Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tego dosyc!!!

moja narzeczona przestala o siebie dbac!!!!:(

Polecane posty

Gość o boshe
Twoja dziewczyna ma depresje ( jak piszesz jej sie juz nie chce dbac o siebie bo twierdzi ze i tak jest brzydka) albo mała jakąś załamkę albo po prostu zdobyła Cie, mieszkacie razem i stwierdziła ze i tak resztę zycia bedziecie juz razem to od teraz juz Cie przyzwyczai do swojego wygladu. maskara chłopie!!! najlepsze rozwiązanie..hmm...poważna rozmowa!!! wytumacz jej ze tak jak sie zachowuje troche Tobie nie leży, co najważniejsze dowartosciuj ją trochę!!! a!!!! i pójdzcie razem na zakupy!! pogadaj z jej koleżankami żeby zabrały ją na zakupy no i do kosmetyczki!!! ja wiem że wygląd to nie wszystko ale nie ma co ukrywac w tym momencie sie męczysz i trzeba coś z tym zrobic!!!

Gość niech się zbada!!!
przyrost masy ciała, obniżenie nastroju, unikanie ludzi, klasyczne objawy niedoczynności czyli Hasimoto...czy jak to się tam zwie.

Witaj, fajny facecie. Niewątpliwie Twojej dziewczynie potrzebny jest lekarzinternista i endokrynolog, psycholog i psychiatra (bo to on leczy depresję) oraz odstawienie trującej diety: woda przegotowana, zupy warzywne. Jeśli się wstydzi ludzi, polecam wieczorne spacery i naukę tańca z Tobą przy dvd w domku. Warto byś ją przekonał, ze nadal Ci się podoba w większym rozmiarze, ale zdecydowanie wolisz ja ładnie ubraną, stosownie do figury i zeby to zrobiła dla ciebie (moze zauważy drugą osobę). Mnie zawsze najbardziej mobilizuje koniecznośc udzielenia pomocy komuś z pominięciem własnej osoby - może twojaą panią też? Jeśli chodzi o odchudzanie to ja się właśnie zgłaszam do Naturhouse zachęcona opiniami z tego forum (Diety). Ponadto panie w rozmiarze XXL lepiej od szczypiorków prezentują się w tzw. tańcu brzucha. Im więcej ciałka, tym lepiej się to tańczy - sprawdziłam. Cieszy mnie, że odpowiedziało Ci wielu życzliwych ludzi i że Ty jesteś chętnym do pomocy.

Gość Mam pomysł ...
Bierz ją na spacery i wycieczki. Ale nie takie do "ludzi i miasta", skoro ona tego nie chce, to nie ma co jej narazie zmuszac. Chodzi o takie za miasto, do lasu... Będziecie mogli spokojnie porozmawiac na te trudne tematy, a przy okazji aktywnosc fizyczna dobrze zdziała przy jej nadwadze (taki dyskretny sposób, ona nawet się nie zorientuje że ją odchudzasz :)). Pozatym, zbliżycie się do siebie i jest szansa, że będzie się powoli otwierac . Staraj się przebywac z nią w ten sposób w miarę regularnie.. Jeśli nawet na to nie da się namówic, to ... tylko lekarz.

Gość maturzystka90
skoro przytyła to chyba spodnie sprzed 3 lat na nią nie pasuja