit
albo harpic, bo i bez tej kuwety musicie miec niezly syf skoro samo mycie kuwety tak cie zszokowalo :O splukanie woda waszych brudow nie czysci wanny (umywalek itp tez nie tak btw, mam nadzieje, ze chociaz plynu do mycia naczyn uzywacie)

Gość rakija5362
A niby z jakiej paki ja mam myc wannę? Siostra tylko spłucze wodą, że nic nie widać, ale przecież bakterii nie widac!!!! Zreszta nawet jak domestosem wyczysći to ja sie i tak bede brzydzila bo to jak kapac się w kiblu. Fuuuuuuj, gdzie ja sie mam myć??

ojej ojej:O nie posikaj się laluniu:O ja mam boksera, taż go kąpie w wannie i jakoś nikt traumy z tego powodu nie ma.

Gość kameleonkaa
Ale z ciebie jolcia: ach, jaka ta zupka gorąca. Dziewczyno, znormalniej.

Gość jesli to prawda
po kocie se brzydzi ... a jak siostra ma miesiaczke, brat sie masturbowal ... to tego sie nie brzydzi :P

Gość rakija5362
No sorry, ale co innego kapac psa, a co innego czyscic kuwete, przecież to czyjs kibel!!! wy byscie sie nie brzydzili umyc rak w kiblu?

Dobra ale pies nieraz też jest w błocie biega po podworku czasem łapy ubrudzi w gównie i nie płacze z tego powodu

Gość kameleonkaa
Od tego jest woda i detergenty żeby wannę umyć. I zabić wszelkie zarazki:))

Gość rakija5362
Kibel też się czyści detergentami a jakoś nikt normalny się w nim nie myje!! Chyba, że wy. Sorry, ale ja sobie nie życzę, żeby w wannie z której korzystam ktos mył kibel, to obleśne. Można kuwetę wyczyścić w inny sposób.

Gość Zadowolona23:)
jaki jest ten inny sposob, histeryczko?

to weź jej wyczyść w inny sposób i pokaż jak ma to robić kolejnym razem i po problemie .

Gość rakija5362
Niech sobie czyści cifem albo innym środkiem poza wanna i potem spłukuje gąbką tak jak się czyści kuchenkę gazową, co to za problem. A niby czemu ja mam się wyprowadzić, skoro to ona jest syfiara?

Gość rakija5362
chyba każdemu by nie odpowiadała. Myjesz się w kiblu?

Gość fanka Mikołajka
a jak Twoje rodzeństwo siedzi dupskiem w wannie, wcześniej siedzili nim na kiblu to nie zostawiają tam bakterii? A Ty nie zostawiasz tam swoich bakterii?! I to Ci już nie przeszkadza?! Jesteś przewrażliwioną dziewuchą robiącą problem z niczego. :O