Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bim bam vinc

Wysoka dziewczyna - pytanie do facetów

Polecane posty

Gość bim bam vinc

czy taki bardzo wysoki wzrostu 182 cm u dziewczyny uznajecie jako atut czy wadę ? i czy taki wzrost odstrasza ? jeśli zamierzają sie tu zlecieć pomarańcze i zacząć mnie wyzywać od żyraf itp to sobie darujcie ja i tak jestem zakompleksiona po uszy 🖐️

Gość mily chlopak28
ja mam 179 i uwielbiam wyzsze dziewczyny

Gość bim bam vinc
ktoś się jeszcze wypowie ? :D jak widzicie wysoka dziewczyna to co wam w pierwszej kolejności przychodzi do głowy ? " o matko ale wielka" ?

Ja osobiscie wole nizsze dziewczyny , co oczywiscie nie zmienia faktu ze ta wyzsza jest gorsza czy cos w tym stylu , zadne takie ;)

Gość bim bam vinc
a jaka jest wasza pierwsza myśl gdy widzicie taką wysoka dziewczyna ?

Gość Wroclovianka
jedker skoro nie urosłeś... nie przejmuj się wzrostem :) fakt, że dość komicznie wygląda dziewczyna 20cm wyższa od faceta, ale nie jest powiedziane, że twój men nie będzie miał 2m ;)

Gość czarna beemka
Wysoka nie jestem, bo mam 172 cm, ale w szpilkach 182 cm właśnie. I czuję się na tej wysokości bardzo dobrze i z taką długością nóg. 97% populacji jest wtedy mniejsza i śmiesznie się wyciąga, wspina i prostuje i śmiesznie się obserwuje takie liliputki. Myślę,że problemem jest wzrost mężczyzn - niewielu jest wysokich,a nie wzrost kobiety. Jeśli jesteś proporcjonalnie zbudowana i nie jesteś masywnym typem Liszowskiej czy Sadowskiej, wtedy na długie nogi skusisz niejednego faceta.

Gość bim bam vinc
podnoszę

ja mam 175 i chętnie zakładam 12cm obcasy. mój facet na szczęście ma prawie 2metry więc sobie mogę. a jak komuś to na ulicy przeszkadza, to się do niego uśmiecham "z góry"

taśma kIejąca-- jesteś liliputem takim jak ja:D

Gość bim bam vinc
jestem szczupła i chyba to mnie ratuje bo gdybym była typem Liszowskiej to chyba bym sie załamała

Gość bim bam vinc
no właśnie nie taka norma bo jak dziewczyna ma 182 to juz jest problem niby... nigdy nie próbowałam ale żeby być modelką nie wystarczy być chyba tylko wysoką i szczupła sa ważne proporcje twarzy i takie tam pierdy trochę sie o tym naczytałam i nie będę sie porywać motyką na słońce :D

Gość Wroclovianka
zawsze warto spróbować :) jeśli oglądałaś "Top Model" to powinnaś wiedzieć, że modelki nie są idealne :P ps. a może idź na casting do kolejnej edycji? :)

Gość bim bam vinc
eee raczej nie chciałbym być kojarzona z tym programem :D to taki cyrk ze wieź przestań :D

Gość jeewelina
ja jestem mala i nie znosze wysokich zyraf

Gość Wroclovianka
nie przesadzaj z tym cyrkiem ;) fakt, że trochę nakręcali te dziewczyny (do zwierzeń, płaczu:P), aby była większa oglądalność ;)

Gość bim bam vinc
jeewelina ====> ja tam nic nie mam do niskich ludzi 🖐️

Gość jeewelina
ale ja mam----spieerdalaj zyrafo do ZOO

Gość wysoki chopaczek
Dla mnie to oczywiscie wielki atut, żadna z moich partnerek nie miała mniej niz 180 cm, wysokie kobiety są cudowne :)

Gość bim bam vinc
jeewelina poziom twojej kultury osobistej jest na tym samym poziomie co wzrost czyli niskim 🖐️

Gość wysoki chopaczek
a pierwsze co mysle jak taką widzę to- wyskie jest piekne.. ladne dlugie nogi... od razu zwracam uwagę

bim bam: wysoki facet jest bardzo przydatny, mój np wiesza firanki bez stołka/drabiny. tobie niski nie grozi więc - kolejna zaleta twojego wzrostu :)

Wysokie kobiety są zjawiskowe i takie proporcjonalne, z wiekiem nie robią się jakimiś tłustymi kluchami jak te wszystkie z metra cięte panice. Poza tym wysoki wzrost u kobiety to nie jest żaden problem, wręcz atut i przepustka do kariery,np. w modelingu albo sporcie. A powiedzmy taki niski facet to co on może zrobić? nic niestety, właściwie to nigdzie się nie nadaje. Niski facet musi się starać dwa razy bardziej od swoich wysokich kolegów.

Gość bim bam vinc
jeśli znajdę jakiegoś wysokiego :D bo narazie w moim otoczeniu sa sami niżsi lub równi wzrostem eh..