Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KACZUSZKAbez brzuszka

wazne pytanie odnosnie alli

Polecane posty

Czy alli powoduje powstawanie biegunek krótko po wzieci tabletki? Czy jak wezmę rano tabletke i 0 15 zjem hamburgera to bede miała biegunkę? czy lek juz sie wchłonie i przestanie działac? oni działa tylko podczas przyjmowania podczas danego posiłku?

Gość Jasne, metoda na odchudzanie-
leki a potem wpierdzielanie hamburgerów :O A potem będziesz opowiadać, że już wszystko robisz i żadna dieta na Ciebie nie działa, co? :O

właśnie chodzi mi o to że wziecie takiej tableteczki, zapobiegło by kompulsywnym napadom jedzenia. bo bedac w pracy nie mogłabym sobie pozwolic na " tłuste bąki" wiec hamowałoby mnie to psychicznie Nie osadzaj ludzi po jednej wypowiedzi, nie osadzaj ludzi jezeli nie ejstes ideałem

matko ludzie, czy wy czytacie moja wypowiedz? Mam problem z kompulsywnym jedzeniem na szybko, pracuje od 8 do 21 niekiedy i hamburger jest jedynym rozwiazaniem. JEzeli wziełabym alli to majac na uwage skutki uboczne NIE ZJADŁABYM HAMBURGERA ALE SAŁATKE!!!!!

alli bierze się przed posiłkiem albo do godziny po jedzeniu i to pokarmu zawierającego tłuszcz, jak zjesz marchewkę czy jabłko, to tabletka jest niepotrzebna. Alli może powodować luźne stolce i wydala się tłuszcz ale tylko wtedy jak zdrowo pofolgujesz sobie z jedzonkiem :)

a jezeli wezme tabletke przed posiłkiem i zjem za 3 godziny hamburgera to bede miała skutki uboczne? Ludzie zmierzcie sie z problemem kompulsywnego objadania a potem oceniajcie wybory: hamburger czy sałatka:)?

alli bierze się tylko podczas posiłków zawierających tłuszcz, nic ci nie da jak połkniesz ją rano a za trzy godziny coś zjesz, alli tak działa, że ok. 30% tłuszczu z pokarmu, który zjadłaś np. na obiad nie wchłania się do organizmu.

inaczej mówiąc ten hamburger powinnaś zjeść razem z tabletką alli, jeżeli połkniesz ją parę godzin wcześniej, to hamburger cały pójdzie ci w biodra :)

dziekuje za odpowiedzi Chodziło mi bardziej o efekt wpływajacy na psychike " zjem hamburgera-> bede miala biegunke->nie moge sobie na to pozwolic->wiec nie zjem hamburgera" Czy jest cokolwiek takiego:D?

ja biorę alli już od paru miesięcy, diety specjalnie nie trzymam, jem wszystko, zmniejszyłam się o trzy rozmiary, chudnę powoli ale systematycznie, dodatkowym bonusem jest zanik celulitu :)

a niemiłe skutki uboczne?

dla mnie nie są wcale niemiłe, bo miałam problem z zaparciami, teraz toaletę odwiedzam dwa razy dziennie, czasem zdarza mi się wydalić sam tłuszcz, jak bardzo pogrzeszę z jedzeniem i trzeba wtedy poświęcić trochę czasu na umycie muszli klozetowej :P Na większych przyjęciach, gdzie pysznie karmią, po prostu nie łykam alli, aby nic przykrego mnie nie zaskoczyło

Gość dewedqdwdwq
niemiłym skutkiem ubocznym będą zaparcia po odstawieniu i wtedy dopiero sie zaczną problemy ze sraniem ! przemyśl czy to jedyne rozwiązanie. nabawisz sie leniwego jelita i dopiero bedziesz miała gazy jak ci zacznie fermentowac niewydalona kupa. tez w nerwach jem ale wiem ze musze sie zaczac zdrowiej odzywiac i tobie tez bym to radziła

no własnie cholerka ja to bym musiała brac jakis specyfik "Jak sie obeżresz to umrzesz" Nie ogarniam kompulsów