Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie pamiętam

brak seksu, jak temu zaradzić

Polecane posty

Gość nie pamiętam

Nie cierpie narzekać i użalać się nad sobą, ale zdecydowałem się napisać. Otóż moja partnerka z którą jestem 5 lat nie lubi seksu, czasem jest co tydzień raz, a czasem raz na 2 miesiące. I nie rozumiem jak można się nie kochać nie widząc się 2 miesiące, śpimy razem a ona w ogóle nie jest mną zainteresowana. Z tym nie da się nic zrobić próbowałem wszystkiego, powiedziała że ma dosyć poświęcania/zmuszania się w ten sposób dla mnie. Wiem zaraz napiszecie: nie dbasz o higienę, nie dbasz o siebie, nie starasz się, nie robisz jej dobrze językiem, jestem brzydki, nie tworzę dobrego nastroju. Ale nic z tych rzeczy! Więc jeśli macie jakieś rady co mam kur.. zrobić żeby opanować popęd, jakoś go zmniejszyć to piszcie!!

Gość nie pamiętam
to odpada, kocham ją

Masz dwa wyjścia : 1) Albo zaciskasz zęby i będziesz sobie trzepał w pozostałe 6 dni albo 2) poszukasz sobie takiej panny która będzie to robiła z tobą 7 razy na tydzien

Gość wkurzona żonaaaa
Ciekawe na ile wystarczy ci tej miłości...

Gość fsddfs
sa 2 rozwiazania ... 1. Jesli nie lubi seksu to niech ci robi tylko loda albo ręcznie dwa razy w tygodniu bez stosunku 2. Zmien kobiete

Gość fsddfs
jesli cie kocha to na pewno zgodzi sie na opcje numer 1 .. Rzeby zrobic loda nie musi lubic seksu , nie musi sie nawet rozbierac .

Gość nie pamiętam
spokojnie wystarczyło na 5 lat, na ile jeszcze nie wiem, nie będzie łatwo

Gość nie pamiętam
fsddfs takie coś nie wchodzi w gre, zaraz mam gadane że myślę tylko o jednym, wyzywa mnie od zboczeńców itp.

Tylko sport może Cię uratować. Najlepiej jakiś ekstremalny.

Gość nie pamiętam
to racja nie chce jej się nawet rozbierać :D

Gość fsddfs
fsddfs takie coś nie wchodzi w gre, zaraz mam gadane że myślę tylko o jednym, wyzywa mnie od zboczeńców itp. w takim wypadku proponuje rozwiazanie numer 2 . Zmienic kobiete .

Gość nie pamiętam
broom wiem, zawsze chodziłem na siłownie, rower, basen ale teraz mam dużo pracy przed kompem i ciągle w miejscu a ciśnienie rośnie

Gość fsddfs
bo sa kobiety ktore nie lubia seksu, ale zaspokająja swoich facetow

Gość nie pamiętam
fsddfs łatwo powiedzieć, plus jest taki że jest wierna, chociaż też kur* nigdy nie wiadomo

Gość 11771717
zajmij czymś ręcę, może szydełkuj:D

Nie o to chodzi, żebyś Ty się rozładował ale o to, żeby ona poczuła, że jest coś co Cię bardziej kręci niż ona. Może wtedy zacznie być zazdrosna o sport i częściej się z Tobą będzie seksować.

fsddfs takie coś nie wchodzi w gre, zaraz mam gadane że myślę tylko o jednym, wyzywa mnie od zboczeńców itp." zmień kobietę czym prędzej :D

Ręce? Głowę niech czymś zajmie. :D

Gość wkurzona żonaaaa
Ja mam taki sam problem z mężem. Dzisiaj go zostawiłam. Nie mam siły dłużej żyć w takim zawieszeniu.

Gość jhgjg
kocham kocham ... co jeszcze , a to innej myslisz nie pokochasz ? co to za kobieta ktora stroni od sexu , po co komu taka jesli ktoś libido ma inne wyzsze ? całe zycie bedziesz walił konia i sie prosił o sex , całe zycie bedziesz niezadowolony ? Sa kobiety , a i nie tylko asexualne , trafiles na taką i nic nie zrobisz . Chamowanie w sobie czegos co jest naturalnym zawsze skutkuje zle , co ona by dla ciebie zrobiła , ze ty chciesz swoje libido zmniejszyć ? To zwykły pasozyt jak sadze ty kolo niej skakasz a ona grymasi , czy tak ? jestes pod pantoflem i tak juz pozostanie , do czasu - kiedy to majac około 40 lat obudisz sie z reka w nocniku .

Znaczy - mąż chciał za często seksu i go zostawiłaś?

Gość nie pamiętam
jest tak zazdrosna że bardziej być nie może, najchętniej zamknęłaby mnie w klatce, nie chce całe życie walić kapucyna bo to kr chore

Jhg - organ nieużywany podobno ma tendencję do zanikania więc jest szansa, że za jakiś czas problem przestanie istnieć.

Gość wkurzona żonaaaa
Nie, mąż nie chciał seksu. A ja ciągle go prosiłam. Dzisiaj miarka się przebrała.

Gość babooooo
usiadz z nia n spokojnie i zapytaj sie jej prosto w oczy CZY SIE TOBA BRZYDZI??? jesli odpowie ze nie to zadaj jej jedno pytanie CO JEST Z TOBA NIE TAK ZE NIE CHCE UPAWIAC SEKSU?

Gość jhgjg
no to ją po prostu zostaw , bo predzej czy pózniej i tak ją unieszczesliwisz zdradzajac , a ona szczeliwa tez nie bedzie majac ciebie za meza . Wiec nie ma wyboru