Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abbcdefffg

to bardzo ryzykowne?

Polecane posty

Gość abbcdefffg

Tylko nie pytajcie dlaczego zdradzam itd mam swoje powody. Jakbyście miały chłopaka i kochanka i z kochankiem miałybyście się spotkać dzisiaj ,a wasz chłopak miałby przychachać jutro rano ,ale możliwe ,że przyjechałby i dzisiaj wieczorem bo mogło by mu sie coś odmienić?zaryzykowałybyście?

Gość abbcdefffg
up

Gość Wiktorrrrria
zaryzykuj i mam nadzieje ze twoj chlopak wroci wczesniej i przekona sie z jaka idiotka, puszczalska sie zadaje. Niech prawda wyjdzie na jam ;P zycze ci tego !!!

"Takich dwoch jak nas trzech to nie ma ani jednego powiedzial czwarty po czym wszyscy w 5 udali sie w strone lasu"

Gość abbcdefffg
Bo trochę się boje bo co prawda miał być jutro bo ma cos do załatwienia. ale kto wie czy np nie przyjdzie mu do głowy przyjechać dzisiaj późno wieczorem. No jest jakies prawdopodobienstwo,że tak zrobi..

Gość abbcdefffg
poza tym hmmm ten kochanek jak już zostałby na noc pewnie . wieć musielibysmy sie zerwać wcześnie rano. a jakbysmy zaspali np ?

Gość kevin321
J_E_B_N_I_J sie w łem młotem 5 kilogramowym tak ze 3 razy to moze Ci przejdze

Gość wiecznie niewzruszona
glupia, nie ryzykuj bo sie przejedziesz, zdazysz zatuszowac na szybko wszystkie "dowody" odwiedzin kochanka? Wątpię. Jak juz to na hotel z nim idz.

Gość ola ola ola ola ola
zaryzykuj najwyżej ja sie spotkają to na dwa baty cie wezmą

Gość abbcdefffg
hotel odpada raczej bo ten kochanek do bogatych nie należy . zostaje tylko u mnie . ale mój facet często mnie nie uprzedza kiedy przyjedzie poza tym czasem mu się zmieniaja plany bp np pomyśli ,że jutro rano nie wstanie i pomyśli żeby przyjechać dzisiaj. mało prawdopodobne ,ale możliwe

Gość abbcdefffg
wiecznie niewzruszona -,,dowody " bym może i zatuszowała ,ale boje się ,że się spotkaja poprostu

Gość wiecznie niewzruszona
to nie musi zostawac na noc przeciez, pobzykajcie sie i niech spada do domu do siebie, proste.

Gość abbcdefffg
no niby tak ,ale on może przyjechac dopiero popołudniu , a wieczorem już moze ten moj chłopak przyjechać..

Gość abbcdefffg
dobra, odwołam spotkanie. Bo będę się stresowac caly wieczór czy ten nie przyjedzie i jaka to przyjemność..