Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nocleg

noclegi w hostelach

Polecane posty

Gość nocleg

W niedługim czasie wybieram się do Warszawy. Ceny noclegów w hotelach są dla mnie za wysokie, akademik jakoś tak też nie wchodzi w rachubę. Zastanawiam się nad noclegiem w hostelu, ale takim 4 osobowym, tylko, że ... trochę się boję. Nigdy tak nie nocowałam z obcymi osobami w pokoju. Czy macie jakieś wspomnienia, przeżycia, a może rady związane z takim nocowaniem? Może możecie polecic mi jakiś hostel w Warszawie?

Gość ja miałam taka sytuacje
wez sobie namiot :)(: i rozbij się w parku :D

Gość nocleg
też o tym myślałam, ale jednak wolę spać pod normalnym dachem...

Gość nocleg
to był żart oczywiście ;)

Mam różne wspomnienia z hostelami. Pierwsze - Meksyk, sama, nie było mojego zabukowanego pokoju 2 osobowego i został się 6- cio osobowy. Jak tam weszłam to miałam doła przez kilka kolejnych godzin i chciałam wracac nastepnym samolotem. Drugie - hostel w Krakowie, nie sama , w super towarzystwie. Było super, czysto, z przygodami. Wez jak najmniejszy pokoj, i nie bok sie. Jakos dasz rade. W hostelach spia sami studenci (zazwyczaj), i młodzi ludzie.

Gość znowu jaa
Często nocuję w hostelach, ale biorę pokój sama. płacę więcej, ale mam komfort. W Warszawie korzystałam z hostelu Garden Villa na Dolnej, Botelu na Wisle, Hotelu przy Rynku. Za dwa tygodnie będę spać w hostelu Zielone Mazowsze na Nowogrodzkiej. Jeszcze go nie znam , ale podoba mi sie opis i zdjęcia na stronie internetowej.

Gość Karolina673
Noclegi w hostelach wcale nie sa takie straszne! Sama ostatnio spędziłam tydzień w Krakowie i nocowałam w hostelu Atrakcyjny Kazimierz. Bylo naprawdę w porządku, z czystym sumieniem mogę Wam ten hostel polecić.

Lepiej weź sobie pokój jednoosobowy. I tak pokoje w hostelach wyglądaja jak chlew. współlokatorzy jeszcze mogą cię okraść, alebo nie prześpisz nocy, bo będą świnić i i mprezować.

Gość Zyzio55
ja proponowałbym Ci nocleg w tym hotelu www.bwportos.pl należy do jednych z tańszych a masz dużo lepszy poziom niż w jakimś hostelu. Wiadomo że co hotel to hotel

Nie masz się czego bać. nikt Cię tam nie zg****i, nie zabije, ani nie okradnie. Tam nocują ludzie tacy, jak Ty - szukający po prostu tańszego noclegu.

Gość gość
Co kto lubi. Hostele wcale nie są aż takie tanie, przy czym standard minimalny. Mieszkasz z obcymi osobami. Nie lepiej szukać pod miastem? W rest, w Morach, będziesz miał dobry standard bez wydawania wielkiej kasy - pomyśl nad tym, akurat oferta pod względem ceny i jakości nie ma porównania.

Gość ayris
Ja wolę pokoje gościnne od hosteli, są o wiele tańsze i niekiedy ładniejsze. Niedługo wybieram się do Poznania i udało mi się znaleźć tani nocleg na http://nest.poznan.pl/ Nest Poznań mieści się na Jeżycach a dokładnie na Grodziskiej 117. Dla mnie odległość od centrum jest idealna, można iść spacerkiem:)

Gość gość
Wiecie gdzie znajdę tani nocleg w Cieszynie? Za tydzień wyjeżdżam i pilnie szukam hotelu

Gość Tina5
Ja za hostelami tez nie przepadam. Spanie z kilkoma obcymi osobami w jednym pokoju nie należy do przyjemności. Z reguły nie wyjeżdżam sama, tylko z rodziną i wtedy zawsze staramy się wynająć jakiś niedrogi apartamencik. Cenowo wychodzi to dużo lepiej niż pokój w hotelu, a warunki są równie komfortowe. Kilka razy rezerwowałam przez www.luxapart24.pl i zawsze byłam zadowolona.

