Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bim bam vinc

Wysoka dziewczyna - pytanie do facetów

Polecane posty

Gość bim bam vinc
tak będę chodzić na treningi i podawać im ręczniki :D

Gość Wroclovianka
siatkarze są przystojniejsi ;)

Gość bim bam vinc
ostatnio oglądałam piłkarzy ręcznych i tam było kilku fajnych :D okej idę spać bo oczy mi się juz same zamykają miłej nocy :)

Gość Wroclovianka
dobranoc :)

Gość dfrhfgf
mam 180 wzrostu, do tego ostatnio odwazylam sie na buty 10 cm i o dziwo nie czulam sie zle i to dlatego, ze ciagle wsrod mnie bylo duzo osob wyzszych ode mnie:)

Gość ooh layla
Moim zdaniem to nie zależy od wzrostu, a od urody, dbania o siebie, własnego stylu, proporcji i oczywiście charakteru, zachowania, bla bla bla. Wzrost może być - imho - ostraszającym czynnikiem jedynie gdy: a) kobieta ogólnie jest DUŻA - wysoka, ciężka, grubokoścista - taka Herod-baba może budzić respekt i wydawać się mało kobieca, jednak i takie przecież mają swoich amatorów i potrafią być naprawdę seksi ;) b) jeśli potencjalny kandydat na adoratora ma metr pięć w kapeluszu i kompleksy na tym tle. Zauważyłam też, że mężczyźni rzadko kiedy mają problem z byciem z kobietą o parę centymetrów niższą, lubią też oglądać partnerki równego sobie wzrostu na szpilkach (kiedy to one "są górą"). To kobiety zwykle czują się z tym źle. Sama mam około 174 cm wzrostu i choć każdy mój facet był wyższy ode mnie, zwykle sporo (tak koło 1,9), tak jakośm mi wyszło ;) i uważam wzrost za główny współczynnik atrakcyjności fizycznej u mężczyzn, to miewałam sporo równych mi wzrostem adoratorów. Jestem pewna, że gdybym zakochała się w kimś z okolic metra siedemdziesiąt mogłoby to funkcjonować równie dobrze. W łóżku przecież wszystko się wyrównuje :)

Gość uuuuuuupppppppppp
:)

Gość jhaaaaaaaadfaf
Dla mnie 182 to i tak można powiedzieć że maleństwo,więc mi to nie przeszkadza :P

Gość money
Wysokie kobiety sa zajebiscie atrakcyjne, ale znowu sex z taka mnie nie kreci, ciezko o akrobacje, a poza tym, to troche jakby miec w lozku faceta:/

Oj, znowu ten temat. Jak wiadomo - ja mam 178 cm i sobie radzę ale latami miałam kompleks na tym tle. W ten dyskomfort wpedzily mnie wlasnie karzelki szczekające :D ostatnio trwała dyskusja na ten temat. Jak sie jest wysokim to świat odbiera sie inaczej. Ja patrzę na 99% moich kolezanek z góry, polowa facetow jest niższa ode mnie, garstka jest mojego wzrostu i część wysokich, ale zajetych :D Skoncze samotnie :D

vera icona -> przecież nikt ci nie broni dobierać się do niższego ;)

Gość ars vivendi
baby jak zwykle maja problem...A cóż to? Wzrost się tylko liczy? Dzieciaki jesteście i tyle. Jak nie ma reszty na poziomie to co mi za różnica wysoka czy niska? Walnijcie sie w głowy:(

Levi, a chcesz byc moim chłopakiem? 😴 Chyba jakaś pomarańczowa Jego Karzelkowatosć z Bozej Łaski zabrała głos. Dla mnie wzrost jest wazny, zawsze byl, zawsze bedzie. I mam do tego rpawo, tak jak ty masz swiete prawo do walenia ponia pod anorektyczne nastoletnie blondynki z piersiami jak farmarczne baalony z helem czy czyms tam 🖐️

vera icona -> jasne ;D ps. wole kobiety z krągłościami niż anorektyczki :P

Jestem z miasta, to widać :classic_cool: I w dalszym ciagu lubię wysokich, Levi 🖐️ Koniecznie takich, ktorzy nie obgryzaja paznokcie 🖐️

Gość Empiryczny Szowinista
Jeśli mam być z Wami szczery, drogie Panie... Zawsze uważałem kobiety wysokie za bardziej atrakcyjne. Można mówić o gustach i guścikach, ale są pewne normy przyjęte, który powszechnie uważane są za wyznaczniki piękna czy atrakcyjności. Gdy kobieta jest bardzo wysoka, to jest ma powyżej 1.80 m, wtedy nogi często są długie. Jest w dodatku zgrabne, można mówić o naprawdę wyjątkowej kobiecie. Do tego może dojść figura modelki, chociaż ostrzegam, Panie tak chude jak Anja Rubik, rzadko jakiemu mężczyźnie się podobają - uwierzcie mi. Naturalne kobiety, z wagą odpowiednią dla swoje wzrostu - wtedy jest naprawdę cudownie. Średnim wzrostem mężczyzny, w skali świata, jest 1.78 m. Ja mam 1.83 m i jest to wzrost uznawany już za wysoki, aczkolwiek nie bardzo wysoki, jak w przypadku mężczyzn powyżej 1.90 m. Dobrze mi z tym wzrostem, bo jestem wyższy od 80 procent mężczyzn na całym świecie. Natomiast, poznałem pierwsza moją dziewczynę kilka miesięcy temu i zdaje się być tą jedyną - ona ma podobne odczucia do mnie - ponadto, także jestem jej pierwszym chłopakiem. Mam 20 lat. Akurat, udało się i poza charakterem, za który ją pokochałem, ma też wygląd, o którym marzyłem. Ma bowiem 1.80 m. Nie ma między nami wielkiej różnicy, ona jest bowiem na standardy kobiece bardzo wysoka. Prawde mówiąc, uważam za naprawdę pociągające, gdy kobieta nosi przy takim wzroście szpilki - jest to dowód nie chęci sprawienia wrażenia wyższej osoby, ale naturalne eksponowania swojego piękna - czegoś, o czym nie można mówić w przypadku bardzo niskich kobiet. Jednak moja Dama miała kiedyś uraz stopy rzadko lub w ogóle nie nosi szpilek. Ale powiem szczerze, często jest tak że wysokie kobiety znajdują mężczyzn w granicach swojego wzrostu. Co więcej, ja jestem naprawdę szczęśliwy, gdy moja Ukochana założy takie obuwie, wyższe, że również i ona stanie się ode mnie wyższa. Jest to naprawdę piękne i nie uważam, że uwłacza mężczyźnie. Może zabrzmi to głupio, ale jest to w pewien sposób powód do radości dla mnie. Czuję wtedy, że ona również jest zadowolona, bo w żaden sposób nie musi czuć się ode mnie gorsza, a dobrze wiem, że z jej wyglądem mogłaby być modelką. Dlatego drogie Panie, cieszcie się swoim wzrostem, bo jest to zdecydowanie atut, nie kompleks. A jeśli napotkacie jakiś małych Panów, którzy wytykać będą Wam wasz wzrost jaką wadę, nie przejmujcie się - w większości będą to mali, zakompleksieni Panowie - w większości, bo niektórzy może szczerze wolą niższe partnerki. Pozdrawiam

Gość rrrwww
bim bam vinc wzrost kobiety jest nie istotny.

Gość stulejka

A właściwie kogo obchodzi to, co myślą mężczyźni...?