Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość unia

moj maz i my

Polecane posty

Gość unia

witam wszystkich , w sumie powinnam byc szczesliwa jestesmy w zwiazku 17 lat , mamy 3 dzieci od roku wymarzony dom , maz nie moge powiedziec pracuje jak wol , ja od grudnia tez poszlam do pracy , maz mial pomagac w obowiazkach domowych lecz niestety zapomnial , moj malzonek ma slabosc do alkoholu od czasu do czasu robi awanture w domu i wlasnie o to chodzi w niedziele zeby wyrwac sie z domu do brata do rodzicow gdzie imprezuje stworzyl awanture pobil mnie jak psa na oczach dzieci a jest taki wrazliwy na bol dzieci :) oczywiscie uciekl do rodzicow i brata siedzi tam dalej i pija jak szaleni , moje dzieci mowia ze chca nowego tatusia i ja tez sama nie wie co robic , ale mamy kredyt na dom , dzialke dostalismy od moich rodzicow w darowiznie , maz mi ciagle wypomina ze nic nie robie , nie przynosze pieniedzy do domu ...a za chwile ze strasznie kocha i powiem ze kocham go i nie wiem za co ale mam dosc powoli , nie szanuje mnie wogole ze wzgledu na dom i cale zobowiazania boje sie ruszyc dalej ta sprawe , boze co robic nie chce dzieci skrzywdzic a najmniejszy syn jest straszanie za ojcem juz 2 noce placze ze taty nie ma bo znim spi zawsze co robic pomocy ??!!

Gość miedziany lczek
a no tak to jest ludzie sie pobieraja,a potem zapominaja o milości koncentrują się na DORABIANIU,bo to najważniejsze,a potem jak juz sie dorobią to zauważają że to co bylo najważniejsze,MIŁOŚĆ ,gdzies im uciekla.Nie mieli czasu.......na nią.