Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pawelwroc3@o2.pl

Wyznanie żonatego mężczyzny.....

Polecane posty

Gość efdefde
a tam facet :O nie wierzę że istnieją tak ciotowaci faceci którzy wylewają żale na babskim forum które w połowie jest zbudowane z wymyślonych tematów :O

Taka jedna kobieta idealna- o czyn Ty piszesz? bo ja mam życie jak z filmu. Może pogadamy bliżej?

Gość taka jedna kobieta idealna
:) panterka miło było zamienic słowo :) pozdrawiam serdecznie

belladonna40 ja mam 39 to dopiero wapno, prawda w/g niektórych oczywiście

OOOO! to jestem wapniaczka bo mam 46 lat, ale młoda duchem jestem i pozdrawiam wszystkie mądre kobietki kafe!

....a czy wiek ma znaczenie? ja mam 39, wygladam na ....no powiedzmy bez fałszywej skromności na max (?) czuje się na 25............... w/g zasady "to zycie mija nie ja " :)

Gość ej,ej zaczekajcie
Jak sie w zwiazku nie uklada to trzeba dac szanse i sobie i swojej zonie na ulozenia sobie zycia na nowo.Rozwod to jedyne wyjscie.Tylko tchorze siedza w zwiazkach ktore nie maja przyszlosci.mecza sie tak przez dlugie lata az do zgorzknienia i stwardnienia,a potem juz tylko meka jak dzieci z domu odejda i nie ma sie dla kogo zyc,bo wspolmazonek/malzonka nie jest ta najblizsza osoba,malo tego ona/on jest jak wrog z ktorym sie walczy do konca zycia.Nikomu tego nie zycze.Rozwod to jedyne rozwiazanie i zadne gadki tu nie pomoga gdy nie ma milosci,ale pozostala tylko rutyna bo gdyby byla milosc rutyny by nie bylo nawet po dwudziestu latach.

Ja uważam się za normalną kobietę i zawsza potrfię rozmawiać z osobami w różnych przedziałach wiekowych, bo nie metryka jest najważniejsza, prawda?

Gość piczzz
spierdalać stare pruchna! 🖐️

d ej ,ej zaczekajcie :)panterka i belladonna40 mogę się tylko pod tym podpisać :)

Stare próchna to nie my! Jesteśmy doświadczone kobiety i niektóre moga nam pozazdrościć wspaniale przeżytych lat.

Wątek założył facet, prawdopodobnie juz dawno spi,a nam sie fajnie nadal rozmawia, ach te kobiety............. :)

Gość piczzz
szkoda,że to już wasze ostatnie podrygi...

Partnerka- Na tym forum wypowiadają sie osoby, które z racji chociażby wieku powinny już spać, ale są ferie i rodzice pewnie władzy nad dziećmi nie mają.

Gość ej,ej zaczekajcie
Nie wiem dlaczego te 20-dzietki tak sie pienia przeciez tez kiedys beda mialy okolo 40.No glupie sa ze o tym nie mysla ,mylsla ze zawsze beda piekne i mlode :-).

Gość piczzz
ej ej, wiem i bardzo nad tym ubolewam :O

nie ma sensu wdawać się w dyskusje z ograniczonym........ :):)dziewczyny do bastępnego razu, miłych snów :):)

piczzz , a nad czym tu ubolewać, zadbane, atrakcyjne kobiety prze czy po 40 to rewelacja:)

Gość ej,ej zaczekajcie
Jak mozna byc tak pustym zeby myslec ze nigdy nie bedzie sie starszym a czas nie plynie?Piszecie ze 40-dziestki to stare prochna i jaka sobie przsyszlosc szykujecie?kazda z nas bedzie stara i daj Boze po siedemdziesiatce,no i co trzeba wszystkie babcie utopic .

Piczzz- nasze nie ostatnie podrygi, bo ty nawet w naszym wieku będąc nie doświadczysz tego co my. Teraz może jesteś Galerianką itp, ale pamiętej, że najważniejsze to być sobą, a o nasze podrygi to się nie martw, martw się o swoje. Bo już teraz nikt Cię nie chce, buhhhha.

Gość piczzz
może i po 40 można fajnie wyglądać, ale wiadomo że to już ostatnie w miarę dobre lata :O

gdy ja miałam lat 20 też myślałam,że 40 latka stoi na grobem, jak bardzo się myliłam.....to cudowny wiek :)