Gość gość
Niedawno szukałam dobrego i taniego (choć wiem, że to rzadko idzie w parze ;) noclegu w miejscowości Poznań, Znalazłam fajną stronkę http://otonoc.pl/noclegi-poznan z zaskakująco dużą ilością noclegów w Polsce i fajną usługą - lokalizacja najbliższego noclegu w miejscowości. Takie coś widziałam tylko na booking ale booking znowu ma dużo mniej hoteli niż ta http://otonoc.pl

Gość gość
Możesz jeszcze sprawdzić ceny kwater prywatnych na BookApart.

Gość Paula Krawiec
W Poznaniu jest fajny hostel, Dobranoc Hostel. W niczym nie przypomina jakiś brudnych, starych i zaniedbanych hosteli. Jest bardzo ładnie urządzony i co najważniejsze czysty. Może warto tam spróbować :)

Najlepszym Hostelem w jakim byłam jest Hostel EXPLORER na Starym Mieście w Poznaniu! Tanio, czysto i chyba jako jedyny uwaga hostel a ma swoją restaurację Explorer Caffe! ;) Pysznie tam było !;)

Gość Maria_45
Ja spałam ostatnio w Hostelu Jeżyce Poznań w Poznaniu i tam obcy ludzie nie śpią ze sobą w pokojach. ja akurat miałam pokój 1 osobowy, ale obok był pokój 5 -osobowy i zajmowała go para z dzieckiem i mieli go na wyłączność. W niektórych hostelach wynajmuje się na nocleg całe pokoje, a nie miejsca - łóżka. Sami zobaczcie: www.hosteljezyce.pl

Gość bimi1
Uważam, że to naprawdę ciekawa opcja, z której warto skorzystać. Należy pamiętać o tym, że nie są tam tylko oferowane łóżka, ale również pokoje z łazienkami tak jak np. tutaj http://mishmashhostel.pl . Wybór należy od nas. Na pewno jest tam bardzo tanio, a to jest ważne.

Gość gość
Mam ochotę odwiedzić Gliwice – wielką! Szukam taniego noclegu, najlepiej hostelu, nie musi być blisko centrum, standard też nie jest tak istotny, ważne jest żeby móc się wyspać. Z tego co się zorientować zdążyłem w sieci znalazłem taką ofertęhttp://www.hostelmalinowski.pl/, w sumie jedyną która na razie mnie zaciekawiła. Polecacie, a może coś innego, dajcie znać

Gość gość
Jeśli ktoś wybiera się do Krakowa i nie chce nocować w pokojach wieloosobowych - śmiało mogę polecić Green Hostel przy ul. Krakowskiej 1. Znakomita lokalizacja, całkiem atrakcyjne ceny i bardzo miłe Panie z recepcji:) nawet znalazłam ich stronę internetową: www.greenhostel.pl

Gość gość
A m.in. dla cudzoziemców szukających noclegów stworzono hostel krakau na http://hostelrynek7.pl/en_,hostel.php . Oczywiście, Polacy są tam jak najbardziej mile widziani.

Gość lenxo
ja w sumie wolę w podobnej cenie wynająć sobie prywatną kwaterę na bookaparcie :)

Gość gość
Hostele są lepsze od hoteli ponieważ są tańsze i wg. mnie lepsze, w poznaniu bardzo fajnym hostelem jest http://hostelpoznan.pl kilkakrotnie spałem tam i było wporzadku

Gość perełka000
poszukaj na Bookaparcie, akurat ceny kwater prywatnych są całkiem przystępne a standard dobry